Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama bız merak etmıyoruz kıııı sen kendı kendıne anlatıyosunnn

kızlar kollarınızdakı kıllar cok kötu gorunmuyorsa dokunmayın derım
ağda falan asla kullanmayın yazık yanı
cok kötu gorunuyorsa ocakta yakın kıllarınızı

bende o kadın gıbı almıyorum kollarımdakılerı :tomato:

kizlar linke bakinca aklima geldi.. kolarim da ki tüleri almiyorum.. sarilar zaten ama görünüyor uzun yani.. makasla kisatlsam .. sonra sert ve koyumu olurlar..

bende almadımda almam da sapsarı oluyoyalar özellikle de yazınn

diğer tüylerin öyle olduysa olabilir fmk cım

ya bunu parmaklarında da varr yemek yaparken düşünemiyorum hatunu

bende severim kıllı kol.yani hiç benim gözüme batmıyor.tamma kapalıyım ama bazı insanlar vardır çok dert eder.böyle karşımdakine bakınca kıllıysa kolları hiç rahatsız olmuyorum.
alcak o kadar çok yerim var ki orası aklama gelmiyor...

fmk sakın deneme sankınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lmaz:
hem sarısın sen uzun olsa nolur belli bile olmaz hiç merak etme canım yerimseniben

cok acik ve net bir cevap oldu yerimseniben teskkür ederim

pashmına o yemek yapmıyordur yanı sanmam
bende parmaklarıma baktımm benımde var orda kıllarım ama onun kadr koyu renk deıl
hatta yüzüğümü eklemıstım gordunse

alemsin walla heee onunda tek derdi yemek yapmaktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

bende ilk yemek takımı falan arıyordum tesadüfen çeyiz topiğine girmişim, bi baktım sayfalar ilerliyor en baştan sona okumaya başladım o zman şimdiki gibi değildi 1000 nin altındaydı. Hepsini okuduktan sonra bende yazmaya başladım :):)

hayatım, sabırla fotolarını bekliyoruz ama sen eklemek mi istemiyorsun foto mu yok ? laelaelaelaelae

diyer yerler esmer bir insandan farksiz kollari almadigim icin onlar sari ve yumsak..yerimseniben ama uzun güneste paril paril parliyor hehe

pashmına o yemek yapmıyordur yanı sanmam
bende parmaklarıma baktımm benımde var orda kıllarım ama onun kadr koyu renk deıl
hatta yüzüğümü eklemıstım gordunse

hatırlıom böcükk hemen hemen herkesde olur bende de var onunkilerinin 1/4 ü bile yok valla,
çuvallarla parası olunca yapmaz tabi hatun yemek

yüzüklerin çok yakışmıştı bu aradaa

alemsin walla heee onunda tek derdi yemek yapmaktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hee dimi mutfağın yerini bile bilmezz

ya ben o hatunun kim oldugunu bile bilmiyorum kimki o ne is yapar sarkici mi

ayyy arsi özür balım aman maşallah heç ayrılma emi kk dan

bende kekiğin faydalarını ararken bulmuştum kk yı o günden beride burdayım başta 4ay falan üye olmadan takip ettim sona cvp yazmak istediim bi kaç kişi oldu aman üye oliim nolcak dedim bi oldum o günden beri her gün burdayım eşimde bilio burayı ne çok arkadasın var senin ya eskiden böle deildi dio bende kk saolsun diorum

vay canina brezilaylilar cok özen gösterirler aslinda.. bunda farkli olmak icin böyle kili olmayi tercih etmis demek.. manken demek.. ben kk daydim bos zamanlarimda tv acitigim yok ki nerden bileyim manken oldugunu

ne almışlar böcükk

kombıne zemuszemus bu yıl düğün telası var dıe alamıycamızı demıstık
her yıl alıyorduk
kombıne alırken eskıden alanlara öncelık verılırdı bunlar almıslar
aksam ıkımızınde cok yakın arkdası soyledı cok mutlu olduk:kedi:
bıde aksım ıkımıze bı bankadan bjk kartı cıkarmış taraftar kartı

he ayrıca tskler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…