Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

peki bu aynaları nerde bulurumm baloncuk gibi çok beğendimmm

hayatım netten sipariş ediyorsun... yerimseniben ben sadece örnek olsun diye o modeleri koydum. ben yatak odama kalpli olandan alıcam. içinden küçük kalpler çıkan daha önce eklemiştim buraya.duvarsticker.com da dekoratif kırılmaz aynalar bölümünde var canım yerimseniben bende salon içinç ok şık buluyorum biliyorsun severim dekorasyonla ilgili şeyleri sende sorunca paylaşayım istedim... aç bak ordan zevkine göre şeyleri :1hug:

dimples canım hayırlı olsun mobilyaların çok hoş çok sadeler ne güzel.ben de beyaz düşünüyorum aslında ama cesaret edemiyorum temizlik yönünden.güle güle kullan canım ...

canım arama motoruna duvar sticker yaz.ordaki siteye gir,aynalar kısmında var.
bu yuvarlak aynalı olanı bende konsol ustu için alıcaktım ama fiyatı şimdilik bana fazla geldi.260 civarı yanılmıyorsam.

canım ilk etapta pahalı gibi gelsede aslında dışarda normal şöyle şık bir vraklı aynada alacak olsan 200 lira canım yerimseniben banada başta pahalı geldi sonra araştırdıkça aslında o kadarda pahalı olmadığına karar verdim. üstelik kırılmıyorda ömürlük:roflol: bende belki düğün masrafından hemen alamasamda ilerleyen zamanda mutlaka böyle bir şey düşünüyorum..a.s

dimplescim bende çok seviyorum bu aynaları..
sana bir tavsiyem beğendiğin modeli herhangi bir aynacıda kestirip yaptırabilirsin..
karşı komşum benim yeni evli,o yaptırmış süper olmuş ve çok daha ucuza mal etmiş..düşün istersen hayatım..
bu arada mobilyaların süper çok ama çok beğendim...

ay hayatım balım çokkk teşekkür ediyorum....
yeni gördüm yazdığını....

burcucellocum sanada teşekkür ederim adaşımmmŞeniz

bence cesaret et cnm benim toz alma derdim olmicak en azından silip arkamı dönücem:CüvCüv: çok teşekkür ederimmm cnm benimm

tozu alınması gereken eşyalar için haklısın kesinlikle açık ton olmalı ama koltuk için tedirginim ben.abimler 2 sene önce antilop derisinden beyaz koltuk takımı aldılar ve tabi ki kirlenmesine engel olamadılar.açık renk koltuklarda kir daha çabuk belli olduğu için cesaret edemiyorum ben :S

cnm benimkide antilop :ecrin_bebek: ama ben koltuklarımın temizliğini sağlarım diye düşünüyorum bi elimde beyaz sabunlu bezle artık kakılmış gibi:roflol:

inşallah canım.abimin eşi çareyi üstlerine örtü örtmekle buldu.odanın dekoruna uygun renkte örtüler kullanıyor.öyle olunca pek göze çarpmıyorlar inşallah seninki rahat olur

Böcüğümmm cicişlerin çokkk güzeller bayıldım..GÜle güle kullan..
bende bugün aldıklarımı ekliyorum.Uzun zamandır almayı düşünüyordum ve aldımm:sm_cool:

Pike takımım

Bunu aşkıma aldım:asigim:

Saç kurutma makinam. Philips2100W

Nasıllar bakalım???

kızlar bu benim haziranda istikbalden aldığım uyku setim... gerçi şuan için evlenmem mümkün değil ama paramı boşa harcamayım diye almıştım

o dönemde 120 filandı sanırım...

sonra geçen sene 14 şubatta bi de bellonadan almıştım saten uyku seti onunda fiyatı 180 falandı... resmini bulamadım

Canım benim arkadaşımda var bide teyzemde elektroluxün çok güzel harika çekiyo tavsiye ediyorum ben evlenince kesin o markadan alıcam a.s.

kızlar merinos battaniye fiyatı 80 ama peşin alırsam 50-60 arası bir fiyata alabilceğimi söylediler.. kalitesi ve renkleri burda gördüğümüzden çok daha güzel... bi de morlusu var çok tatlı.. sizce fiyatı uygun mu?

eylülcüm kuzum güle güle kullan hepside çok güsel :)
philips saç kurutma makinesinin difizörü varmı gülüm ? bende bu makineden almak istiyorum tabi difizörü varsa?

Bihter06 kız Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 ayy ne hoş nevresim o öle :roflol:

aksamyildizi bence battaniyenin fiyatı çok uygun.Ben bi battaniye sormuştum 120 dediler:1shok: Hem de bununki kadar güzel değildi düz bir renkti.

eylül25 güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…