kızlar bi işyeri olsa hepimiz orda çalışsak ne güzel olardı dimi
iş olurmuydu orda sencekaydirigubbakcemile3
habire iki hanekin belini kırardık
Kızlar internetimiz bozulduğuh,ndana düğünden evvel ves,da yazısı yazamadıum ama balayına gitmeden bir fırsat yaratıp sizler için geldim...
Tek kelimeyle herşey planladığımız gibive mükemmeldi. Foto yok elimde ama biliyorsunuz dönüşte hepsini paylaşıcam. çıkarsa kardeşime ekletirim ben balayındayken.
En önemlisi tek bir damla bir yapğmur düşmedi,:) tüm dualarımız kabul oldu kızlar. Hepinize sonsuz teşekkürler. Gönderdiğiniz özel mesajlar ve ziyaretçi mesajlarını tek tek cevaplayamöadım kusura bakmayın ama bilinki hepi
nizi çok seviyuorum. Eccucum selamını iletti sedat:)))
Kızlar rüzgar bile yoktu. yılın en sıcak en hoş akşamıydı., masa süslemeleri falan herşey herşiey harikaydı... Hepinizi çok seviyorummmmmmmmm.Beni merak etmeyin. Veee ö,çok özleyin:)))))
archimim kullanıcısından alıntı
biraz önce gene gördüm aklıma geldi. alakasız bir topikte millet konuşurken birden biri gelip link verip kızlar koşun o topikte ekşın var diyor. sonra bütün millet tası tarağı toplayıp kavga olan topiğe koşup iyice olaya tuz biber ekiyolar. öyle bir yazı görünce aklıma gırgıriye filmi geliyor. sanki arka mahallede kavga var da biri gelip yardım çağırıyor
ne kadar kavga meraklısı bir milletiz. ne oluyo yani oraya gidip laf yetiştirince anlamıyorum. sonra da topik kilitleniyor herkes huzura eriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?