Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lepicim çok romantik duruyooo buuu çok beğendim cnm güle güle kullan..

buarada days in colors örgü battaniye evkurda 139,00 tl bilginize...

lepı hayrlı olsun
deme ya bende bıtane daha alcaktım ama evkura gırınce satıcılar pesıme takılırsa almadan cıkarım en sinir olduğum durum

ayy beğendiğinize sevindim kızlar annem dantel takım aldırmaya göürdü beni dedim almam çok da sermem. ben yaptım onları sardıralım yeter dedimbuarada danteller 1150 lira pike nevresim ve mutfak takımı isteyen varsa baksın benim çok kullanmayacağım bişey. ve bunu aldım ben de bir de örgü battaniye kampanyası var örgü battaniye artı bir nevresim ve iki yastık 199 lira ama bizim burdaki evkurda nevresim kalmamış o yüzden de satmıyorlardı yoksa onu da alacaktım. buarada böcük azimli ve kakarlı ol sen değil onlar pes ediyor hehe istemyorum diye tutturdum bunu aldım benkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım taçtan o fiyatı da yanında yazıyor zaten 119 lira..

194 lira

135 lira

248 lira

197 lira bunlar da

yalnız ben bunları çeyizime almadım, çünkü henüz çeyiz yapmıyorum ben daha çook var evliliğe, ben de bir şey almıyorum ama modellere hep bakıyorum..
sizin işinize yarar diye buraya da beğendiklerimi koyuyoruma.s.

Yaaa kızlar döktürmüşsünüz yine gözlerim aktı sayfalara
Bu gün şimşek gibi bi optimum yaptım geldim
Orda sizin burda koyduğunuz mıktanıslı baharatlığı olan kırmzı takımlardan gördüm
Bende bi hareket olmadığı için bişey alcı olmasamda aldıklarınıza tek tek bakmaya bayılıyorum

Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:

esra_karadeniz Takımın gayette güzel Bir akrabamın yemek takımı bundan
Benimde yemek takımımı yıllaaaar öncesi babam yurtdışından almıştı
Çok beğenirdim Ama şimdi senin yaşadığın bana bi daha baksammı acaba dedirtti :1shok:kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş koltukların, çok sade..
çok beğendiim!
sadeliği hep sevmişimdir.
umarım en kısa zamanda dayalı döşeli halini görürüz tüm evinin
eklersin değil mi fotoğraflarını

Son düzenleme:
vee bu da çok beğenerek aldığım ve mavi fayansların üzerinde çok şık duracağına inandığım shaggy simli beyaz klozet takımım.. 3lü

azımlı olup ınat etcem ama daha kapıdan ıcerı adım atmadan ne bakmıştınız dıolarkötükedihüso ozmn hadı gırmeden cıkıyorum 5 katlı harıka bı mağaza ama sırf bu yuzden gırmedım alcaklaırmı gene aynı cadde uzerınden baska mağazadan alabılıyorum ustelık evkur gıbı fark koymuyor gecıkmelere

dimplescim uygun fiyata almışsınız.. nerden aldınız ki mağazanın ismini verebilir misin cnm? biz de dün mübilya baktık beyaz lake istiyorum ama 17500 fiyat biçti adam.. siz çok uyguna almışsınız..

o boşluğa vazo yerine ayaklı abajur daha hoş durur bence, çok güzel bir hava katar bu salona.

konsolun üstüne ayna olabilirdi aslında...
ayna istemiyorsan bir sürü farklı boyutlarda kimi dikdörtgen kimi kare fotoğraflar/tablolar koyabilirsin bence..
ama fotoğraflar sizin değil, amatör/profesyonel fotoğrafçıların çalışmaları olabilir.
ve aşk içerikli olmaktansa mesela şehir fotoğrafları, gece fotoğrafları gibi şeyler olabilir..
ya da mevsim, doğa, fotoğrafları...
nasıl desem.. mesela buğday tarlası fotoğrafı, mesela turuncu bir yaz günü fotoğrafı gibi..

benim aklıma bunlar geldi.
tabi kocaman bir tablo da koyabilirsin ama modern bir tablo olmalı yine

öptüüma.s.

ısaura ı gunlerde kullan cnm klozet takımın süperhihoyyyt
ı aksamlar kızlar yarın görusmek üzre

ooo bi gün gelmedik ipin ucunu kacirdik...
kizlar sanirim bir sürü yeni esyalar eklenmis... teker teker bakamadim
ama iyi günlerde kullanin hepiniz....

o dus icin olan burunu gördüm ben onu kullanamam, her elledigimde bir garip olurum sanirim

sonra balikli bir sifon gördüm kaydirigubbakcemile3 insan orda isini hallederken birilerinin yada baliklarin onu izledigini bilmesi nasil bir duygu acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burcuözgecim kendi tasarimin olan tabaklarin cok sekerler cok tatlilar iyi bir tasarim olmus...
kendileri gibi tatli günlerde kullan a.s.

