Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsi misafirleriniz gelmeye başladı mı gene kocişin geldi ya kaydirigubbakcemile3

cuma geldi
akşam kayınvalidemdeydik
cumartesi bi arkadaşın sözü için çikolata işine soyunduk eve geç gittik (ki zati söz olan kişi gelirdi oda stresten gelemez)
pazarda sözdeydik gelebileceklerde orada olduğu için sorun olmadı
bugün bakalım gelen olacak mı bizim tekkeye :roflol:

Kızlar ben ızıne cıkcam 31/7 doncem kısmetse
ben yokken kım evlenıyor acabaaa

hadi hayırlsı şeker

kiz croiselle, o bavullar nasil gidecek? kafamçokkarıştı
Yük hakkin ne kadar ki?

ben seni ngelinliği hala göremedim

dikkat et kendine
abbow ne dion sen
en sevdiim şeyden nası vazgeçicem bennn şimdi

kızlar buarada bugün ilk gelinlik provam var çok heycanlıyım:)

:asigim::asigim:
hayırlı olsun

hee ben alırımda şimdi özelliklerinde normal pil yazıo ya ben sanıodum sadece öle pille çalışıo
ama alırım bi ara şarj makinası bakalım,şu makina bi gelsinde:)

kızlar bişi soracam
şimdi biz yeni evliyiz ya evimize misafir fln gelecek hani biraz daha zaman geçince hayırlı olsun die
onları bizmi çağırmalıyızzz onlar kendimi gelirr

paşminam ben varya bi ara o bardak mısırlardan çok yiyordummmmm nolacak şimdi
bu sıralarda salatada mısıra taktım

yaa arsi herikisi de olur ama ben misafirliğe yeni evlilere gitcek olsam karşı tarafın davetini beklerim yeni evli olunca insan çekinir be yaa biz yarın gelioz demeye

kızlar kına resimlerimi koydum bakın gari

ben yorum bile yazdım :)))

paşminam ben varya bi ara o bardak mısırlardan çok yiyordummmmm nolacak şimdi
bu sıralarda salatada mısıra taktım

valla ben geçen seneye kadar koçanlı haşlanmış mısırların suyunu bile emiodum o derece seviodum bunları duydum bu yaz bir tane yedim,

bence abartmadan ye derim dünyada gdolu bitkiler (mısr ve soya) gfelişmiş ülkelerde insana ve hayvanlara zararlı olduğundan yasaklanmış canım

arkadaşlar tehlike sadece mısırda değil malesef...
domates patates soya fasülyesi hatta ceviz...v.s birçok sevzede tehlike çok büyük
yurt dışında bu bitkilerin genetiği ile oynuyorlar (gdo) ve tohumlarını çok ucuza gelişmekte olan ülkelere satıyorlar
malesef ülkemizde bunların kontrolü yapımadan alınıyor resmen bizi denek olarak kullanıyorlar yani
son zamanlarda artan alerjiler çoğunlukla bu gdo lü ürünler yüzünden ortaya çıkıyor

arsi bence sen çağırma gelen gelsin

hayatım elbisen çok güzel
saçların çok güzel
şişkoda diilmişin ayrıca
ama yüzün için yorum yapamıcam göremedğim için yinede çok şaşırttın beni sölemeden edemicem,sen cidden gözlük takmışsın ben şaka dion sandım yaa
bi tenede gelinlikli koysaydın:))

arsicim biz çağırcaz canım .
bizim kapımızı hiiç kimse çalmadı daha, arkadaşlar falan hep bizim davetimizi bekliyorlarmış, öle didiler geçen.

he bende emerim :)
vay beeee dünyada yasak ama bizde bardak bardak satiyorlar hemde nasıl yaygın

bulup da bunama arsi bak işte alla alla

sende bi iş ettin tam et bari alla alla

selam kızlarrrr

hoşgeldin yavruu

kesinlikle katılıorum sana ülkemizde bun tohumların satışı yasak olmsına rağmen güvenilir bir denetleme merci oluşturulamamış kanunlarda boşluklar sözkonusu. Özelliikle bizde mısır, ayçiçeği buğday gibi tarla bitkileri çok tüketildiğinden dikkat edilmesi gerekli başlıca gıdalar arkadaşlar

ziraatçi oluca böyle oluyoo yiyemion herşeyii yedirtmion da kimsye

Son düzenleme:
arsi bence sen çağırma gelen gelsin

tamam :)
la niye dalga geçsin gözlüklü insan niye çıkarsın gözlüğü evlenirken
benim kocişte gözlüklü ama çıkartmadı hiç

arsicim biz çağırcaz canım .
bizim kapımızı hiiç kimse çalmadı daha, arkadaşlar falan hep bizim davetimizi bekliyorlarmış, öle didiler geçen.

hımmm anladım kuzu
bizim kapı aşındı :roflol:

evt canım diğerlerini biliyordum da mısırı duymamıştım artık mısırda yemem...
ben korkumdan patates cipsi yemiyom 2 yıldır domatesi ayda 1 filan yiyiom..
benim babam 55 yaşından sonra domates patatese çilek v.s. ürüne alerjisi çıktı bu sebeple

pashmina mesleklerimiz yakın seninlede sen ziraatçisin bende biyolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…