Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük sora burası kırmızı nokta topii olsun dimi:)
benım kürküm var bana +18 blem serbest
sız ıstemezsenız ben oraya koyarım resımlerımı :dilcikar:

Nolcak ya? Insan her gün mü aliyo Porselen zemuszemus
Bende görsem bende alirdim zemuszemus
bı eda daha kafamçokkarıştı
sen bunu nerden aldın eda
anlamadım ben şimdik
bilse almazdı fln dedilerde
anlat bize eda
nasıl aldın eda

gıttı mağazaya asık oldum alcam dedı oderım dedı takst yaparık ddıler kanına gırdıler aldı

ooyyy aslandaşım ne kadar hamarat yap bakalım gusel kekleer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya ne hamaratımm kaydirigubbakcemile3

baberko seninde o ceyizler sanırım maasallah canım cok guzeller hepsi
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

kaydirigubbakcemile5

baharcım gördüm çeyizlerini hakkaten amma dantelin var yau

şekerim bende hiç dantel yok sen heralde abbanınkilerle karıştırdın.benim bi fiskos dantelim vardı ama nerde bilmiyorum opuyorumnanaktan

kızlar şuan itibariyle makinayı almış bulunmaktayım
vatana millete hayırlı olsun:)

hadi gözün aydın zemuszemus güle güle kullan pıtırım artık bol obl resimler bekliyoruz

hee sulfatcım bide senin avizene yorum yapcaktım çok güzel secim bence bende onun gibi orjinal şeylere bakıyorum güle güle ışıldanın

selam güzeller.. Nasılsınız bakalım

günaydın kızlar bugun 10 sayıyorum yarın tek basamağa düşücez ayyyy heyecanmı bastı ne anlam veremiyorum
ooooh ne güzel az kaldı canım ne heyecanlısındır şimdi

evlenince başına ne gelceğini bencede bilmiyo sen ne fena karısın hee:jeyyar: bu gece ekşına devam dimi sizi cicilerimi göstericem dün yapcaktımda resim yüklenmedi yaa ban yemiyimde bak ayağımı kaydırırlarsa kurtarırsın beni dimi böcüğümm senin kürkün varya :)) kaydirigubbakcemile3

bindallı baktım akşam
geçtiğimiz hafta sonu kiralayan gelinler daha getirmemişler gıcık oldum yaa neden zamanında getirmiyorsunuz ki
haftaya tekrar gidicem şimdi offf inşallah bulurum
vee son 13 gün :lepi:
sende gidiyosun yuvadan hayırlı olsun canım şimdiden mutluluklar diliyorum resimlerini görürüz artık

sulfatcımm nikah şekerlerine bayıldım yaa nekadar güzellerr

minik ben göremedim jartiyeri neyse gece seansına yine gösterirsin belki sengözlerimebaksanab
Edacım porselen takımını gülegüle kullan dikkatli kullan çokpara vermişsin bişey olmasınsositososito maşallah diyeyim..

burda battaniyem,tupperwareler,pikem,tencelerim,ıvır zıvır,bohçam,caydanlığım filan var..
canım çokgüzel herşeyin bende öyle hevesliyim arada esiyo açıp açıp bakıyorum çeyislere sanırım aynı zamanlarda evlenicez inşallah:Saruboceq: Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin güzelim..o havlular çok hoş kaynanam banada getirmişti bohçada ama çırtçırtı yok benimkinin seninki gbi çıkmyo yani :1closedeyes:

offf cumm çok üzüldüm yaa inşallah yoluna girer bu durum tatlım

Son düzenleme:
edacım boşver ii yapmışsın
hem çok güzel çok zarif zemuszemus
kıskananlar çatlasın : misal böcük lülülülülülü laelaelaelaelae naniknanik kaydirigubbakcemile3
(böcük kızma hee şaka )

Ne demek istiyon? Ben az alirim, ama öz alirim zemuszemus
Annemde hep öyle yapar. Her gün bir elbise almaz, ama aldigi zaman paraya kiyar ;=)
Anneme cekmisim. Hatun Marmariste napiyordur acep simdi opuyorumnanaktan

saol cnmcım düğündaş oluruk belki biri vardı daha vardı kimdi yaa :uhm:

Tünaydın herkesee :)

Sulfaatt ayakkabıların çok ciciii, benide yaz
2. Seray :)

pıtır gözün aydın makinana kavuşmuşsun

baberkoo çok güzel herşeyin

Edaa ama harika bi takım yaaa iyi günlerde kullan inşallah :) ay aklıma yemekteyizdeki prens geldi yaa altın kaplama yemek takımı çıkarmıştı ya misafirlere sonra bişiler demişti muhahaha

bu arada esmy de tatile çıkmıştı sankim ondan yoktu galiba

başka birine bişi dicekmiydim acebaa :uhm:

oktar cnm beni eklediğin için teşekkür ediyorum...herşeyin çok güzel olmuş...mobilyalarıı nerden aldın cnm...mutlulukar

Peki ben de bir soru sorayım kızlar müsadenizle:))

Bu tabak çanaklar kutulu bardaklar ne olacak onları napacaksınız yıkayp mı götüreceksiniz yoksa götürdükten sonra mı yıkayacaksınız

güzelim o iş duruma göre değişir.evinde bulaşık makinası tesisatın yapılmış ve bulaşık makinan kullanılır durumda ise kendi evinde evini dizerken yıkarsın.ben öyle yapcam.

edaya laf atıyomya suankı takstlerımı hesapladım
ohh be dedım
edanınkı kadr yokmuş

yok nan ne kızcam
parayı veren düdüğü calar
zengının malı züğürtun çenesını yorarmış kaydirigubbakcemile3

Ne demek istiyon? Ben az alirim, ama öz alirim zemuszemus
Annemde hep öyle yapar. Her gün bir elbise almaz, ama aldigi zaman paraya kiyar ;=)
Anneme cekmisim. Hatun Marmariste napiyordur acep simdi opuyorumnanaktan

yok cnm şaka bı tarafa suan benım gozumde cok buyuk bı para hee bende cok sey aldım
nevvresımlerım belkı o para kadr vardır
abartmışıım ya
annen tatılde mı

evinde yıkar dolaplarına kaldırırsın canım tabi makinan olduysa ben öyle yapmayı düşünüyorum kendi evimde yapamamki sonra yine kaldırıp kutuya koyacağım gelin evinde yıkayıp kaldırmak yerleştirmek daha iyi temiz temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…