Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

madilin 2. model çok hoşmus her şekilde kullanılır.evleneyim ben de öyle kısa model kestireceğim.çok hoş bi model.

ben evlendim ama kıyamıyorum kafamçokkarıştı

mandilinciim isabetli bi karar vermişin canım . o saç rengi o bayanlara yakıştığı kadar sanada yakışacaktır eminm laelaelaelaelae
teşekkür edeerim canım, şimdilik boyatmıcam ama kıyıp kestircem sanırım kaydirigubbakcemile5

mandalinnnnnnnn model çok hoş bende istiorum öle yaw ama cesaret edemiorumm

Şeniz evet gülaycım çok hoş

opuyorumnanaktan evet toplanacak kadar kısa kestireyim diyorum. Ama ne bilem kullanması zorsa beceremem.
Benim hazır olsun hemen işe tarmadan gideyim istiyorum :)):

mandalın burası bızmı ıcn sadece ceyıs demek deıl demı yaa bence cok guzel sac modelı
kısa kesım süper
benım düğün işi olmasa öle ederdım

yerimseniben bende pek sewdim canım

ahh bunu duyunca işte bende üzülüyorum, acaba pişman olurmuyum diye..

mandalın sen evlı garusu ne etcen uzun saçı kestr gıtsın
yanı senı düşünüyom yazın sorun olmazda
kışın hasta olursun:jeyyar:
:jeyyar: o da var tabiiii yıka kurut yıka kurut sıkıldım

bende şaka didim bee

ben o abdestle ilgili yazıda havası sönmüş futbol topu benzetmesine çok güldüm ya:))

Lahanacım faydalı bi paylaşımdı tşk ler

lakin şu cümleyi gülerek okudum ben kaydirigubbakcemile3

böcüğüm flash flasha gir sana benzettim

ttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/148315-flash-flash-220yelerimizin-son-dakika-haberleri-733.html

fmk nınki nasıldı yaffs merak ettim bende şimdii
ben kabarık ve ışıl ışıl bi gelinlik hayal ediyorum hep opuyorumnanaktan
fmk album yaptı bak profılınden süper:asigim:

:roflol::roflol:
hahaa
ay bundan sonra dogum günlerimde özel günlerde hediye alacaklardan bende ceyis istiycem karar verdim :)))

ben kısmetse tam doğum gunumde evlencem
eee hedıye şansımı kaybettım:gitme:

jülidem bak ayetler buldum demin eklediğim birinin yorumuydu belki ama bu sefer en geçerli kaynaktan KURANI KERİMDEN...
canım yanlış anlama beni lütfen.mesajım biraz ifadesiz olmuş olabilir.bu dini konuşlarda çok korkuyorum.Rabbim yanlışa düşürmesin hi birmizi...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

Ey iman edenler, sarhoş iken, ne dediğinizi bilinceye ve cünüp iken de -yolculukta olmanız hariç- gusül edinceye kadar namaza yaklaşmayın. Eğer hasta veya yolculukta iseniz ya da biriniz ayak yolundan (hacet yerinden) gelmişseniz yahud kadınlara dokunmuş da su bulamamışsanız, bu durumda, temiz bir toprakla teyemmüm edin, (hafifçe) yüzlerinize ve ellerinize sürün. Şüphesiz, Allah, bağışlayandır, esirgeyendir.

(NİSA SURESİ / 43)

Ey iman edenler, namaza kalktığınız zaman yüzlerinizi ve dirseklere kadar ellerinizi yıkayın, başlarınızı meshedin ve her iki topuğa kadar ayaklarınızı da (yıkayın.) Eğer cünüpseniz temizlenin (gusül edin); eğer hasta veya yolculukta iseniz ya da biriniz ayak yolundan (hacet yerinden) gelmişse yahut kadınlara dokunmuşsanız da su bulamamışsanız, bu durumda, temiz bir toprakla teyemmüm edin (hafifçe) yüzlerinize ve ellerinize ondan sürün. Allah size güçlük çıkarmak istemez, ama sizi temizlemek ve üzerinizdeki nimeti tamamlamak ister. Umulur ki şükredersiniz.

(MAİDE SURESİ / 6 )

PUFI nassın cnm bugun nışanlın ıs bakıyor mu ınş bulur bu mubarek gun hayrlısı ıle ınş

Onun için iyi olmaya çalışıyorum, gözyaşımı görmemesi gerek. Daha dün ilişiğini kesti pazartesiye kadar biraz dinlen kafanı toparla sonra bakarız dedim, ikimizde eşşekten düşmüş karpuza döndüğümüz için pek birşey düşünemiyoruz...
Hayırlısı böcükcüm sağol düşündüğün için, ağlasam da bir tarafımıda yırtsam nasipten gerisi hikaye ...

Allah yardımcınız olsun

bende şaka didim bee

ben o abdestle ilgili yazıda havası sönmüş futbol topu benzetmesine çok güldüm ya:))
nan kadr para mı vercen ona ben dedım sana sunu al dıe almadın
bence o parayla ceyıs al

böcüğüm flash flasha gir sana benzettim

ttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/148315-flash-flash-220yelerimizin-son-dakika-haberleri-733.html

burayı anlamadım cnm ama
hayrlısını dıle bak gor hayrlısı budur belkıde

Böcükcüm yani dün ilişkisini kesti ayrıldığı işinden. ışte evrak falan filan tazminat meseleleri varya onu demek istedim hayırlısı bakalım

lahanam çok güzeldi çok saol...
jülidecim yanlış anlama kuzum ne güzel bilgiler paylaştı bizlerle.
ayrıca ben senin gelinliğini akşamda kaçırdım şimdide yaa mafoldumben
bidaha koysana nolurrrrr :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…