ben kıza kızmadım valla
isteyen istediğini sorar
Benim Kinamdada nisanlimin omuzlarini türk bayragi koyduk. Hatta Fesi bile vardi opuyorumnanaktan Coook tatli olmustu askim.
Benim bildigim, sadece uyum icin o örtü. Hani Kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor ya. Ben örtüyü Istanbulda aldim. Orada adem kina gecesi icin mi sordu.a
kız ben kıştan beri ekledim size 2 takımım var ya benimde hani leoparlı bir tanesii dagiydi markası pıtırcık unuttunmu yokssaaa
sana bişi demiom canım merak etme:)bencede bu böyle olmalı...sadece fikrimi söyledim...
pıtırımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
saol cnmcım düğündaş oluruk belki biri vardı daha vardı kimdi yaa :uhm:
pıtırcık kardeşimin laptoptan yazıom olmasa koyardım tekrar canım
zaten dalga geçioo kendii benle buraya takılıorum diyee
erkek olunca anlamıolar işteee
Pashmina benim aşkımda dalga geçiyodu naapıyosun orda bütün gün bilmemne diyede, şimdi soruyo kızlara sorsana uygun beyaz eşya nerden alınır diye diyo :)))
Böyle anlami oldugunu sanmiyorum. Ama kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor genelde. Damat'tada kirmizi birsey olursa daha olumlu oluyor.jüli akşam aimede damadın sırtıan koydukları örtünün anlamını soruyoduu, bi anlamı falan varmı canım???
valla arkadaşlar ben en çok neyi seviyorum burda biliyormusunuz ? herşeyi konuşmamız çok hoşuma gidiyor.yani mesela ben.... kafama takılan ,ister çeyizle ilgili olsun ister olmasın herşeyi sorabiliyorum size ve sağolun hepinizden de hemen hemen cevap alıyorum.farklı alanlarda sorduğum soruyu gerekli topiğe yazıyorum ama 1 hafta bekle ki yanıt alasın.ama biz burada her derdimize çare bulabiliyoruz.iyi ki varsınız kızlarrrrrr......
Pashmina benim aşkımda dalga geçiyodu naapıyosun orda bütün gün bilmemne diyede, şimdi soruyo kızlara sorsana uygun beyaz eşya nerden alınır diye diyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?