Evet çöpçatan oldum.Hemde çok güzel birhikayeyle:)Anlatıcam ama sizde buraya kıyafet eklıyceksınız resimleri karalyın kıyafet görunsun yeter lütfen siz giymesenız de başkasının giydiği de olur.Şimdik benim kınamdan bir kaç gun önce kuzenım almanyadan geldi çok çok ıyıdır çok severım onu.Hep bizde kalıyordu,annecımle aklımıza geldı bızım kızı ayarlıyalım.Dedim böyle böyleeniştenin x bayan var.Tabı dedim ertesı gun xbayanın resmını çektım ses etmedi.Bakarız dedi.Normalde ona bır kızlar gösterıldı ılle evlenmem dıyordu yok dıyordu herkese.Sonra benım kınamda düğünde çok hoşuna gıttı takıp ettı kızı.Sonra biz hep beraber ailecek düğünden sonrkı gun gezmeye gittik mangal keyfı.Tum akrabalr yurtdışından geldıgı için onları ugurlamadan balayına çıkmadık:)Herşey ıyı hoş kızcagızın da haberı oldu tam olacak derken bu iş yengem istemedi çok açıklar dıye çocuk da giti almanyaya.Bu arada konu kapandı kızçok bozuldu.Ben hala ısrar edıyorum annemde öyle çocuk sevdı kızı neden olmuyor dıye.Benım eşimin ailesi çok açıktır annemler kapalıdır.Yengem yeğenını almak ısıtoyrmuş kuzenıme.Aradan birsene geçti çocuk yazın da gelmedi diğer yaz bu arada kımseyle de evlenmıyor gösterıyorlrmış ben sonra 1 ene 3 ay sonra bu olaya el atayım dedim:)aradım çocugu sevıyon mu dedım evet sevıyorum ondan başkası olmaz dedı.Kızla konuştum çocuk sevıyor dedım kız olmaz dedı bıttı benım için dedi sogudum dedi ilk elektrık almıştım dedi.Bu arada telefon numarasını verdım çocuk aradı.Kıza ben kaynanamlar ısrar o biçim bir kere telde konuş deidk telde konuştular 1 ay sona nişan oldu şimdi de düğün var çok çok mutlular.İşte kaderde ne yazılıysa o oluyor..Hepimiz çok mutluyuz
kizlar linke bakinca aklima geldi.. kolarim da ki tüleri almiyorum.. sarilar zaten ama görünüyor uzun yani.. makasla kisatlsam .. sonra sert ve koyumu olurlar..
fmk sakın deneme sankınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlmaz:
hem sarısın sen uzun olsa nolur belli bile olmaz hiç merak etme canım yerimseniben
bende almadımda almam da sapsarı oluyoyalar özellikle de yazınn
diğer tüylerin öyle olduysa olabilir fmk cım
ya bunu parmaklarında da varr yemek yaparken düşünemiyorum hatunu
bende almadımda almam da sapsarı oluyoyalar özellikle de yazınn
diğer tüylerin öyle olduysa olabilir fmk cım
ya bunu parmaklarında da varr yemek yaparken düşünemiyorum hatunu
pashmına o yemek yapmıyordur yanı sanmam
bende parmaklarıma baktımm benımde var orda kıllarım ama onun kadr koyu renk deıl
hatta yüzüğümü eklemıstım gordunse
alemsin walla heee onunda tek derdi yemek yapmaktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
mutlu sonlara bayılıyorumm
bız ılk düğün hedıyemızı dün aldık kaydirigubbakcemile2
ne almışlar böcükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?