bendimm baharcım :kaydirigubbakcemile2
ohh ne guzel yaaEvet annemcim kardesim ile tatilde, bende calisiyom :umursamaz:
Neyseki 5.08 inde en gec Istanbulda bulusacagiz. Nede olsa 8.8'de dügünüm var ;=)
:mymeka:hehe çatlak böcük:)
aferin böcük:)
sen öle benim için et dua
bide şu bizim bay x kazanamasın kpssyi ölede dua edermisin:)
sürünsün die
çoktan aldımpıtır bunlar süper...aldınmı?
Pitircik, süper :jeyyar:
Sadece beyaz jeepli prens eksik :jeyyar:
yenibosnaya gidin derim spotçulara yada doğubanka annem ordan almıştı bu kış hepsini dominox markaaa
valla arkadaşlar ben en çok neyi seviyorum burda biliyormusunuz ? herşeyi konuşmamız çok hoşuma gidiyor.yani mesela ben.... kafama takılan ,ister çeyizle ilgili olsun ister olmasın herşeyi sorabiliyorum size ve sağolun hepinizden de hemen hemen cevap alıyorum.farklı alanlarda sorduğum soruyu gerekli topiğe yazıyorum ama 1 hafta bekle ki yanıt alasın.ama biz burada her derdimize çare bulabiliyoruz.iyi ki varsınız kızlarrrrrr......
Böyle anlami oldugunu sanmiyorum. Ama kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor genelde. Damat'tada kirmizi birsey olursa daha olumlu oluyor.
Ama yesil örtü ve kirmizi örtünü arasinda ki farki bence kültürel birsey sadece.
hııımm anladım canım saol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
resimler küçük çıktı
sora çekicem hepsini şimdi bunla idare edin
evdekiler çok seksüüü:)
resimler küçük çıktı
sora çekicem hepsini şimdi bunla idare edin
evdekiler çok seksüüü:)
valla arkadaşlar ben en çok neyi seviyorum burda biliyormusunuz ? herşeyi konuşmamız çok hoşuma gidiyor.yani mesela ben.... kafama takılan ,ister çeyizle ilgili olsun ister olmasın herşeyi sorabiliyorum size ve sağolun hepinizden de hemen hemen cevap alıyorum.farklı alanlarda sorduğum soruyu gerekli topiğe yazıyorum ama 1 hafta bekle ki yanıt alasın.ama biz burada her derdimize çare bulabiliyoruz.iyi ki varsınız kızlarrrrrr......
kızım ne havasına gircen don iştenan şimdik niye ekledin gündüs havaya girilmiyo :jeyyar: sen bunları aldın mı yaa el kadar şeyler çok pahalılar hee heriflerin derdine :sinifsinif:
yenibosna iyi dediler bizede hele bakalım aşkım bi işe girsin, ben bi atanıyımda sonra gelcek benim esaslı sorular ne nasıl niye diye çıkmıcam bu başlıktan zemuszemus
böcük sakın senin uşak bize foto koymanı istemiyo olmasın
:roflol::roflol: gece olsun eklicem :jeyyar:.. görüşmeden önce hatırlat kız evden çıkarken unutmasın
yes yes kütahya canımbunebu canım teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına :Saruboceq:
canım kahvaltı takımın kutahya dimi seninde ?? kaça aldın sorması ayıp :kedi:
aybuer
densem
ben
baberko
inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
pıtırcık yaa boşver sende unut aaa takipmi ediosun adamı napıosun boşver noolursa olsun sen beyaz jeepline odaklan, bulsun seni bir an önce :)
heyy ben kpssyi kazanayım bide yaaaaaaaa :Saruboceq:
:roflol::roflol: ufacık ip donlar bile 3 ytl sırnaşık şey kadıköyde çok varmış salıpazarına gitmek lazım yaa bikere daha çıkın çeyis alışverişine bende katıliiim buluşmuşsunuz bikere zaten o sıra ben yoktum daha meydanda :1closedeyes:kızım ne havasına gircen don işte
hem ben pahalı almıom araştırma yapıom önce merak etme:)
pashminaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?