Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gelinligim kargoyla anneme ulasti.. diyorki annem telefonda 15 kilo dir sonra cok uzun gelinlik sana diyor anne olurmu ölctük yaa diyorum bababmda arkadan odundan ayak yaparim ben onda diyor.

bugün carisya gittim indirimde bir kapri pantolun aldim krem rengi yarin gece onu giyecegim ucarken..
bide takma tirknak aldim bakalim nasil olacak.

böcük yanlışlıklan senin atttığın msj lara bi göz gezdiriyim dedimm ana şaştım kız nası yetişiyon heryere valla süpersin hee kaydirigubbakcemile3

ahh yawrum başın dönmustur sımdık senın:1closedeyes: su ıcıver
bende şaşıyom valla amma cenem var
neysekı benımkı benden cok konusuyoo

fmk nın gelınlığını ıstıyom ben :kedi: cok guzel cunkummm

hadı gene ıyısın beğenmış mı
benım kvalıdemde benı resımden gördu rızeden gelemedı sözume cok beğenmış
benı sevmeyen bitlensın be

evt çok beğenmiş hemen soruları sıralamış
kim bu tatlı kız nereli ne yapar ne eder filan
benimkide demiş ki önce bi adını sorsaydın kaydirigubbakcemile3
sonra resmimi öpmüş :kedi:

bazen heyecanlaniyorum.. bazen geriliyorum.. bazen stresleniyorum.. karma karisik duygular.

annem gelinligi fazla bir sey demedi eve teyzem yengem vardi o yüzden konusamamistir annem.. zorla güzel lafini aldim annemin agzindan...annem utanir böyle seylerden nedense.

suan makjaylarimi ayaralmam gerek.. cok az alamak istiyorum yanima bi fontataen pudra nemlendirici rimel dudak boyalari farlar derken yine bir sürü bir sey oluyor..

suan davetiyelere takmis durumundayim.. davetiyeler yetmemis erkek tarafina 100 tane daha bastiracak nisanlim.. 400 tane bastirmistik. bölüsüldü birazi almanyaya geldi.. bizim dügün salonu ufak 300 kisilik.. madem cevreleri genis daha büyük bir salon tutulsaydi daha iyi olurdu herhalde.. kalabalik dügün güzel olur ama nebilim tiklim tiklim oluncada iyi olmaz misafirler bunalir.. annem astim hastasi zaten..allah korusun.. büyük salon tutup da yarisi bos kalmasi güzel degil biz bu yüzden ufak olsun dedik ama ben nerden bileyim bunlarin cevresinin bukadar genis oldugunu

böcükk herhalde begenecek seni.. senden iyisini mi bulacak dimi ama fistik gibi kizsin evel allah

cidden ilginçmiş fmkcım baştan neden dememişlerki o zaman misafirler sığmazsa salona ne yapacaklar

hic bi fikrim yok.. bakalim nasil olacak bende merak ediyorum..

hulka ya gelinliğine baktım ama güzel diemedim sıra gelmdi
çok güzelmiş:)

Kızlar teşekkür ederim hepinizede
croiselle , cnm ewet duramadım yine çünkü çok kırıldım
neyse inş. bundan sonra böle bi tatsızlık yaşamayız
çok teşekkürler kızlar sizleri seviyorum
ay hadi güzel bi haber aldık sonundaaa
çok sevindimm

barışma şerefine rep verebildiklerime rep verem kısçeler :)))
bende isterem

D'arbanwille...
böcükkk bi baksana uğurböcüğü dolanıyo aşşada :lepi:
haha buna çok güldüm

ayy bu ara herşey üstüste gelio
çok sinirliyim ben yaa nie böleyim bilemiom
soldan soldan

bu böcüğede bişe söledik bakmamış bile :mymeka:
neyse en azından pıtırcık görmüş güzel dimi ama delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…