ben camasr mak bulasık mak aldım tek fırın kaldı onuda mutfağıma gore alcam dıe almadım
erkek tarafı buzdolabı tv alıyo
fırın tv buzdolabımız yok aynı yerden alcaz beraber oderız dedık
Albüm yapamıyorum site hata veriyor hepp(
yevrim neyi alıştırdım ki aaaaaedaaaa
hoşgeldin kuzucum
bak banada alıştırdın
hep senin gibi yazıom yaa
hey ben çok beğendim husacımı eklim sizeee
son halinin neti yoktuu
işte böcük tefalcibencede canım al hazırda bulunsun ve kullandığınız denediğiniz memnun kaldığınız bir marka al pilav da gerçekden teflom tencere cok önemli
ay aslında ben tek tek almak istiyorum sinaycım yaaakuzum tek tek mi alıcan bence set halinde al bi teflon tencere takımıa.s ben eternity kare seti,karacanın fıstık yeşili tencere setini birde korkmazın çelik tencere setini almıştım anca yetiyor haa bide çeyiz yapan arkadaşlara bi tavsiyem var evliliğin ilk zamnları küçük tencere çok kullanılıyor hatta sürekli küçük tencere arıyorum dolaplarda mümkünse mini tencere seti alın yerimseniben
çelik ben aldım jumbodan onu geçmandalın bugun yoğunum bıraz
hee resımlerını yenı gordum
dış cekım ama neden senın hep arkan dönuk ya
senın daha ön planda olman lazımdı
mutluluğun daım olsun cnm
eda ben tefal dıyorum baska marka suan hatrlamıyorum
ben korkmaz celık tencere aldım
hısar aldım bak onada bakabılın resmını eklerım ıstersen 400 tl ıdı
set halınde ama
he sen teflon set deıl tava dersen ben hala dıyomkı tefal
arsı sacın cok yakışmış
koçişte fena bakıyo yalnız:jeyyar:
ay betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHerkeseee günaydınlarrr opuyorumnanaktan
Mandilinim resimlerinin hepsini çok beğendimm çok güzelsiniz eşinde sende :1hug:
Allah mutluluğunuzu daim etsinn yerimseniben
Arsi saçlarını kaçırdım ben :1ninca:
Fotolarıma yorum yapan herkesede ayrı ayrı tşklerrbuyrunnnnnnnnn ve öpücüklerr Şeniz
Canım ben bulaşık makinesini,çamaşır makinesini ve fırını aldım.Kızlar yaa bişiey soracağım beyaz eşya konusunu erkek tarafıyla nasıl ayarladınız yani onlar ne aldı siz ne aldınız paylaşım nasıl yapıldı bi anlatırmısınız
Walla iş yapmakla geçiyor hiç iş bitmiyor evde :sinifsinif:saol gülsünüm :kedi:
nası gidiyo evlilik şekercim zemuszemus
hoşbuldum böcüğümm Şeniz Nasılsın hızlı gelinn kaydirigubbakcemile3betacım h geldın cnm
pıtır ben ne dersem benım yokkı dıon ınsan ozledım demeye korkuyo he:
ınş senınde olur cnm ınş
aman mandilinim napıyım:roflol::roflol: sıra sıra bakıyom fotolara her biri ayrı güzel :asigim:ayrı doğalopuyorumnanaktan hangisini büyüt diyeceğimi şaşırdım eee gelin güzel olunca
[/IMG][/URL]
sözden bi foto..
mandilin bende baktım resimlerine canım.
hepsi çok güzel olmuş mekan zaten harika.kaçırdım sanırım belki sölemişindir.nikahın olduğu yer ve resimlerin çekildiği yer neresi kzuum.
bide resimleri kim çekti,bişiy dikkatimi çekti.birinde senin tek olarak pozunu almış ama yerlerde çer çöp kağıt parçaları.orayı biraz anlayamadım.
ama genel anlamda çok şekersin...
bi insan bu kadar mı avatarındaki resme benzer ya:)
Herkeseee günaydınlarrr opuyorumnanaktan
Mandilinim resimlerinin hepsini çok beğendimm çok güzelsiniz eşinde sende :1hug:
Allah mutluluğunuzu daim etsinn yerimseniben
mandalın bugun yoğunum bıraz
hee resımlerını yenı gordum
dış cekım ama neden senın hep arkan dönuk ya
senın daha ön planda olman lazımdı
mutluluğun daım olsun cnm
hepsini babam aldı saç kurutma makinesinden tut elektrikli süpürge, mikrodalga fırın,, mikser, rondo, meyva sıkacağı, ütü, fırın, bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, kettle :))) babam benimm yaaa çok özledim bak şimdi opuyorumnanaktanKızlar yaa bişiey soracağım beyaz eşya konusunu erkek tarafıyla nasıl ayarladınız yani onlar ne aldı siz ne aldınız paylaşım nasıl yapıldı bi anlatırmısınız
benim pazar günü nikah vardı cumartesi günü akşam aldım gelinliği aman onu evde saklamakta problem eve gelincede komşumuzun gardrobuna astım ev kalabalıktı korktum bişi yapacaklar diye :roflol::roflol::roflol:Günaydın kızlarrrr bende geldimmm...
ooo gelinlerimiz çoğaldı gidiyolar sıra sıra gelinliği erken teslim ediyor ama benimde bildiğim 15-20 gün önce gibi..:bbo:
B]
Kızlar yaa bişiey soracağım beyaz eşya konusunu erkek tarafıyla nasıl ayarladınız yani onlar ne aldı siz ne aldınız paylaşım nasıl yapıldı bi anlatırmısınız
lahanam Şeniz teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu :asigim:
Düğün balıkesirde oldu canım fotolar mesire alanı gibi bi yer vardı orda çekildi.
Nikahın olduğu yer düğün salonu fotolar dış çekim ama bazıları amotor arkadaşlar çekti, çerçöplü olan onlardan biridir:) Öpüyorum yanaklarından opuyorumnanaktan
Allahım beyaz atlı prrensinle karşılaştırsın seni tez zamanda :Saruboceq:
biz hepsini beraber aladım dedim ortak olacak..
densem çok hoşsunuz,mutluluklar..
Arsi saçlarını kaçırdım ben :1ninca:
Albüm yapamıyorum site hata veriyor hepp(
mersi kızlar..
arkadaşlar bir sorum olacak.pashmina ve ben kpss kursu araştırıyoruz.avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir kpss kursu varmı ?
hey ben çok beğendim hu
hem rengini hem kesimini
ama yüzüne renk vermen lazım
artık allık mı sürersin solaryuma mı girersin bilemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?