peki bu aynaları nerde bulurumm baloncuk gibi çok beğendimmm
canım arama motoruna duvar sticker yaz.ordaki siteye gir,aynalar kısmında var.
bu yuvarlak aynalı olanı bende konsol ustu için alıcaktım ama fiyatı şimdilik bana fazla geldi.260 civarı yanılmıyorsam.
ooo bi gün gelmedik ipin ucunu kacirdik...
kizlar sanirim bir sürü yeni esyalar eklenmis... teker teker bakamadim
ama iyi günlerde kullanin hepiniz....
o dus icin olan burunu gördüm ben onu kullanamam, her elledigimde bir garip olurum sanirim
sonra balikli bir sifon gördüm kaydirigubbakcemile3 insan orda isini hallederken birilerinin yada baliklarin onu izledigini bilmesi nasil bir duygu acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcuözgecim kendi tasarimin olan tabaklarin cok sekerler cok tatlilar iyi bir tasarim olmus...
kendileri gibi tatli günlerde kullan a.s.
diger hatirliyamadiklarimin arasindada cok güzel seyler vardi hepiniz iyi günlerde kullanin insallah
böyle ala ala beni imrendiriyorsunuz valla ben böyle güzel seylere cok uzagim :çok üzgünüm:
canım ben philips marathon aldım.tavsiye ediyoruma.s
bence cesaret et cnm benim toz alma derdim olmicak en azından silip arkamı dönücem:CüvCüv: çok teşekkür ederimmm cnm benimm
cnm benimkide antilop :ecrin_bebek: ama ben koltuklarımın temizliğini sağlarım diye düşünüyorum bi elimde beyaz sabunlu bezle artık kakılmış gibi:roflol:
arkadaşlar ön sayfalarda belki görmeryenler olmuştur diye tekrar yazıyorum.elektrik süpürgesi tavsiyesindse bulanacak arkadaşlar yardımlarınıza ihtiycım var.ne marka ve hangi model elekrik süpürgesi aldınız acaba
Kizlar bende bunlari bugün Tchibodan aldim kaydirigubbakcemile5
canım bunu ne kadara aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?