Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bence teflonda en iyisi tefal diil..kullananınız warmı bilmem ama taç çok kalitede teflonda.petek tabanlı hemde çok güzel tavsiye ederim..

arkadaşlar bir sorum olacak.pashmina ve ben kpss kursu araştırıyoruz.avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir kpss kursu varmı ?

ben camasr mak bulasık mak aldım tek fırın kaldı onuda mutfağıma gore alcam dıe almadım
erkek tarafı buzdolabı tv alıyo
fırın tv buzdolabımız yok aynı yerden alcaz beraber oderız dedık

Bende şuan bulaşık makinesi aldım o hazır onu erkek almıyomuş ..marka olarak hangisini tercih ettin böcüğüm birsürü kampanyada ürün var ama kalite bakımından uzun süreli olması lazım yani fisfisfis

Oktarcım bende albüm yapamıyodum ama resmini ac ilk başta düzenle de paintte acılıyoya onu masaüstüne kaydet. sonra eklerken masa üstündeki ekle albümüne ); umarım olur

edaaaa
hoşgeldin kuzucum
bak banada alıştırdın
hep senin gibi yazıom yaa
yevrim neyi alıştırdım ki aaaaa

mucucukkkk

sacımı eklim sizeee
son halinin neti yoktuu
hey ben çok beğendim hu
hem rengini hem kesimini
ama yüzüne renk vermen lazım
artık allık mı sürersin solaryuma mı girersin bilemim

bencede canım al hazırda bulunsun ve kullandığınız denediğiniz memnun kaldığınız bir marka al pilav da gerçekden teflom tencere cok önemli
işte böcük tefalci
ablamınki de fissler clipsoymuş
ben de annemler istanbula gelmedne alim bir iki bişi dedim de ondan soruyorum
fissler mi tefal mi diye

ay aslında ben tek tek almak istiyorum sinaycım yaaa
set mi dersin
hmmm

ben çelik tencere seti aldım jumbodan
onun dışında da işte bi pilavlık bi de tava alim diyorum
ya sesti nerdne çıkardın şimdi yaaaaa

ama doğru ufak tefek bişiler almak lazım bi ufak bi büyük elim mesela set yerine bi derin pilavlık alim bi de küçük pilavlık alim bi büyük tava alim bi de küçük tava alim
set gibi olur hem di mi

çelik ben aldım jumbodan onu geç
teflona kafam takıldı böcük
ablamda şu hani sapı takılıp çıkarılandna var
çok memnun
markası fisslermiş
ben tefal sanıyodum
acaip kullanışlı hem tek sapla hepsini kullanabiliyosun böylece yerden tasarruf ediyosun

ay betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fotolarını gördümmmmm
1. bindallın çok süper
2. mor elbisene bayıldım ne kadar güzel durmuş üzerindeeee
3. gelinliğin saçın harika
4. allah mutluluğunuzu daim etsin

süpersiniz maşallah

Kızlar yaa bişiey soracağım beyaz eşya konusunu erkek tarafıyla nasıl ayarladınız yani onlar ne aldı siz ne aldınız paylaşım nasıl yapıldı bi anlatırmısınız
Canım ben bulaşık makinesini,çamaşır makinesini ve fırını aldım.
Eşimde buzdolabı ve tv aldı birde davlunmaz ve ocakta evde vardı yerimseniben
saol gülsünüm :kedi:
nası gidiyo evlilik şekercim zemuszemus
Walla iş yapmakla geçiyor hiç iş bitmiyor evde :sinifsinif:
Sabah 6 da kalkıyorum koçişe kahvaltı hazırlıyorum 7 de uğurluyorum.o gittikten sonra biraz kestiriyorum :kedi: sonra yatağı topla ortalığı topla sonram yemek yap koçiş gelsin yatana kadar ona hizmet et şimdilik böyle :sinifsinif: bide bi sürü ütüm var yapılacak :sinifsinif:
betacım h geldın cnm

pıtır ben ne dersem benım yokkı dıon ınsan ozledım demeye korkuyo he:
ınş senınde olur cnm ınş
hoşbuldum böcüğümm Şeniz Nasılsın hızlı gelinn kaydirigubbakcemile3

aman mandilinim napıyım:roflol::roflol: sıra sıra bakıyom fotolara her biri ayrı güzel :asigim:ayrı doğalopuyorumnanaktan hangisini büyüt diyeceğimi şaşırdım eee gelin güzel olunca

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz sarı şekerim

[/IMG][/URL]
sözden bi foto..

