Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm yesıl kutular sana verılen puan oluyo kım ne vermış bakıyon
kırmızı kutu varsa işte ozmn yandın
benım var hemıde 2 tane :dilcikar::roflol:
3 kezde ban yedım
allah kımseyı mahpus damlarına düşürmesın

yok yok kız katıldı bana

dimpless ın yaptıgı pogcayı evde yapmak ıstıyorumm bır an once eve gıtmem gerekk..zemuszemus

kızlar bide bişi sorcam resmı eklentı olarak deılde dırek nasıl eklıos ..?:bbo:

kızlar merhaba . . . içim çok sıkılıo . annem bakıp bakıp ağlıo . benim durmadan gözlerim doluo. mutluluğumu yaşıyamıorum bile. gözyaşlarım içime akıo . . . ne zormş şeymiş yuvadan uçmak . . .

oyy oyy sen onu bana sor:çok üzgünüm: asıl uçtuktan sonra gör ağlamayı ayyy yine duygusallaştım :gitme:açıp durmayın şu baba evi mevzusunu kötü oluyorum sanki ofisten çıkınca evime gidicekmişim gibi oluyorum :teselli:-tatlicadiarzu-

off sinay yemn ederm içim daralıo . evde zaten 3 kişiyiz . şimdikk ben gidince iyice boş kalıck :gitme:

ay bu haftakı gelınımız senmisşn zemuszemus
cnm uzulmeyın fstk
ya yapmayın böleeeee zemuszemus

kız evlat doğduğun gün elindir
onun için bakar buyutursun demıstı bırı bana

üzülme cnm ınş cok mutlu olursun aılen dahada mutlu olur
5 gun yazıo hangı gun düğün

ay bu haftakı gelınımız senmisşn zemuszemus
cnm uzulmeyın fstk
ya yapmayın böleeeee zemuszemus

ewet cnm benim galiba ((
keşke biraz daha geç olsaydı diorum :gitme: biraz daha evimde vakit geçirseydim mafoldumben
üzülmemek elimde diil malesef :çok üzgünüm:

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

Burcuma ve Serhat'ına masal gibi bir düğün diliyorum. umarım yıldızlar aydınlatır gecelerini ve yağmurun zerresi düşmez. Bi ömür boyu mutlu olun canlarım

kızlar bide bişi sorcam resmı eklentı olarak deılde dırek nasıl eklıos ..?:bbo:

image a yüklüyon ya resmi işte orda sarı kutu var en üstte ordaki linki kopyala yapıp gelip burda msj yazdığın yerdeki dağ resmini tıklayıp içini açıp yapıştır yapıyon

ay benide ağlatcaksınız yaaa ama ben seviniyom evlencem diye :lepi:
yoksa son günlerde mi oluyos böyle kafamçokkarıştı

off sinay yemn ederm içim daralıo . evde zaten 3 kişiyiz . şimdikk ben gidince iyice boş kalıck :gitme:

ayy evet sizin ki daha bir zormuş benim 10 yaşında bi erkek kardeşim ve 19 yaşında bir kız kardeşim var Allahtan-tatlicadiarzu- ama ben evin ilk evlenen çocuğuyum eee durum böyle olunca da teyze hala anneanne kim varsa ağladı zırladı nikahımda salya sümük mafoldumben:gitme::gitme::gitme:

Bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese...
Evde yemek yok off ki ooff ne yapsam ki yav bu saatten sonrada ne olur bilmem (

resmın ustune sağ tık yap
özellıklerden URL adresını kopyala
yok ıse
google yaz ımageshack sonra ordan gözattan resmı bul start upload tıkla
(tıklaamadan önce resıze ımage? 640*480 sec)
sonra
resmın url adresını kopyala burdakı sarı kutuya yapıstrmadan önce
http yazısını sıl yapıstr

böcük yanlışlıklan senin atttığın msj lara bi göz gezdiriyim dedimm ana şaştım kız nası yetişiyon heryere valla süpersin hee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…