- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
burcum:jeyyar: h geldın bacım
ne zmn dönceksın gerıı
tatılın anasını ağlattın he:roflol:
resımlerının devamını merakla beklıyoz
ozellıkle düğün resımlerını
şeercim bu fotodaki salamis harabeleri kuzucum... Şenizuyy burcişşşş ye güzel çıkmışsın ne kaa otantik bir yer bilgide veririsen seviniriz canım ora nire?
burcu hoşgeldin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada doğum gününüz kutlu olsun kızlar iki kişinin miydi bugün doğum günü :lepi:
veee sonnnn 12 günnnn
Kızlar dun dugun pastası baktık pasta+meyve suyu 700 kİŞİlİk 500 tl falan tutmuo bıde salon kaldı...dun sınr oldgum bıseyı sızlerle paylaŞayım nısanlımla yuruyoruz bı kadın 30 lu yaslarda turbanlı mantolu benmkınınn eskı komsusu oluyomŞ dengesız..bı selm verdı falan sonrada benle muhatap olmak ıcın yanndakı ıkı ufak cocugu gosterıp bu cocuklar onun bılıonmu deyıp gulmeye baŞladı..bende hı hı dedım..hızla gectık karsıya benımkı sok oldu bu kadını dengesız bılrııdmde bu kadarda sanmazdım bÖle saka mı yapılır...dedım ne kadar zevzek ınsanlar var cevrende...
way be seninde 12 gün kalmış...
parpalm ın 9 gün..
bizimki say say ki bitsin... :gitme:
Kızlar dun dugun pastası baktık pasta+meyve suyu 700 kıŞılık 500 tl falan tutmuo bıde salon kaldı...dun sınr oldgum bıseyı sızlerle paylaŞayım nısanlımla yuruyoruz bı kadın 30 lu yaslarda turbanlı mantolu benmkınınn eskı komsusu oluyomŞ dengesız..bı selm verdı falan sonrada benle muhatap olmak ıcın yanndakı ıkı ufak cocugu gosterıp bu cocuklar onun bılıonmu deyıp gulmeye baŞladı..bende hı hı dedım..hızla gectık karsıya benımkı sok oldu bu kadını dengesız bılrııdmde bu kadarda sanmazdım bÖle saka mı yapılır...dedım ne kadar zevzek ınsanlar var cevrende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?