mc donalds mı
enem çoh yahınız deseneeeee
şekercim ben görmedim kısmet :)
bu arada pıtırcıkla kamera açtık birbirimize :kedi:
a.s
:dilcikar:
ikinizide kocamannn opuyorumnanaktan
baktım güzel ama benim pashmim daaa güzel gelinliksiz bilem
tmm cnm akşama abımle kavga edıp o benden once ınş pc oturmaz:mymeka:uğrastırmaz herhalde böcüğüm yaa denemek lazım ne kadar sürede oluyor görüntüsü çok güzel ama değer yani ugraşmaya :)
ben de denicem bugun derim sana ugrastırıp ugrastırmadıgını ne kadar sürdüğünü...
corba içtığımız kasıktır cnmya bişi dicembu yemek kaşığını ben karıştırıyorum :) gülmeyinn :kedi: yemek yerken çorba içtiğimiz kaşık mı yoksa pişirirken kullandığımız büyük yemek kaşığımı?
evt kullanabılırsın cnmpeki borcam fırına giriyo mu?
kekler borcamda kötu oluyo sanırımBız kekleri borcamda pişirioruz fırında bazen giriyor sanırım
ben bılıyom onubu arada bir derdim varda eşi ve eşinin ailesinde iki terazi bir araziye baksın kaynanasından şikayeti olanlar sonra kalkıp şükür namazı kılınneyse gideyim artıkın :)
:))
bahar ya canım o kekten istemişti ki
buradan bi müdürün eşi hamileymiş
oh baklava dondurma yedik miss
zaman ne cabukk gecıyo yaa ozellıkle saat 4 e kadr ama sonra nedense hıc gecmıyo
benımkıde uyyo suan 12den sabaha kadr çalışcak garıbım
off cok özledım onii :kedi:
zaman hızlı geçmez olurmu..
daha dün gibiydi denizliye maça gidip dönmen ve aşık oldum diye anlatman kaydirigubbakcemile3
arsi nerde yaaa
peki azra??????
acaba gamze ve burcu napıyo???
ehe bnde de kayserilik var da o yuzden çook ii biliom severlerkenn uuu ketem keteeem derler kaydirigubbakcemile3 nörüoon agzını yidiiimmm kaydirigubbakcemile3amann deme canım yaa kafamçokkarıştı
Bız kekleri borcamda pişirioruz fırında bazen giriyor sanırım
arsi nerde yaaa
peki azra??????
acaba gamze ve burcu napıyo???
böcükkk bende çok özledim bi gelsede öpsem Şeniz haftasonu burnumda tütooo vallaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kız ne sölüon hemenn:)mc donalds mı
enem çoh yahınız deseneeeee
şekercim ben görmedim kısmet :)
bu arada pıtırcıkla kamera açtık birbirimize :kedi:
ay ben bayıldım bu kıza çok güzel olmuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/albumler/298068-mlhll-artik-onlarda-evli-12072009-a.html
linkteki hatun ne kadar güzel olmuş kılzar baksanıza
hehe buna çok güldüm yaapapi papi papi culo :)) teşekkür ederim bebişimmm
tenks canım valla yemek kitabı gibi kızsında pişmiş ve dilimlenmiş halinide ekle bi ara
hemen bakim benbalayı resimlerinden koydum biraz bakmak isteyen olursa buyursun
değiştirme be sora yabancı gibi gelionuzya bişii sorcam kızlar bu nicklerimizi nasıl değiştiriyorduk
biri bana gelsin aydınlatsın beni benneyaptımki
wowowowowow'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede
üşüyorsun'
:asigim:
bunada çok güldümALLAHIM sana cok şükür edanınkı gıbı memışlerım yok cok şükür:Saruboceq:
burcu nereye atıyo resimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?