Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım
bende senı sıyah ve kısa saclı bırı beklıyordum
mutluluklar cnm amma dökturmuşsun

Bende beğendim hayatım elbisen falan güzel olmuş.

Ben sarışın düşünüyordum uzun ince manken gibin.
Çünkü bikeere fotosunu eklemişti kafasını kesip (ben kaçırmıştım), kızlar öyle demişti..

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. normal kendi saçım siyah zaten doğru hayal etmişsiniz. şu an gölge ve balyaj var.

o kemeri görümcem ördü, bu arnavutların şalvarı oliyy...

pıtırcık valla lens aldım gözüme uyum sağlamadı. kör gibin dolancama gözlükleri taktım zaten alan almış satan satmıştı. resimlerimden de anlıcanız üzere etrafımda kınaya gelen tanımadığım kişiler de olsa ne utandım ne de taktım. çünkü o gün benim günümde ve hiçbişey bozamazdı. gönlümce göbek attım. ohhh ohhh kıskananlar çatlasın da yaptım üstüne rahatladım :))))))

saçların bayağı bi uzun ama eşim geçen gün nolurrr küt kestir bana sürpriz yap falan dedi. o kadar uzun saça nasıl kıyam?

arsima bütün resimlerine baktım çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız..mutluluklar cnm evinde çok güzel bu arada...

anladım mandılıncımm pıtırım napıyım evdeeee takılıom sen ne edıyon

hayatım eşin ıstıyor kestır derım kökü sende naısılsa uzar

pıtır cok çiti biti bısımış ı gunlerde kullansın
annen ceyısını:)

bi oyun vardı
cumartesi işten çıkarken dediki eve gidelim sana öğretim oynarsın ama benim rekorumu geçemezsin :)
ilk oyunda onu geçtimmmm :lepi:
çok bozuldu ve hırsla oynadı beni geçti (uzun bi uğraş sonrasında)
az evel canım sıkıldı bi oynım dedim 3 bin fark attım ona görünce çok bozulacakkkkkk :roflol:
bide takıldığı bölümlerde aşkım senin yerine geçim mi geçim mi diyorum deli oluyorrrr :roflol::roflol::roflol:

pıtırcık sewimliymiş , kendinede aldsaydın?
KENDİME GEÇENDE ALDIM KIZ
ama eminim annem dicek bunu kaldır kendine:)
kadına hediye alıom kullanmıo yaa

pıtırımm guzelmıss cnmm
saol canım

hmm ay bu lensler hep ölemi yapıo baştan yaa
kız ben evlencek olursam bi iki ay önceden başlim bari lens takmaya
bende takıntı var gözlükle foto bilem çekinmiomda
ama sen mutlu olduysan hiç sorun yok boşver gözlüklü gözlüksüz farketmez
he bide bence saçlarını kestirme öle uzatamayanlarda var benim gibi

evli bayanlar kayınvalideleriniz evlendikten sonra değiştilermi?ben bunu çok merak edenlerdenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…