Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bugün pekte ii sayılmam..akşam düğün war kır düğünü ve beyefendi oraya gidicek lmaz:

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Size takılamıyorum artık çok fazla. Ama eşyalar toparlandığında çıkanları çekiyorum. Çeyiz eklemeye devam kaydirigubbakcemile3

Dondurma kaseleri

Reçellikler

Sosluklarım (bunları yeni aldım, nihayet gönlüme göre bulabildim)

Ve günlük kullanacağım şekerliğim

Teşekkür ederim densem Şeniz

Danteller, el işleri vs yıkancak haftaya onları da Böcük senin için eklicem

günaydin hayirli cumalar kizlar.. abim sila yolunda dua edin saga saglim ulasisinlar daha cok yollari var.. gece uyuyamadim..suan uykum var gece gec yattim sabah 6.30 de uyandim

günaydin hayirli cumalar kizlar.. abim sila yolunda dua edin saga saglim ulasisinlar daha cok yollari var.. gece uyuyamadim..suan uykum var gec yattim sabah 6.30 de uyandim

canım sağ salim warırlar inş..sen ne zmn yola çıkcaksın,?ay ne heyecanlı üzüntülü hüzünlü mutlu karmakarışıksındır şimdi sen... :asigim: :1hug:

Sulfat; can sağlığıyla kullan şeker, hepsi çok cici
Fmk; hayırlısıyla sağ salim giderler inşallah:Saruboceq:

düğündaşım çok güzel reçelliklerin yaa bayıldım niye önceden göstertmedin bize mafoldumben

FMK hayırlısı ile gitsinler inşallah :Saruboceq:sende yarın mı çıkacaktın yola?

pıtıcık geçmışım temız deıl ama ınsanlar benı delı edıyo
sızde şahıt olduğunuz zamanlar oluyor
dayanamıyorum napımkaydirigubbakcemile3 banıda yıyorum

sulfattt
hepsıne bayıldım nerden aldın hemen de bana bakem
ayy gene kıskanclık hıssıme kapılıp para harcamak ıstemıyorum
ama ne kadr harıkalar yaa :lepi:

aksam benımkıne kk ya gosterdım FMK bıde senın gelınlığını beğendımde demedı beğenmedımde demedı:mymeka:
bıde dıo nıe avatarında barış var :1shok: neden ben yokum
bende dedımkı askım burdakıler cok fena
resmımızı calarlar
herkes görmesınn nazar değer dedım
işi kurtardım

sulfat cook cici hepside. güle güle kullan. özellikle sosluklarını çok sewdim. Nerden aldın acep, benim kırmızı şişe vardı küçük geliyor bunlar çok idealmiş.
bugunde aklımdan geçmiştin. naptınız ev tam yerleştimi_?

jüli , birdayım canım bekliyorum

canım sağ salim warırlar inş..sen ne zmn yola çıkcaksın,?ay ne heyecanlı üzüntülü hüzünlü mutlu karmakarışıksındır şimdi sen... :asigim: :1hug:

kazasız belasız sağ salim ulaşırlar canım inş. sende öyle

Sulfat; can sağlığıyla kullan şeker, hepsi çok cici
Fmk; hayırlısıyla sağ salim giderler inşallah:Saruboceq:

saolun kizlar allah razi olsun.. dün öglende yola ciktilar tükiyeye anca bugün saat dört gibi girerler yorgun argin hic uyumadan.. allah yolarini acik etsin.. abim alman vatandasi pasaport unutmus kimligi var sadece yaninda sirbirsistanda avurpa birligi üye si olmadigi icin girememisler ordan geri dönmüsler romaniya üstünden devam ediyorlar simdi ordada otoban yokmus bide yolu baya bi uzatilarlar
bende bu gece yarisi ucuyorum allah izin verirse heyecan dorukta allah izin verirse nisanlim karislcak beni opuyorumnanaktan

tamam canım eklersen bakarım canımm
bende gardrop kocaman ayna olsun istiyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…