madilin 2. model çok hoşmus her şekilde kullanılır.evleneyim ben de öyle kısa model kestireceğim.çok hoş bi model.
teşekkür edeerim canım, şimdilik boyatmıcam ama kıyıp kestircem sanırım kaydirigubbakcemile5
mandilinciim isabetli bi karar vermişin canım . o saç rengi o bayanlara yakıştığı kadar sanada yakışacaktır eminm laelaelaelaelae
mandalinnnnnnnn model çok hoş bende istiorum öle yaw ama cesaret edemiorumm
Mandilin kat kat kullanmak zor olmaz dersen eğer kesim güzel, ama bence rahatça toplanacak şekilde kestir, en azından alışana kadar, toplu saç her zaman kurtarıcı oluyo çünkü :) o ilk resimde kat kat ya hepsi toplanmaz saçında hafif dalgalıysa eğer toplayamadığın yerler kabarıcak kötü durabilir, kendim düzeltirim dersen güzel bi model
mandalın burası bızmı ıcn sadece ceyıs demek deıl demı yaa bence cok guzel sac modelı
kısa kesım süper
benım düğün işi olmasa öle ederdım
mandilimcim benim saçlarım çok uzundu nerdeyse belime geliyodu yani.hep uzun saç kullandım.iki hafta önce kestirdim o koyduğundan biraz daha uzun.ama çok üzüldüm sonradan mafoldumben
bana kalırsa bu kadar kısaltma derim.ama şuda war inanılmaz rahatladım yanii kaydirigubbakcemile3
:jeyyar: o da var tabiiii yıka kurut yıka kurut sıkıldımmandalın sen evlı garusu ne etcen uzun saçı kestr gıtsın
yanı senı düşünüyom yazın sorun olmazda
kışın hasta olursun:jeyyar:
şansına küs şakkıdı
bu arada bende göremedim kaydirigubbakcemile3
pıtırcık suan kımse sana hedıye olarak mak falan alamaz
herkes ceyıs derdınde
pazar gunu düğün var ve yığenımın doğum gunu
ne alcam dıe dusunmuyom paraya nasıl kıycam dıe dusunuyom
tam bı haftadır cuzdanımı bıle acmadım
pazar gunu accam
--------
. Meselâ cünüp olmadan evvel erkek kendini daha güçlü ve hareketli hisseder, mes'eleleri daha iyi anlar. Karısına alâka duyar. Cünüp olunca, bunlar tamamen tersine döner. Şayet sık sık ve biraz da zorla cünüp olmalar tekrar edilirse, erkek havası inmiş futbol topuna döner. Bir nevi yıkılır.
.
Bu yorum degil, bir soruydu sadece :umursamaz:
hadiselerde mi yaziyor? Nerde? Onu bilmek istedim sadece!!!
Soru sormamak lazim galiba...
fmk album yaptı bak profılınden süper:asigim:fmk nınki nasıldı yaffs merak ettim bende şimdii
ben kabarık ve ışıl ışıl bi gelinlik hayal ediyorum hep opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
hahaa
ay bundan sonra dogum günlerimde özel günlerde hediye alacaklardan bende ceyis istiycem karar verdim :)))
PUFI nassın cnm bugun nışanlın ıs bakıyor mu ınş bulur bu mubarek gun hayrlısı ıle ınş
Onun için iyi olmaya çalışıyorum, gözyaşımı görmemesi gerek. Daha dün ilişiğini kesti pazartesiye kadar biraz dinlen kafanı toparla sonra bakarız dedim, ikimizde eşşekten düşmüş karpuza döndüğümüz için pek birşey düşünemiyoruz...
Hayırlısı böcükcüm sağol düşündüğün için, ağlasam da bir tarafımıda yırtsam nasipten gerisi hikaye ...
sende sansına küsss hıhhh benneyaptımki
nan kadr para mı vercen ona ben dedım sana sunu al dıe almadınbende şaka didim bee
ben o abdestle ilgili yazıda havası sönmüş futbol topu benzetmesine çok güldüm ya:))
böcüğüm flash flasha gir sana benzettim
ttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/148315-flash-flash-220yelerimizin-son-dakika-haberleri-733.html
Onun için iyi olmaya çalışıyorum, gözyaşımı görmemesi gerek. Daha dün ilişiğini kesti pazartesiye kadar biraz dinlen kafanı toparla sonra bakarız dedim, ikimizde eşşekten düşmüş karpuza döndüğümüz için pek birşey düşünemiyoruz...
Hayırlısı böcükcüm sağol düşündüğün için, ağlasam da bir tarafımıda yırtsam nasipten gerisi hikaye ...
utanmadan birde bana cvp veriyor :mymeka:
bak gider ayak kızdırma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?