Allah tamamına erdirsin. Çok yakışmışsınız. Düğün fotolarınızıada görürüz inşallh a.s.

lahanam Şeniz teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu :asigim:
Düğün balıkesirde oldu canım fotolar mesire alanı gibi bi yer vardı orda çekildi.
Nikahın olduğu yer düğün salonu fotolar dış çekim ama bazıları amotor arkadaşlar çekti, çerçöplü olan onlardan biridir:) Öpüyorum yanaklarından opuyorumnanaktan
Allahım beyaz atlı prrensinle karşılaştırsın seni tez zamanda :Saruboceq:

Herkeseee günaydınlarrr opuyorumnanaktan
Mandilinim resimlerinin hepsini çok beğendimm çok güzelsiniz eşinde sende :1hug:
Allah mutluluğunuzu daim etsinn yerimseniben

Şeniz teşekkür ederim gülsünüm.

mandalın bugun yoğunum bıraz
hee resımlerını yenı gordum
dış cekım ama neden senın hep arkan dönuk ya
senın daha ön planda olman lazımdı
mutluluğun daım olsun cnm

Canım foto çooook ama akşam ancak bunları seçip ekleyebildim. Aynı pozların benim önde olduğum fotolarda var. yerimseniben Daha seçemedim böcüğüm çok fazla.

Kızlar yaa bişiey soracağım beyaz eşya konusunu erkek tarafıyla nasıl ayarladınız yani onlar ne aldı siz ne aldınız paylaşım nasıl yapıldı bi anlatırmısınız
hepsini babam aldı saç kurutma makinesinden tut elektrikli süpürge, mikrodalga fırın,, mikser, rondo, meyva sıkacağı, ütü, fırın, bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, kettle :))) babam benimm yaaa çok özledim bak şimdi opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrrr bende geldimmm...
ooo gelinlerimiz çoğaldı gidiyolar sıra sıra gelinliği erken teslim ediyor ama benimde bildiğim 15-20 gün önce gibi..:bbo:
B]
benim pazar günü nikah vardı cumartesi günü akşam aldım gelinliği aman onu evde saklamakta problem eve gelincede komşumuzun gardrobuna astım ev kalabalıktı korktum bişi yapacaklar diye :roflol::roflol::roflol:

biz hepsini beraber aladım dedim ortak olacak..

densem çok hoşsunuz,mutluluklar..

ben biliyorum ya bu kadar beklemeye turnayı gözünden vuracağımzemuszemuszemuszemus
Rabbim hiç birimize taşıyamayacağımız yükler yüklemesin ve korusun bizleri hayırsızlardan.
seçtiğimiz yolları hayra erdirsin inş.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende çamaşır makinamı aldım daha sadece..bulaşık mak. o almış önceden.şimdi bide fırın alcam ben o kdr.

Arsi saçlarını kaçırdım ben :1ninca:

:kedi:

Albüm yapamıyorum site hata veriyor hepp (

boyutları çok yüksektir

ben göremedim ama

arkadaşlar bir sorum olacak.pashmina ve ben kpss kursu araştırıyoruz.avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir kpss kursu varmı ?

hiçbilmiyorum canım ya

hey ben çok beğendim hu
hem rengini hem kesimini
ama yüzüne renk vermen lazım
artık allık mı sürersin solaryuma mı girersin bilemim

allık var ama çok az
makyaj çok fazla yapmadığım için az az sürüyorum kendim yapınca
solaryumada girmem böle idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…