Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Cnm çok teşekkür ederim bende çok cici buluyorum yumurtalığımızı ve küçük mısarayı :)
Evimin resimleri evim evim bölümünde var cnm bilgilerine.

dimples canım evin çok güzel olmuş allah ağız tadıyla oturmanı nasip etsin kaydirigubbakcemile5

açık renk bir shaggy halı çok güzel durcak bu odada bence

Son düzenleme:
olduu sonundaa dolapp buu burcucumm sence nasıll bu dolapp arkadaşlarr
boch marka ama içi küçükk gibi geldii kullanışlıı olurmuu fiyatı 3.000 tl

Son düzenleme:

çokk teşekkür ederimm yorumunn içinn canımm evett dışş görüntüsünee bende vuruldumm ama içinii gösterenn fotodaa varr banada küçükk geldii
içinee sankii birşeyyy sığdıramamm gibii

Eğer ii para verebilcekseniz sırf markasından dolayı alınır diye düşünmeyin
Her marka her üründe aynı performansta değil
Bi ara bu konuya çok takılmış ve araştırmıştım
Bu konularda özellikle teknik açıdan ürünleri inceleyip bilgi verenlerin orumlarını sayfalarca tek tek okumuştum
O şekilde biraz araştırmak istersenzi adres vereyim En azından düşündüğünüz ürünlerin özellik ve performansları hakkında neler var görürsünüz

Adanalı Eda canım abimlerde gardolap tipi buzdolabı var ama gel gör ki içine birşey sığmıyor.fırın tepsisine dondurulması gereken pasta yapmıştık ve dolaba sığmamıştı.bu yüzden bende bu tarz almayı düşünmüyorum.yine de karar senin canım.

canım o adresi bana özel mesaj ile atabilir misin?çok lazım bana

Ben bu 2 kapılı buzdolaplarını sevemedim bi türlü dışı çok büyük içi çok küçük geliyor.Bilmiyorum kullanışlı olur mu?

bende sevemedım yakındanda gordum bı kaç markanın yanı okadar kullanıslı deıl cok yer kaplıyor falan bende çift kapalı bı nofrost en guzelı ustu derındondurucu falan

harıkalar tatlım ı gunlerde kullan aşkınla ınşŞeniz

gule gule kullan cnm sende hangı ara aldın markası ne ben kesın arcelık alcam evdede yıllardır kullandığımız harıka bı dolabımız var ondan alcam ınş içi cok genıs ınanılmaz ozellıklerı var bırazdan eklerım resmını

EKLE KOMŞUM. biz 4 ay önce aldık beyaz eşyaları ödüyoz şimdi ben boschtan aldım hepsini arçelik o ara fiyatta uçmuştu.bende arçeliği seviyorum aslında

eylulum hepsını cok beğendım cnm renklerı bı harıka sayfalar cok gerıde alıntı yapamadım balım ı gunlerde kullan:1hug:

akşamyıldızı aldıklarını gule gule kullan bı yerden başlamak lazım hersey kısmet işi ne zmn ne olacağı bellı olmas
azelya saol cnm harıka kokuyorlar hepsınden ceyıscıklerımın arasına koydum lavanta kokuyor mıs gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…