Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sırrus senınkı nerde

gamze sen hangı ara aldın bacım

halam geldı karnım fecı ağrıyo ama ben kendımı cok mutlu hısedıyom

he bıde askım bana bı süprıs daha edıp bı bankadan bjk kart almış ıkımızede
kombıne alamıyoz dıe bı arkdasımız bıze düğün hedıyesı kombıne almışzemuszemus onlardan olsa gerek

eccu burcunun düğünden haber geldimi sana vardıya bir tanıdık

saol lahanam tekrar atarım istersen ama ben ordan almadım canım...4,60 kargo parası tr nin herbiyerine zemuszemus

eccu, ayy çooook sewindim süpper yaaaa dualarımız kabul olmuş, yağmur yağmamış :):)

gamze sen hani tatile gidiyordun napiyon bakim burda git hazırla cicilerini.

geldi şekerler çok güzel olmuş balonlar,şiirlerrrr yağmurda yağmamış burcu çok mutluymuşşşş

:asigim::asigim::asigim:
canım arkadaşım yaa
resim çekmişmi sen gördünmü nasıl olmuşşşş peri kızı

kızlar ben birazdan çıkıcam yarında tatile gidioruz 1 hafta yokum. kendinize cici bakın. ben yokken evlenen olursa mutluluklar diliyorum.opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar Allah yolunuzu acık etsin

böcükcüm oluo bayağı bi zamanzemuszemus

kızlar ben birazdan çıkıcam yarında tatile gidioruz 1 hafta yokum. kendinize cici bakın. ben yokken evlenen olursa mutluluklar diliyorum.opuyorumnanaktan

:gitme::gitme:ı yolculuklar

eda sana bısey yazdımmm :umursamaz:

günaydın herkese
Dimples iyi tatiller canım bol bol gez, toz, eğlen kışa enerji depola
dün gece rüyamda burcuyu gördüm hayır olsun bizim sitenin bahçesinde düğün yapıyorlardı bende balkondan izliyordumkaydirigubbakcemile3 bizim kapıcı falan çoluk çocuk gitmiş düğününe diyorum bu herifin burcunun düğününde ne işi var kaydirigubbakcemile3popm açıkta mı kaldı yoksa ben kk ya takıla takıla bilinç altıma mı işledi :roflol:

o dediğin siyah beyaz kırmızı kombinasyonunu oturma odasında düşünüyom...
yatak odası sadece siyah beyaz istiyom..
ama oturma odası tam dediğin gibi oalbilir :))

ben geldimm
bugün çok mutluyum
bide makina konusunda %80 kararımı vermiş gibiyim:)
herkese günaydın bide
ya ben nie artık bunebu eda gibi yazıom şiir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…