Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende deminki resmimi eklicektim böcük senle mandilin için ama mandilin yok gelsin eklicem
:lepi:
düğünlerde kınalarda en nefret ettiğim şey alkol illaki bi kavga çıkıo yaw :umursamaz:

yok hepsınde cıkmıyo cnm

kızlar suan nısandakı bılsegımde dahıl 99 gram altın yapılmş durumda gerıye kaldı 58 gram altın beyaz esyalar ödenıyoo yatakodası odenıyoo cogu sey hazır mayıssa borcsuz bı dugun inşalllhh

99 gram yaklasık 4257 tl edıyo eğer hepsı 22 gram ıse
53 gram ıse 2494 tl edıy eğer 22 olcaksa
aboow cok ı hadı ınş
hepsını bozdurp mu oduyceksınız

ay bi karakız var o senmisin arsi cok şeker mişsin maşallah kendi kızında senin gibi şeker olacak desene ayyy Allah mı söyletti neee

SEKERIMM KALANI 58 GARM TOPLAMIN 157 GRAM EDIYOYANI BUGUN 45 TLDEN AMA NISAN 14 ŞUBATTA YAPILDI OZMAN 22,38 GRM BILSEGE 1260 TL VERMŞTKK
BILZEIKLERIMI EV ALMAK ICIN BANKAYA ALTIN HESABINA KOYCAM CALIŞCAZ BIKAC SENE BIRIKTRCES ISTEE ...ÖLE EV SAHIBI OLURSAK ARTIK...USTELIK BU SADECE NISANLIMIN YAPTGI-YAPACAGI AILEMDE YAPCAK DUSUN SENNN...şakkıdı

ule biliinmi benimde bebeklik 1 tane fotoğrafım var oda rahmetli dedemin kucaanda :sinifsinif: anneme diorum sen kesin bi iş çevirdin bu bebek belkide ben deilim hep 3-4 yaşlarında ve sonasının resmi var :umursamaz:

ben doğduğumda babam ıstanbuldaymış
annemı bırakır yazın calısır kışın gerı donermış köye
neyse ben doğmuşum o arada
tabı eskıden bı tek mektup var ama benım annemın okuma yazması yok
dedem cok kıskancmış annem tek kıızm dıe yollamamış
babama nasıl verdı bılmem
neyse
bı gelmış annemın kucağından bebek tabı kaynana eltı falan hepsı bı evde yasarlarmış odalar ayrı ama yemek ıcmek aynı
neyse annemde şaka ıle demıskı
eltının bebesıkaydirigubbakcemile3
yatma vaktı gelmış
babam demıs ver şu cocuğu annesıne :umursamaz:
yaaişte öle:gitme:

suankı para ıle 157 gram 6751 tl edıy:
masallah
benım babamın taktığını dıyım
20 gramdan 8 bılesıık
24 ayardan 2 adet set
gramlarını bılmıyom ama tahmını fıyat
20 gram 8 bılesık 6880 tl
set kac gram bılmem ama 3 4 bın tl o ıdı
tabı bunlar gelınlere
bana 2 20 gramdann takar ancak :gitme:

şimdik yoğun istek üzerine ben de kouyorum nişanlımlan ben :lepi:

teşekkür ederim bakan gözlerinize maşallah diyen dillerinize

Son düzenleme:
selam kıslar bende geldiimm valla bugün alıntı yapamıcam çok uzun çünkü direk giriş yapayım arsimacım ben senin yeni saç rengini göremedim albüme baktım ama kaldırmışsıng aliba sonbikere daha eklesene :jeyyar::jeyyar: çokmerak ettim canım..
sonraaaa başka ne dicektim bugün evlenecek olan arkadasımıza ömür boyu mutluluk huzur diliyorum Allah nazardan korusun evliliğini..
arsimanın çocukluk resimleri netatlı öleee maşallah şimdiki gibi..opuyorumnanaktan

iki taraflı çalışlınca daha kolay oluyo canım altınlarınada Allah bereket versin kaydirigubbakcemile5
gamzee hani tarif?cokacimcoook

croiselle çok şeker görünüyosunuz canıım maşallahh düğünede az kalmış ne güzell..

Son düzenleme:
ışıl bende hıc gormemstım senı
hep neye benzer derdım bu kız
hee sımdık meleğe benzıyon tanıdım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…