Günaydınn kızlarrrrr...
Nasılsınız?? Yeni geldim işe çook işim varrr....
kızlar herkeze günaydın..
dün provam vardı biliyosunuz üst provaymış büstiyer gibi iç astar yani kendinden özel bi südyen verdi giydirdi ölçüleri aldı ve bitti dedi çok kısa sürdü diğer randevum eylül 20ozamn bitmiş olucak dedi ayakkabı ile gel boy alırız dedi şaşırdım.benim düğün kasım 20de
değiştrme olur mu bılmem ama pek umudum yok bende bıseyler aldım allahtan cok buyuk seyler deıl ve ozmn orda kampanyadaydıbaşlık çeyiz hazırlığı oluncaaa ben dee sohbetinizi bölmeden fikir alıp çekilsem olur muu :kedi: allah nasip ederse biziim ki önümüzdeki sene olacak bi aksilik olmazsa henüz çeyiz namına pek bir şey yok yavaş yvaş alıyoruz.. evkurdan kampnayada porselen yemek takımı, tencere takımı ve çatal bıçak takımı almıştık ama ben anneme hediye olarak bırakırım nasıl olsa diye annemin beğendiklerine ses çıkarmadım o çeyiz diye aldı ben de olmaz benim hediyem dedim sonra da baktım bu taksidin biteceği yok annem de istemiyor zaten onun baya var şimdi fikrim değişti annemin beğendiklerini değiştirme şansım olur muu ya da ne yapabilirim kii CADIARZU
bücüüük, şaka maka benden önce gidiyosun galiba[/COLOR]
Böcük h,ç sesin çıkmıyor ne ediyon
Şenizgünaydın kızlar mandilin canım resimler bi harika resmen allah nazardan saklasın
canım saçların çok güzel olmuş bende açık saç modeli düşünüyorum yakından çekilmiş resmin yok yanlız, varsa ekler misin nolarrr nolarrrrkaydirigubbakcemile3
:asigim: amiiiin Şenizmandilin
canım çok tatlı olmuşsun Allahım korusun mutluluğunuzu..
Şenizmandilinim çok güzel olmuşsunuz maşallah
günaydın herkese
mandılınım çok gusel olmuşsun
Hoşbulduk. Elimdekileri eklemeye çalışacağım. Stüdyoda çekilenleri henüz almadık.
Sende çoookkk güze olmuşsun. Resimlere baktım. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
mandilin maşallahhh:asigim: resimler cok hoş siz cok hoş çekilen mekan cok hoş herşey cok güzel :)
hadi hayırlı olsun. İlk provadan bişi anlaşılmıyor evet . Gönlünce olur inşallhkızlar herkeze günaydın..
dün provam vardı biliyosunuz üst provaymış büstiyer gibi iç astar yani kendinden özel bi südyen verdi giydirdi ölçüleri aldı ve bitti dedi çok kısa sürdü diğer randevum eylül 20ozamn bitmiş olucak dedi ayakkabı ile gel boy alırız dedi şaşırdım.benim düğün kasım 20de
herşeyin güzel geçmisine çok sevindim canım
senin resimleri bekliyoruzz
ilk prova öyle kısacık şeker :)
arada bi prova daha olsa keşke
hayırlı olsun şimdiden
hoşgeldinnnn
bir taze gelin daha
hoşgeldin canım mutluluklar opuyorumnanaktan
neden şaşırdın ki canım
20 eylül vermesine mi yoksa provanın kısa sürmesine mi
kasım da olduğu için düğünün rahat rahat dikecek demekki
hayatım benide eklermisin benide benide benide sırnaşık şey
hayatım
bende düşünüp duruyrdum bu kız nasıl spor ayakkabı giydi ,boyu nasıldır falan. resimleri görfüm ve sözümü geri aldım canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maaşallah çok güzel olmuşsun,kına elbiseni beğendim,herşeyin öle.
hayırlı olsun.
aferin sana evde kalıoz senin haberin varmııı
bi daha yazıcak olanlar lütfen kurşun kalem kullanalım, olmuo böle kısmetimizle oynuonuz:)))
Avizelerimizi taktırdık bugün. Ben de hemen sizin için çektim ama yanlışlıkla salonunkini sildim mafoldumben Salonu daha sonra tekrar çekip eklerim
iyi akşamlar kızlar
betanın resimlerine bayıldım ya çok güzel bir gelin olmuş maşallah
hayatım kına resimlerinde çok hoş iyi döktürmüşsün valla:)
Ay ne güzel hayırlısıyla hallettiniz
benim son 15 gün neredeyse inş hayırlısıyla atlatırım bende
az kaldı ama hala çok uzak geliyor.
iple çekiyorum balayından dönüp evime yerleşmeyi çok ama çok yoruldm dinlenmeye çok ihtiyacım var
Bugun kına elbisemi aldım gelinliğimi perşembe teslim alıcam benim düğünüm memlekette olacak uçakta elimde nasıl taşıyıcm gelinliği şimdilik en büyük sorunum buumarım çok kırışmaz dua edin bana kızlar...
Bide golden rose nin simli pudrasını alıcam yarın çok güzel bişey ya
kullanan oldu mu acep?
mandilin çimlere oturduğunuzda gelinlik batmıo mu canım ???
yook canım direndim kirlenmedi, sadece popocuğun ve bacakların çimlerle özleşiyor kaydirigubbakcemile3 ama çimlerdeki fotolar en güzelleri benim için katlanmaya değer:)
aaa inanmıyorum ya baya bi yükselmiş ay teşekkür ederim hepinize anladım ben onu :kedi: :asigim:
ay onuda benmi saycam yaadüğündaşım bugün nerdeyiz yaww şu plakaları da bi ezberleyemedim
tam da simit yiodum kız saolhepinize çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Hepinize benden bi çay simit gelsin hadi :)
haha evetmandilinnn mekan çok güzel resimler güzel ama siz harikasınızzzzzz......
bende kızın manikürüne dikkat etmiştin kocasını ilk günden tırmalıcak galiba :roflol:
yaaa mandilin ne kaaaaaaaaaaaaaaaaaaa güzel olmuşsun Allah'ım
ben zaten boşuna demiyom benim saçlarım olmadıııııııı düğünde diye. al işte güzel saç güzel görünüyo benimkini armut gibin yaptılar. ama zamanla yarışıldığı için yapacak bişi yoktu. değiştirmeye vakit yoktu( çünkü benim saçlarım cidden çok güzel uzun gür ve cinsi kaliteli bi saç. ama olmadı olmadı. nese canım gözlerinizdeki ışıltı ömür boyu sürsün inşallah, çok şahanesiniz
kıs-kan-dım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?