Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız bendede oluo o arada yaa
bütün gün bilgisayar başında olmaktan herhal
off sanırım bıde masam az yuksk kolum cok ağrıyo yaa
off askımıda özledım gene:gitme:

böcük kendimi deşifre ettim senin için bak hele zemuszemus
ama resim görünmüyo ya puff mafoldumben

gördum cnm
hem ustune tıklayınca buyuyo ağlama
cok yakışmışsınız bu nedır söz nışan

evet yaa herkes öyle söylüyor zaten iki kişiye o minik tencereler yeterki.. bende korkmazdan aldım tencere setimi teflon takımda aldımda büyükler işte ufak tencereler iyi oluyor..

sözden bi foto..

çok hoş görünüyosunuz canım Allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aksam yemekteyızı ızledım allam gulmekten öldum:roflol:
faık özturk yarısıyo bıde
aksamkı kadının evı cok guzeldı kocaman ama ıcındekı esyalar kötuydu esyaları bırak cok uyumsuzluğuda bırak
masa fıyaskoydu
kocaman ev gorsenız kadın bı mutfağa gıdıyo 10 dk yol sürüyo masaya kadr ama masa kucucuktu
faık neler neler dedı :roflol: ölldum ya
kadın masaya ekmek koymamış paraya cıkartıp erkek yarısmacıya gıt 2 ekmek kap gel :roflol:
masada su yok kocaman bı cıcek heryerı kaplamış kasıkları unutmus ohoo yemeklerı zaten demeyı kötuydu
bugece nolcak bakalım

Kızlar yaa bişiey soracağım beyaz eşya konusunu erkek tarafıyla nasıl ayarladınız yani onlar ne aldı siz ne aldınız paylaşım nasıl yapıldı bi anlatırmısınız

betacım h geldın cnm

pıtır ben ne dersem benım yokkı dıon ınsan ozledım demeye korkuyo he:
ınş senınde olur cnm ınş

@densem Allah tamamına erdirdsin, ne güzel mutlulukla bakmışsınız öyle

@sewengirl gelinliğinin üstü hakikaten çok güzel, ama alt kısmı çok basit geldi, yine de değiştirme şansın yoksa güel güle giy inş

@Edaaaaaaa teflonda en iyisi tefaldir bacım böcüğe katılıyorum, alma imkanın var ise tefalden al

slm kızlar bu arada :)

Kızlar yaa bişiey soracağım beyaz eşya konusunu erkek tarafıyla nasıl ayarladınız yani onlar ne aldı siz ne aldınız paylaşım nasıl yapıldı bi anlatırmısınız

ben camasr mak bulasık mak aldım tek fırın kaldı onuda mutfağıma gore alcam dıe almadım
erkek tarafı buzdolabı tv alıyo
fırın tv buzdolabımız yok aynı yerden alcaz beraber oderız dedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…