lepicim çok romantik duruyooo buuu çok beğendim cnm güle güle kullan..
buarada days in colors örgü battaniye evkurda 139,00 tl bilginize...
lepı hayrlı olsun
deme ya bende bıtane daha alcaktım ama evkura gırınce satıcılar pesıme takılırsa almadan cıkarım en sinir olduğum durum
Kızlar ne çok eklemişsiniz gene anca gelebildim bugün yoğunluk vardı valla işyerinde,
Esra-karadeniz, kulplu fincanların çok şekermiş yaa,
Mısracım sende eşyalarını iyi günlerde kullanmaya devam et bugünkü ağğız tadıyla inş., baharatlık takımın falan değişikmiş.
İsaura, senin de elbezilerin çok renkli nerden ve nekadar aldın canım??
Cherryblossom ,o kırmızı siyahlı nevresim takımını nerden aldın o fiyata yazabilirmisin?
Confetti den banyo takımı beğenen arkadaşlar annem banyosuna paspas almıştı ısrarla tavsiye ederim renkleri çok canlı, fiyatı uygun ve kaliteli idi gerçekten, biz fabrika satış mağazasından alışveriş yapmıştık 2 ay öncehihoyyyt
Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:
ayy beğendiğinize sevindim kızlar annem dantel takım aldırmaya göürdü beni dedim almam çok da sermem. ben yaptım onları sardıralım yeter dedimbuarada danteller 1150 lira pike nevresim ve mutfak takımı isteyen varsa baksın benim çok kullanmayacağım bişey. ve bunu aldım ben de bir de örgü battaniye kampanyası var örgü battaniye artı bir nevresim ve iki yastık 199 lira ama bizim burdaki evkurda nevresim kalmamış o yüzden de satmıyorlardı yoksa onu da alacaktım. buarada böcük azimli ve kakarlı ol sen değil onlar pes ediyor hehe istemyorum diye tutturdum bunu aldım benkaydirigubbakcemile3
herkese çok teşekkür ediyorummmm burcucumm evet orta sehpam o yandaki konsollar bambu olsaydı süper olcaktı hatta onlar şimdi daha yüksek o resimlerde altına tekerleri daha konmamıştı şimdi daha cici oldu. hı ne diodum bambu olsa güzel olcaktı ama adam sadece orta sehpamı hediye yaptı bambu o yüzden olmadı. bide kızlar o köşedeki tekli koltuk yanında bir ara var ya boş oraya yastıklarımın renginde büyük bir vazo düşünüyorum parlak nasıl olur?? bide duvardaki büyük konsolumun üstüne ayna istemedim ben neler yapılabilr fikir bekliorumm:))
herkese çok teşekkür ediyorummmm burcucumm evet orta sehpam o yandaki konsollar bambu olsaydı süper olcaktı hatta onlar şimdi daha yüksek o resimlerde altına tekerleri daha konmamıştı şimdi daha cici oldu. hı ne diodum bambu olsa güzel olcaktı ama adam sadece orta sehpamı hediye yaptı bambu o yüzden olmadı. bide kızlar o köşedeki tekli koltuk yanında bir ara var ya boş oraya yastıklarımın renginde büyük bir vazo düşünüyorum parlak nasıl olur?? bide duvardaki büyük konsolumun üstüne ayna istemedim ben neler yapılabilr fikir bekliorumm:))
canım bu banyo halısı olamayacak kadar buyuk bir halı.salon ve oda halıları diye geciyor.ben aynısını yatak odam için düşünmüştüm :)) haa tabi banyo çok buyukse tabii kullanılır.yahu ben bu ara banyo halılarına takmış durumdayımmm:))
aayy çok guzel nerden bu?? bayıldım walla.fiyatını biliyor musun?bencede çok güzel olur
evime alacağım iknci saatede karar verdim
birinciside bu
çok seker olmus bence takımın :)kızlar ekledim mi hatırlamıyorum canikom istedi diye bir kere daha ekliyorum...
gündelik yemek takımım artı kendi oluşturduğum kahvaltı setim ve çaydanlığım huzurlarınızdaaaaa....
aha buda derme çatma kahvaltı takımım:)))))
bu tabağıda kardeşim aldı uydurduğum takıma uyuyor diye:)))) ama aldığında öbürküleri çoktan kaldırmıştım birlikte fotolarını çekemedim...
ve tabi çaydanlığım
şimdi birde içinde ki pembeler ve mavlerden de böyle bir takım oluşturdum bir misafir ikinciye geldiğinde ayrı servisler oluşturmayı düşünüyorum. bir sefer yeşiller bir sefer maviler bir sefer pembeler gibi...
bana da bana da adresdelikafaduldentobi kullanıcısından alıntı Mesajı göster
cnm burda iki katlı bi mağaza var ordan aldım...gerçekden güzel şeyler var bi iç çamaşırı takımları var insan şaşırıyo hangisine bakacağına..20 ytl takımları..ankarada bu yer sen ist sanırım burda olsan buluşur bi iç çamaşırı alışverişi yaprdık..sadece iççamaşırıda değil.pijamalar.bebek pijamalrı..anneler için iç çamaşırları çoraplar erkekler için..hatta ben düğün bohçası için almaya başladım bile ordan az az alıyorum
canım bana tam adresi yollar mısın?
evet tatlım gercekten çok şıkmış :)vee bu da çok beğenerek aldığım ve mavi fayansların üzerinde çok şık duracağına inandığım shaggy simli beyaz klozet takımım.. 3lü
cnm biz koltuk takımım yemek odası takımım ve yatak odası takımımı 8.500 tl ye aldık. orta sehpam hediye sadece mobilyacıdan. evet beyaz lake cnm
azımlı olup ınat etcem ama daha kapıdan ıcerı adım atmadan ne bakmıştınız dıolarkötükedihüso ozmn hadı gırmeden cıkıyorum 5 katlı harıka bı mağaza ama sırf bu yuzden gırmedım alcaklaırmı gene aynı cadde uzerınden baska mağazadan alabılıyorum ustelık evkur gıbı fark koymuyor gecıkmelere
lepi ve isaura aldıklarınız güle güle kullanınnnnn inşallah:))
cherrycim söylediklerini aklımın köşesine yazdım cnm mutlaka değerlendireceğimmm
isauracım özel mesaj atıorum sana:)
hee bide kayınvalidem inanılmaz pazarlık yaptı onuda sölimm:))
ATASOY mobilya arkadaşlar aldığım yer gidin bakın görün. biz çok yer dolaştık mobilyacılar sitesi falan ama şuan içim çok rahat mobilyalarım çok sağlam. mesela masam büyüdüğünde yandan bakınca boşluk kalmıo konsolum parça parça geldi eve ve ben baktım inanılmaz ağırdı kullanılan malzeme falan çok iyi zaten 2 gün sonra elimizde kalcak bişey olmamalıydı. hani ucuz ama sağlam ve dayanıklı kıslar.
arkadaşlar ön sayfalarda belki görmeryenler olmuştur diye tekrar yazıyorum.elektrik süpürgesi tavsiyesindse bulanacak arkadaşlar yardımlarınıza ihtiycım var.ne marka ve hangi model elekrik süpürgesi aldınız acaba
peki bu aynaları nerde bulurumm baloncuk gibi çok beğendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?