Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydınn kızlarrrrr...
Nasılsınız?? Yeni geldim işe çook işim varrr....

bir taze gelin daha
hoşgeldin canım mutluluklar opuyorumnanaktan

neden şaşırdın ki canım
20 eylül vermesine mi yoksa provanın kısa sürmesine mi
kasım da olduğu için düğünün rahat rahat dikecek demekki

değiştrme olur mu bılmem ama pek umudum yok bende bıseyler aldım allahtan cok buyuk seyler deıl ve ozmn orda kampanyadaydı
kendım beğendım ıcn değiştrmeyı hıc dusunmedım ama takstlerın bıtse bıle 1 ay sonra verıyolar senetlerı o sinir edıyo işte
bence değiştrmeselerde kullan cunku ınan eksık btmıyo ılerde beğendığını alırsın

bücüüük, şaka maka benden önce gidiyosun galiba[/COLOR]

yok bı yere gtmıyom 2010 a kadar burdayım merak etmenkaydirigubbakcemile5

Böcük h,ç sesin çıkmıyor ne ediyon

yenı başladım daha işe bacım
patron vurcak benıkaydirigubbakcemile3
geldımm

sulfat cok beğendım cnm gule gule kullan
aksam bızde baktık ablamın evı ıcın ınan hıc guzel bulamadık
ama senınkıler cok şık

reyhan 1.provanda kısa sürmesı normal ama bence arada genede bak
araya keske prova soksaydınız
2 ay evvel teslım edıyo demek ılgınc
genelde 15 gun falan dıe bılıyorum ben

yok kızlar yalnış anladınız şimdi ağustosta yok provam eylül 20 ekim 20 kasım 1 teslim ama kız bana dediki eylülde bitmiş olucak zayıflama ihtimaline karşı fermuar takmıcaz onu en son takıcaz dedi..

Şeniz
burdamısın canım eklim sileyim

mandilin
canım çok tatlı olmuşsun Allahım korusun mutluluğunuzu..
:asigim: amiiiin Şeniz
mandilinim çok güzel olmuşsunuz maşallah
Şeniz
amiiiin
günaydın herkese
mandılınım çok gusel olmuşsun

Şeniz
Hoşbulduk. Elimdekileri eklemeye çalışacağım. Stüdyoda çekilenleri henüz almadık.
Sende çoookkk güze olmuşsun. Resimlere baktım. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Şeniz
mutluluklar canım sanada. Herşeyin gönlğnce geçmesine sevindim. Fotolarını bekliyorum.
mandilin maşallahhh:asigim: resimler cok hoş siz cok hoş çekilen mekan cok hoş herşey cok güzel :)

:asigim: teşekkür ederim canım Şeniz

hadi hayırlı olsun. İlk provadan bişi anlaşılmıyor evet . Gönlünce olur inşallh

herşeyin güzel geçmisine çok sevindim canım
senin resimleri bekliyoruzz

ilk prova öyle kısacık şeker :)
arada bi prova daha olsa keşke
hayırlı olsun şimdiden

hoşgeldinnnn

Hoşbulduk kızlarr ... Resimleri İmageshack'ten yükleyemiyorum. Nerden yükleyebilirim başka??

hayatım benide eklermisin benide benide benide sırnaşık şey

naniknanik

teşekkür ederim lahanacım benim

aferin sana evde kalıoz senin haberin varmııı
bi daha yazıcak olanlar lütfen kurşun kalem kullanalım, olmuo böle kısmetimizle oynuonuz:)))

üff tamam ya yaptık bi salaklık ama o telaşta aklıma gelmedi ki kafamçokkarıştı

Avizelerimizi taktırdık bugün. Ben de hemen sizin için çektim ama yanlışlıkla salonunkini sildim mafoldumben Salonu daha sonra tekrar çekip eklerim

canım hepsi çok güzel fakat ben oturma odasınınkine en çok bayıldım. iyi günlerde kullan emi

sağol canım yorumun için döktürdüm valla :lepi:

insan o günü bekliyo dioki balıyı gelsin o bitsin evime gideyim ama yine dinlenemiyon merak etme. daha doru dürüst evde oturup keyif yapamadık. 1 ayı geçti

inşallah kırışmaz canım senin için de kırışmama duası yaparız nasıl burcu'ya yağmur yağmama duası yaptıysak opuyorumnanaktan

mandilin çimlere oturduğunuzda gelinlik batmıo mu canım ???

yook canım direndim kirlenmedi, sadece popocuğun ve bacakların çimlerle özleşiyor kaydirigubbakcemile3 ama çimlerdeki fotolar en güzelleri benim için katlanmaya değer:)

ben ne anladım bunu? gelinlik bi yerine batmıyo mu diye? alla alla gelinlik niye batsın ki diom kendikendime mandilin cevap vermese ben hâlâ düşünüp durcam :roflol:

yaaa mandilin ne kaaaaaaaaaaaaaaaaaaa güzel olmuşsun Allah'ım

ben zaten boşuna demiyom benim saçlarım olmadıııııııı düğünde diye. al işte güzel saç güzel görünüyo benimkini armut gibin yaptılar. ama zamanla yarışıldığı için yapacak bişi yoktu. değiştirmeye vakit yoktu ( çünkü benim saçlarım cidden çok güzel uzun gür ve cinsi kaliteli bi saç. ama olmadı olmadı. nese canım gözlerinizdeki ışıltı ömür boyu sürsün inşallah, çok şahanesiniz

günaydınlarrrr zemuszemus
mandilincim gördüm resimlerini şimdi Allah mutluluğunuzu hiç eksik etmesin inşAllah :asigim:

good morning herkese
düğündaşım bugün nerdeyiz yaww şu plakaları da bi ezberleyemedim
ay onuda benmi saycam yaa
bişiyide öğren:))))

hepinize çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Hepinize benden bi çay simit gelsin hadi :)

tam da simit yiodum kız saol
yemiş kadar oldum seninkini:)

mandilinnn mekan çok güzel resimler güzel ama siz harikasınızzzzzz......

bende kızın manikürüne dikkat etmiştin kocasını ilk günden tırmalıcak galiba :roflol:
haha evet

dur hemen mandilinin fotolarına bakim

hayatımcım resimlerin nerde senin ben göremedimde geçmişte :uhm:
profilindemi ekli yoksa?
ay burcuda gelip kaçmış insan bi foto koyardı :enbuyukkk:

canım çook teşekkür ederim. a.s.
Allah hepimizin mutluluğunu bozmasın. Bizde dün birinci ayımızı doldurduk akşam kocişle güzeel yemekler yaptık, kendimizce romantik olduk :kedi:
buarada bikerem çirkin gelin yohtur :dilcikar: bitanecik yüzünü karalayıp göstertmedinki hayatım söyleyelim bizde.yerimseniben

Densemcim albümde hayatımın resimleri.Burcu da var geçmişte resmi prenses gibim olmuş.Arsimacım senin moralın mı bozuk hiç sesin çıkmıyor bugun:)Böcük senin uşak ne diyor düğünle ilgili yeni çokları var mı

mandalinacım
süper olmuşsun
çok hoş, çok kibar bi hatunmuşsun:)
allah bi ömür mutlu etsin kırmızılı kız:)
seni hep kırmızı mutfağından hatırlıom da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…