misafir olarak bizim topiği takip edip, sonrada dedikodumuzu yapıyorlar galiba.
böcük seni çekiştirmişler bak bize akşın yaratman bile batmış :)
şekerler bugün izine ayrılıyorum işim çok daha yazamam sanırım kendinzie iyi bakın.
Allah nasip ederse 15 gün sonra görüşürüz.
bizi kıskananlar çatlasın hepini çook seviyorum
hepinizi opuyorumnanaktan
Kızlar önemli bir detayıda hemen söyliyim. takılarımızla tüm borçlarımız kapandı. borçsuz gelin oldum. hatta bize bile kaldı çöok mutluyum. bu mutluluğu sizle paylaşmak istedim ve kesn olarak gittim..
hoşçakalın....
misafir olarak bizim topiği takip edip, sonrada dedikodumuzu yapıyorlar galiba.
böcük seni çekiştirmişler bak bize akşın yaratman bile batmış :)
şekerler bugün izine ayrılıyorum işim çok daha yazamam sanırım kendinzie iyi bakın.
bizi kıskananlar çatlasın hepini çook seviyorum
hepinizi opuyorumnanaktan
Böcüküme kurban gitsinler onlar.Bizim topiki çekemeyenler delirsin.Burcu sana da güle güle.Khıva sana da,özliycez seni.Herkescıkler gidiyor yavaş yavaş
:dilcikar:
valla ya bende yarın kestircem olmuyo böle gecenin bi yarısı saç kurutma makineside çok gürültü yapıo kurut kurut bitmio sıkıldım iice
İşte Sarışın Böyle Olmalı
Delikanlı uçakta, güzel bir sarısının yanına
düşmüş. Hemen sarkmış sarışına;
'Yan yana otururken muhabbet edilirse seyahat çok kısa sürer, hadi konusalım ' demiş.
Sarısın okuduğu kitabi yavaşça kapatarak
'Ne üzerine konuşmak istersin' demiş.
Delikanlı 'Valla bilmem ki...Mesela nükleer enerjiye
ne dersin?'
Sarisin;
'Enteresan bir konu, olabilir,ama önce sana bir
soru sorayim... At inek ve geyik ayni şeyi yerler... yani ot... Ama çıkartırlarken geyik küçük parçalar halinde, inek lappadanak parçalar halinde, at da pişmaniye topları gibi çıkartır. Neden olduğunu biliyor musun ?'
Delikanlı ;
'Valla en ufak bir fikrim yok' demis, Bunun uzerine
Sarışın;
'Henüz bi moktan bile anlamazken nükleer enerjiyi nasıl tartısabileceğini zannediyorsun ?' kaydirigubbakcemile3
uyudum uyandim geldim tekrar arniza iki günden beri uykumu almamistim izinli oludugum halde. 2 saat uyudum gece zor olmkasin diye
bendiyorum size dügünden sonra saclarimi kestirecegim diye.. anladinizmi simdi kaydirigubbakcemile3 bide önümüz kis ben saclarim uzun kurtuma makinesile kurutasim gelmiyor.. evlendikten sonra hic urasamam üstelik fön sesi heryere gidiyor. Güzel bir karar bende kestirecegim.
:lepi: iyi oldu bak bugün bana böyle bir sey olursa bende bunu derim hehe
arsi seni de görmedimmmmm
evet kızlar bende bişi yazamıyorum ya arsi esmy böcük mandilin ne güzel her muhabbete yetişiyosunuz şu joystik kızcağız 10 kere gelinlik ekledi 1 kere yakalayamadım hep siiiiiiilllllllllllldiimmmm ya bi dur silemyin ya offfff:sinifsinif:
dünkü o topikte gördüm bunuda..
anlaşılan zamanlarını çeyiz topiğini okumakla geçiriyorlar..
Kızlar önemli bir detayıda hemen söyliyim. takılarımızla tüm borçlarımız kapandı. borçsuz gelin oldum. hatta bize bile kaldı çöok mutluyum. bu mutluluğu sizle paylaşmak istedim ve kesn olarak gittim..
hoşçakalın....
arsicim gözün aydın
kızlar buarada soram bakem sizin izinler heeep 3 haftamı yafs?
Offf kızlarr bana düğün kıyafeti lazım lütfen yardım edin elinizde resim varsa yüzlerini karalayarak ekleyin.bulamzsam terzıye diktircem.Baberkonun çok beğendim.Modelleri paylaşabılır mısınız.düğün damat dayımın oğlu gelin eşimin amcasının kızı.Arayı yapan ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?