Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar günaydın

böcük sen tefal iyi dmeiştin teflonda ya hani
ablamınki fisslermiş

o da iyiy dio
ya hangisi daha iyi
ben bi pilavlık teflon tencere bi de büyükçe bi tava aliiim diyorum ne dersiniz?

GLCNN ben senin düğün fotolarını ve evinin fotolarını göremedim :uhm:

mandalincim bugünkü fotolarını göremiyorum ama ilk eklediğğini görmüştüm ,mutluluklar dilerim tekrar...

mandilin hayatım beni ekler misiniz :kedi:

sevengirl eteğin hakkaten çoksade kalmış
bence biraz ışıltı koydurt ama nasıl bilmiyorum
büstiyerinin ışıltısından insin eteğine doğru bence

sewengirl çok şık bi gelinlik eteğide çok yakışmış üst kısıma bozdurma bence
tşkler canım üst kısmını bozdurmayacağım da altını orda beğendim ama böle resimde bakınca sanki çok sade gibi :kedi:

üstüne bayıldımmmmmmmmm
güzel bigelinlik maşallah
çok teşekkürler

sewengirl bence eteğini kabart biraz.organzeden veya tülden olabilir..benim fikrim tabi yerimseniben

daha kabarık nasıl olur bilmiyorum denemedim ama kumaşı burda belli deilde kırışık mat bi kumaş çok hoş ona uygun böle oluyordu tülden hoş olayabilir bir de artık dikildi dünde beğendim bugün gidip beğenmedim diyemem ama eteğinde biraz farklılık olabilir gibi geldi ne yapsam bilmiyorum açıkçası şölee tülden çapraz aşağıya bişi mi inse ne normalde çılgınımdır da bu sade oldu yawww :sinifsinif:

good morning herkese

ay onuda benmi saycam yaa
bişiyide öğren:))))

söylesen ölürmüsün be sanki :roflol: :roflol:

boludasınız ışılcım

heh mersi şekerim
pıtır bak gördünmü kaydirigubbakcemile

ışıl sen daha ne kadar çalışmayı düşünüon merak ettim:)

ay sonuna kadar çalışıcam gibin gözüküyo daa işyerime ayrılacağımı söylemedim de :roflol:

ya kızlar benim omuzları ve sırtımın üst kısmı çok acıo netsem ki
güneş altında malak gibi yattım bronzlaşçam die ama fena oldu valla:)

yatmayaydın alla alla

yoğurt sür sırnaşık şey

alıntı yapmayın lütfen sileceğim :kedi:

bi kaç değişiklik olacak tek kolunda görünen iplerin yerine zincir olacak eteği sade durdu sanki ona ne gibi değişiklik yapsam ya CADIARZU sizce?

bence eteğine dokunma .çok şık olmuş

ARsi canım yaa çok güzel bu hali dokundurma başka

kızlar günaydın

ablamınki fisslermiş

o da iyiy dio
ya hangisi daha iyi
ben bi pilavlık teflon tencere bi de büyükçe bi tava aliiim diyorum ne dersiniz?

bencede canım al hazırda bulunsun ve kullandığınız denediğiniz memnun kaldığınız bir marka al pilav da gerçekden teflom tencere cok önemli

kızlar günaydın

ablamınki fisslermiş

o da iyiy dio
ya hangisi daha iyi

kuzum tek tek mi alıcan bence set halinde al bi teflon tencere takımıa.s ben eternity kare seti,karacanın fıstık yeşili tencere setini birde korkmazın çelik tencere setini almıştım anca yetiyor haa bide çeyiz yapan arkadaşlara bi tavsiyem var evliliğin ilk zamnları küçük tencere çok kullanılıyor hatta sürekli küçük tencere arıyorum dolaplarda mümkünse mini tencere seti alın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…