diger hatirliyamadiklarimin arasindada cok güzel seyler vardi hepiniz iyi günlerde kullanin insallah

böyle ala ala beni imrendiriyorsunuz valla ben böyle güzel seylere cok uzagim :çok üzgünüm:

yastıklarının rengi siyah sanki gördüğüm kadarıyla.. parlak siyah vazo çok şık durur bence oraya.. şöyle değişik figürlü modern olanlardan süper olur.. ve konsolun üzerine bambudan gene asimetrik raflar yaptırabilirsin cnm ya da şöyle büyük kocaman modern bi tablo da güzel durur gibi geliyo.. nacizane benim fikirlerim bunlar.. ya da bak şimdi aklıma geldi duvar stikerlarından yaptırabilirsin konsolun üzerine..:asigim:

yahu ben bu ara banyo halılarına takmış durumdayımmm:))
canım bu banyo halısı olamayacak kadar buyuk bir halı.salon ve oda halıları diye geciyor.ben aynısını yatak odam için düşünmüştüm :)) haa tabi banyo çok buyukse tabii kullanılır.
bencede çok güzel olur
evime alacağım iknci saatede karar verdim
birinciside bu

aayy çok guzel nerden bu?? bayıldım walla.fiyatını biliyor musun?
çok seker olmus bence takımın :)
bana da bana da adresdelikafadulden
[
vee bu da çok beğenerek aldığım ve mavi fayansların üzerinde çok şık duracağına inandığım shaggy simli beyaz klozet takımım.. 3lü

evet tatlım gercekten çok şıkmış :)
cnm biz koltuk takımım yemek odası takımım ve yatak odası takımımı 8.500 tl ye aldık. orta sehpam hediye sadece mobilyacıdan. evet beyaz lake cnm

:1shok: çok iyi fiyata almıssınız canım.benim beyaz lake sordugum mobilyaların fiyatlarına gore...

Son düzenleme:

e alabiliosan ozaman evkura bulamşma bizim burda çok yer yok el mahkum taksite oraya gidiyoruz

lepi ve isaura aldıklarınız güle güle kullanınnnnn inşallah:))
cherrycim söylediklerini aklımın köşesine yazdım cnm mutlaka değerlendireceğimmm

isauracım özel mesaj atıorum sana:)

canım saol benim kullanamama daha uzuun vakit var maşallah sen evini kurmuşsun. koltuk takımın çok güzel modern sehban ayrı şık ve oldukada kullanışlı görünüyor Allah ağız tadıyla esitmeyi nasip etsin:1hug:

dimples tatlım harika mobilyalar seçmişsiniz, tebrik ederim.Bir de halın ve dekorların eklenince eminimki süper gözükecek.Ne mutlu sana..Darısı tüm çeyizci arkadaşlarıma,kardeşlerime a.s.

isaura klozet takımın çok şık kaydirigubbakcemile5 güle güle kullan..

Uğur böcüğü senin o lavanta keselerini çok sevdim ben ya, kokusu burnuma geldi sanki :asigim:

lepi iyi günlerde kullan aldıklarını canım a.s.

Kızlar aldımı bir anda alıyorsunuz ya yetişemiyorum hızınıza kaydirigubbakcemile3

canım çok şık
ve çok minimal
lütfen altını üstünü gereksiz şeylerle doldurup bu şahane sadeliği bozma:Saruboceq:
tek kelimeyle mükemmel ama
güle güle kullan
bence metalden çok bambu
yada vernikli ağaç işlerini tercih edersen saat ve küçük aksesuarlarda daha şık olur
mudo ya bakabilirsin
tam bu tonda çok hoş seyler var
öptüm canım
mutluluklarkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ön sayfalarda belki görmeryenler olmuştur diye tekrar yazıyorum.elektrik süpürgesi tavsiyesindse bulanacak arkadaşlar yardımlarınıza ihtiycım var.ne marka ve hangi model elekrik süpürgesi aldınız acaba

canım aynı şeyi düşünmüş olmamış ne güzell :1hug:bencede bambu süper olurdu...olsun sende başka renklerle canlandırırsın... yerimseniben benim bir kaç fikrim var canım nacizane...
mesela konsol üstüne bu tarz tablolardan alabilirsin... bunların türlü modelleri var... ben tepehomde da görmüştüm... renkleri sana uygun olanlardan seçebilirsin... yerimseniben

ayrıca canım duvar steker şeklinde ki kırılmaz aynalardan da seçebilirsin.. çok çok şık olur...yerimseniben

canım ben philips marathon aldım.tavsiye ediyoruma.s

peki bu aynaları nerde bulurumm baloncuk gibi çok beğendimmm

canım arama motoruna duvar sticker yaz.ordaki siteye gir,aynalar kısmında var.
bu yuvarlak aynalı olanı bende konsol ustu için alıcaktım ama fiyatı şimdilik bana fazla geldi.260 civarı yanılmıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…