Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

edaaaa hani sen o koyduğun iki resmi üşendiğin için koymamıştın tekrar koycam demiştinya.
hani nerde hee klava:

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
densem, baberko+, croiselle, deryacabakis, edda1985, hanzade34, parpalm, pembelipembe, Pufilota, p_nr+, yakamoz77, yesildiyar, şeker-leblebi

kızlar nerdesiniz??

Böcükcüm yani dün ilişkisini kesti ayrıldığı işinden. İşte evrak falan filan tazminat meseleleri varya onu demek istedim hayırlısı bakalım

bende sana dedı sandım hanı bellı sure şok oldum:1shok: ayy cok sukurr
ne kadrdır calısıyo o tazmınat ıle bazı seylerını alırsınız belkıde
sonrada hemen iş bulur hihoyyyt

I'm here :lepi:

öff bu 330 lira bi ay sora alabilirim,600e buldum onuda beğendim ama pahalı bea
onu alırsam çeyiz alamam
bundan kullanan varmı?

makıne sanırım a580 bende bu makıneyı alacaktım ama bana a590 olanını tavsıye ettıler a580 de ıso teknolojisi yok yanı hafıf bır kıpırdatmada resım bulanıyor . a590 bunu onluyor tavsıye ederım . makıjnenın fiyatı 350-360 civarı. ben a590 satıcıyla anlasamadıgım ıcın alamadım ıcımde kaldı sony aldım

aaa yokmu hemen bakim

anon, yeni Motion Detection (Hareket Tespit Edebilen) Teknolojisi ile fotoğraflardaki bulanıklık sorununa yenilikçi ve akılcı bir çözüm getiriyor. Motion Detection Teknolojisi High ISO Auto modunda aktif hale getirildiğinde Yüz Tanıma Teknolojisi, mevcut parlaklık değerleri ve çekimi yapılan nesne hareketleri gibi çeşitli bilgileri topluyor. Canon A580 dijital fotoğraf makinesi bu bilgileri topladıktan sonra nesne hareketini dengelemek için mevcut ISO 80 ve ISO 800 değerleri arasından en uygun minimum değeri belirliyor. Motion Detection algoritmalarının geni bilgi girdisi ve duyarlılığı Canon’un sisteminin görüntü üzerinde gereksiz yere noise oluşumlarına yer bırakmadan bulanıklık etkisini gidermesine olanak tanıyor.

böle yazıo yeşil diyar??

ışte Sarışın Böyle Olmalı

Delikanlı uçakta, güzel bir sarısının yanına
düşmüş. Hemen sarkmış sarışına;

'Yan yana otururken muhabbet edilirse seyahat çok kısa sürer, hadi konusalım ' demiş.

Sarısın okuduğu kitabi yavaşça kapatarak
'Ne üzerine konuşmak istersin' demiş.

Delikanlı 'Valla bilmem ki...Mesela nükleer enerjiye
ne dersin?'
Sarisin;
'Enteresan bir konu, olabilir,ama önce sana bir
soru sorayim... At inek ve geyik ayni şeyi yerler... yani ot... Ama çıkartırlarken geyik küçük parçalar halinde, inek lappadanak parçalar halinde, at da pişmaniye topları gibi çıkartır. Neden olduğunu biliyor musun ?'

Delikanlı ;
'Valla en ufak bir fikrim yok' demis, Bunun uzerine

Sarışın;
'Henüz bi moktan bile anlamazken nükleer enerjiyi nasıl tartısabileceğini zannediyorsun ?' kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

yawrım sen öle san bende hep gece yıkanırdım ama bi süre sona sıkılıo insann aşkım dioki eve geldiimizden beri saçın kurumadı dio ve eklio muhahahahaha:)

Sagol cnm Şeniz

ben göremedimmm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

züppeerrrrr kaydirigubbakcemile5

bu arada yemaa indim geldim ankara tava şakşuka bide karpuz vardı çok yimedim ama acaip pis şiştim yaa bi yanımda soda içip duruorum offf hep az yerdim öğlenleri 1 tost falan çok geldi zaar:)

densem süpermiş..aklıma geldi kanal d de aşkın gözü kördürü izliyomusunuz cok komik karanlık odada ruh ikiziini arıyolar. dün yine izliyodumda kızlardan biri ilk girdiler odaya zeka soruları sordu cocuğa.cocuk cok sinirlendi. fıkrayı okuyunca o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…