benım kürküm var bana +18 blem serbestböcük sora burası kırmızı nokta topii olsun dimi:)
bı eda daha kafamçokkarıştıNolcak ya? Insan her gün mü aliyo Porselen zemuszemus
Bende görsem bende alirdim zemuszemus
sen bunu nerden aldın eda
anlamadım ben şimdik
bilse almazdı fln dedilerde
anlat bize eda
nasıl aldın eda
ooyyy aslandaşım ne kadar hamarat yap bakalım gusel kekleer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
baberkoo çeyizlerin çok cici ayy şimdi özledim o günleri nişanlıyken benimde öyle annemlerin bir odasını sırf çeyiz yapmıştık annem artık evlensende bende burayı şark odası yapsam diyordu offf offf özledim uleenn-tatlicadiarzu-
baberko seninde o ceyizler sanırım maasallah canım cok guzeller hepsi
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
baharcım gördüm çeyizlerini hakkaten amma dantelin var yau
kızlar şuan itibariyle makinayı almış bulunmaktayım
vatana millete hayırlı olsun:)
ooooh ne güzel az kaldı canım ne heyecanlısındır şimdigünaydın kızlar bugun 10 sayıyorum yarın tek basamağa düşücez ayyyy heyecanmı bastı ne anlam veremiyorum
erkekler ıcın onemlı olan evlenmk ne anlar onlar evın eksığınden
dolu eksık var onları gözu gormuyo
evlenınce başına neler gelcek haberı yok:jeyyar:
kasımda ımkansız ya aılem ancak kasımda gelır zaten
bız 2010da evlencez ınş:Saruboceq::
şanssız gacı senı
akşam bız ekşın yaptıkk devamı bu gece:jeyyar:
sende gidiyosun yuvadan hayırlı olsun canım şimdiden mutluluklar diliyorum resimlerini görürüz artıkbindallı baktım akşam
geçtiğimiz hafta sonu kiralayan gelinler daha getirmemişler gıcık oldum yaa neden zamanında getirmiyorsunuz ki
haftaya tekrar gidicem şimdi offf inşallah bulurum
vee son 13 gün :lepi:
canım çokgüzel herşeyin bende öyle hevesliyim arada esiyo açıp açıp bakıyorum çeyislere sanırım aynı zamanlarda evlenicez inşallah:Saruboceq: Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin güzelim..o havlular çok hoş kaynanam banada getirmişti bohçada ama çırtçırtı yok benimkinin seninki gbi çıkmyo yani :1closedeyes:burda battaniyem,tupperwareler,pikem,tencelerim,ıvır zıvır,bohçam,caydanlığım filan var..
1500+1300=2800 ohhh rahatladım
canım çokgüzel herşeyin bende öyle hevesliyim arada esiyo açıp açıp bakıyorum çeyislere sanırım aynı zamanlarda evlenicez inşallah:Saruboceq: Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin güzelim..o havlular çok hoş kaynanam banada getirmişti bohçada ama çırtçırtı yok benimkinin seninki gbi çıkmyo yani :1closedeyes:
saol cnmcım düğündaş oluruk belki biri vardı daha vardı kimdi yaa :uhm:
Peki ben de bir soru sorayım kızlar müsadenizle:))
Bu tabak çanaklar kutulu bardaklar ne olacak onları napacaksınız yıkayp mı götüreceksiniz yoksa götürdükten sonra mı yıkayacaksınız
edaya laf atıyomya suankı takstlerımı hesapladımo ne be
yok nan ne kızcamedacım boşver ii yapmışsın
hem çok güzel çok zarif zemuszemus
kıskananlar çatlasın : misal böcük lülülülülülü laelaelaelaelae naniknanik kaydirigubbakcemile3
(böcük kızma hee şaka )
Ne demek istiyon? Ben az alirim, ama öz alirim zemuszemus
Annemde hep öyle yapar. Her gün bir elbise almaz, ama aldigi zaman paraya kiyar ;=)
Anneme cekmisim. Hatun Marmariste napiyordur acep simdi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?