Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu yu gördüm alttaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
KK Pro ÜyePashmina, aybuer, baberko+, burcuözge+, croiselle+, densem+, deryacabakis, edda1985, gülay_gülay+, karalahana+, parpalm, pembelipembe, psoriasis, pıtırcık85+, sewengirl

Kızlar internetimiz bozulduğuh,ndana düğünden evvel ves,da yazısı yazamadıum ama balayına gitmeden bir fırsat yaratıp sizler için geldim...
Tek kelimeyle herşey planladığımız gibive mükemmeldi. Foto yok elimde ama biliyorsunuz dönüşte hepsini paylaşıcam. çıkarsa kardeşime ekletirim ben balayındayken.
En önemlisi tek bir damla bir yapğmur düşmedi,:) tüm dualarımız kabul oldu kızlar. Hepinize sonsuz teşekkürler. Gönderdiğiniz özel mesajlar ve ziyaretçi mesajlarını tek tek cevaplayamöadım kusura bakmayın ama bilinki hepi
nizi çok seviyuorum. Eccucum selamını iletti sedat:)))
Kızlar rüzgar bile yoktu. yılın en sıcak en hoş akşamıydı., masa süslemeleri falan herşey herşiey harikaydı... Hepinizi çok seviyorummmmmmmmm.Beni merak etmeyin. Veee ö,çok özleyin:)))))

herşeyin çok güzel geçmesi harika bir haber

çok sevindimm

balayında güzel geçsin gel biran önce aramızaa

canım benım çok sewındımmmm herseyın gusel geçmesıne ınş balayında gusel we kusursuz gecer

burcu maşallah inşallah bütün ömrünüz boyunca düğününüzde olduğu kadar mutlu olursunuz.

resimlerini bekliyoruz caanım

dünkü o topikte gördüm bunuda..
anlaşılan zamanlarını çeyiz topiğini okumakla geçiriyorlar..

burcum
canım arkadaşım çooooook sewindim herşeyin güzel geçmesine.
Çoooo kocaman öpüyorum seni özletmeden gel cicifotolarınla emi . Şeniz
Hadi bekletme kocişini giit sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…