Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız ben kıştan beri ekledim size 2 takımım var ya benimde hani leoparlı bir tanesii dagiydi markası pıtırcık unuttunmu yokssaaa

Benim Kinamdada nisanlimin omuzlarini türk bayragi koyduk. Hatta Fesi bile vardi opuyorumnanaktan Coook tatli olmustu askim.
Benim bildigim, sadece uyum icin o örtü. Hani Kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor ya. Ben örtüyü Istanbulda aldim. Orada adem kina gecesi icin mi sordu.a

jüli akşam aimede damadın sırtıan koydukları örtünün anlamını soruyoduu, bi anlamı falan varmı canım???

bunebu canım teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına :Saruboceq:

canım kahvaltı takımın kutahya dimi seninde ?? kaça aldın sorması ayıp :kedi:

ya o kıyafet olayı farklıydı, özel resimlerimizi koyuyoruz özel albüm olarak sadece arkadaşlarımız görüyo ya, merak edip arkadaşlık talebi yolladıklarımız oluyo ki bende yapıyorum ama kimseye beni ekle beni ekle diye diretmiyorum çünkü kendi özelidir illa görücem diye tutturmamam lazım dimi.. mesela glcnn in resimlerini göremedim ama gidipte ona kabul et beni demem, o arkadaşla bu konuda sorun olmuştu.. yoksa bende buraya kaaç kere elbise konusunda yazdım sordum cevap aldım :)

pıtırcık kardeşimin laptoptan yazıom olmasa koyardım tekrar canım

zaten dalga geçioo kendii benle buraya takılıorum diyee

erkek olunca anlamıolar işteee

Pashmina benim aşkımda dalga geçiyodu naapıyosun orda bütün gün bilmemne diyede, şimdi soruyo kızlara sorsana uygun beyaz eşya nerden alınır diye diyo :)))

valla arkadaşlar ben en çok neyi seviyorum burda biliyormusunuz ? herşeyi konuşmamız çok hoşuma gidiyor.yani mesela ben.... kafama takılan ,ister çeyizle ilgili olsun ister olmasın herşeyi sorabiliyorum size ve sağolun hepinizden de hemen hemen cevap alıyorum.farklı alanlarda sorduğum soruyu gerekli topiğe yazıyorum ama 1 hafta bekle ki yanıt alasın.ama biz burada her derdimize çare bulabiliyoruz.iyi ki varsınız kızlarrrrrr......

jüli akşam aimede damadın sırtıan koydukları örtünün anlamını soruyoduu, bi anlamı falan varmı canım???
Böyle anlami oldugunu sanmiyorum. Ama kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor genelde. Damat'tada kirmizi birsey olursa daha olumlu oluyor.
Ama yesil örtü ve kirmizi örtünü arasinda ki farki bence kültürel birsey sadece.

+1903 bencedeee

her derde deva başlık bizimkisi opuyorumnanaktan:lepi:turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…