Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu manken bacı
show tv acun ılıcalının programına geldı
ayy cok guzel demıstım cunku öle gordumm cok tatlu guluyordu
yakından görmek lazımmış

ben zaten sormakla hata yaptım kaydirigubbakcemile3 iki bjk lı fanatiğe daha güzel bişey alınamazdı sanırım zemuszemus zemuszemus

karıkoca evlenip de gidin tez zamanda bütün maçlara :lepi: :lepi:

ablamda bana dügün hediyemi verdi.. altinlarin bir kismin bana verdi tasimaciligini yapmak icin
bu da senin hediyn olacak dedi.. bitane burma bilerzik.. gecen sene almis nisanimdan sonra. bide bir bilezrik daha var onu da para hediyesi yerini takacaklarmis..
burma bilerzik bildigimiz o bilerziklerden..niye annemlerin taktigi bilezigin aynisindan almamis anlamadim.. bu normal ikili mi üclümü herneyse cok cirkin..
nisandada annemler ondan almak istediler bitane.. kuyumcuda koluma taktim bitane anne bu cok cirkin dedim sonra o genislerden aldilar

komibine ben diyim futbol bileti dimi kizzz dogru bildim dimi

maç bıletı
ama yıllık oluyo sezonluk yanı
bıkere para oduyon 1 yl boyunca bılet almıyonn

Kombine toptan alınan bilet gibi bişey
her maça gidişinde bilet almana gerek kalmıyor
ee tabi kombine baya pahali oliiii

anammm herkes biliimişte ben bilmeyimişiimm
sağolun kuşların öper güloy sizii :)

yavrım böcüğüm bide sana şey sorcam bu bjk nin çift kişilik nevresimi yokmu yawrım?

anamm bu arada çıkmam lazım servisi kaçırırsam kocemden sona evde oluom 2saatte eve gidiorum malesef servisi kaçırınca öperim hepinizi p.tesi görüşrüsss

anammm herkes biliimişte ben bilmeyimişiimm
sağolun kuşların öper güloy sizii :)

yavrım böcüğüm bide sana şey sorcam bu bjk nin çift kişilik nevresimi yokmu yawrım?

olmaz mı herbıseyı var:dilcikar:
uyku setı bornozu falanda
bende daha onlardan alcam
gecen gun b.köye gtmıstık
hastane cıkışı vardı:asigimbebeklerın ılk doğduğunda gıydığı tunık eldıven falan set)
ondan alcaktık 45 tl ıdı
ama alcaz hatta ceyısımn bas köşesıne koycam

fmk bende kaçıorum sonra gene gelccem ama sen girmezsin belki

burdayken yazıyım cNIM

ıNŞ. herşey gönlünce olur hayırlısıyla git gel, şansın bol olsun

ayağını sürü gelinliğin içinde bizde kocaya varalım

fmk ınanmıyom sana bee en para eden bılesığe hayr demışsın
bende hep 3lü burma ısterım yanı bızde hep o takılır

dun burda bı amca var kızına almıs burma seklınde ama burma deıl 270 tl ayy dedım cok uygun

770 tl burma olanlar askım nasıl alcak ancak beraber alcaz olsun

şakkıdı üclü burmaya hayir dedim cünki görüntüsünü begenemdim.. annemde senin düsüncende böcük ama benim aldirdigim da üclü burma gibi 20 gram geldi ve deseni cok güzel.. annemle babamin aldigi bilerzigi tek gecerim.. fotosunu eklesem ayip olur mu? cekim desenini gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…