Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kknın evde kalmşları
ben kaldım tabee

heheee kaydirigubbakcemile3
kız yok evde kaldım sayılmaz ii kötü birini bulduk nişanlandık kaydirigubbakcemile3
çabucak evlenelim die yazdırıyorum ben sabrımız tükendi artık everin bizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

listem şu
yeliz
deniz
bahar
zarif
eddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))) (senin adını tekenmez kalemle yazcam :))))

jüliiiiiiiiii
peeeek güzel olmuşsun canım etek kısımları uçuş uçuş pek güzel görünüyor. Özellikle duvaktaki çiçek kısmını çoooook beğendim. Mutlulukla giy arkadaşım.

gülayyy hiç mi kurumadı saçın deli:)))

yook regl oldum 10 gün dedim benimkinede daha beklio canım benim :kedi:

çok güsel yaaa bidaha bakiimde resmine silcem canım hakkaten maşallah sana

kollarım da yüzümde bişi yok canım ama göbeğimi istemiyom

mafoldumben

kuzum gelinlikte göbüş belli olmaski nie üsülüosunn :sinifsinif:

Son düzenleme:
nasıl oldunuz canım toparlandınızmı biraz??
pufi siz nerde yaşıosunuz canım ???

amin canım tez zamanda rayına girsin işleriniz inş.

ınşallah canım. ıkimizde toparlanmadık ama birbirimizi kandırıyoruz ama bana yansıtmayım diye çabalıyor bende ona komik oluyoruz farkındayız ama yapacak bişey yok.

Evet dün akşam bir sürü dua etti bana sen olmasan ne yapardım dedi Allah yokluğunu göstermesin dedi çok kötü oldum seviyoruz çok şükür birbirimizi :Saruboceq:
Bakalım zaten hesap kitap yapa yapa ışılcım beynimiz uyuşmuştu tam rahata erdik bitti hesap kitap dedik yine başa döndük hayırlısı olsun :Saruboceq:

Jülideeeeee
süpersin tatlım:asigim:, çok hoş olmuşsun

Son düzenleme:
pufim amasyanın tek kötü yönü vardır herkes herşeyi anında öğrenio ve dedikoduu off çok sewiorum orayı ama bu yönünü hiççççççççç lmaz:

kilo vermeye çalışıo die öle didim canım

hehe ben onuda bulamadım(
hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…