Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcum:jeyyar: h geldın bacım
ne zmn dönceksın gerıı
tatılın anasını ağlattın he:roflol:
resımlerının devamını merakla beklıyoz
ozellıkle düğün resımlerını

uyy burcişşşş ye güzel çıkmışsın ne kaa otantik bir yer bilgide veririsen seviniriz canım ora nire?

günaydın kızlarrrrr

burcucum kız hiç bırakmıyorsun bizi bende isterdim ama nişanlım balayında laptop u ve telefonları unut dedi mafoldumben

salamis harabeleri mi canım orası çok güzelll
hep geziyorsunuz ne güzel

mutlu olun hep inşallah

burcum:jeyyar: h geldın bacım
ne zmn dönceksın gerıı
tatılın anasını ağlattın he:roflol:
resımlerının devamını merakla beklıyoz
ozellıkle düğün resımlerını

böcük cumartesi gece 2 de uçağımız anca o saate bulabildik boş yer:roflolazartesi interneti bağlatıcaz sonrasında fotolar derya denizz:roflol:yalnız dün 300 tane çekinmişiz:roflol:

uyy burcişşşş ye güzel çıkmışsın ne kaa otantik bir yer bilgide veririsen seviniriz canım ora nire?
şeercim bu fotodaki salamis harabeleri kuzucum... Şeniz
burcu hoşgeldin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar hoşbuldummm hepinizi çok özledim kuzucuklarımmm:1hug::teytey:

bu arada doğum gününüz kutlu olsun kızlar iki kişinin miydi bugün doğum günü :lepi:

veee sonnnn 12 günnnn

baberkom doğumgünün kutlu olsun kuzum
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallahopuyorumnanaktanŞeniz

Kızlar dun dugun pastası baktık pasta+meyve suyu 700 kıŞılık 500 tl falan tutmuo bıde salon kaldı...dun sınr oldgum bıseyı sızlerle paylaŞayım nısanlımla yuruyoruz bı kadın 30 lu yaslarda turbanlı mantolu benmkınınn eskı komsusu oluyomŞ dengesız..bı selm verdı falan sonrada benle muhatap olmak ıcın yanndakı ıkı ufak cocugu gosterıp bu cocuklar onun bılıonmu deyıp gulmeye baŞladı..bende hı hı dedım..hızla gectık karsıya benımkı sok oldu bu kadını dengesız bılrııdmde bu kadarda sanmazdım bÖle saka mı yapılır...dedım ne kadar zevzek ınsanlar var cevrende...

yuhh dengesiz kadın yaaa

way be seninde 12 gün kalmış...
parpalm ın 9 gün..
bizimki say say ki bitsin... :gitme:

geçecek kuzucum geçecek
daha küçüksünüz sabırlı olun kaydirigubbakcemile5

burcuuu 300 fotomu naptınız canım yaaa istesemde o kadar foto çektiremem ben

kuzucum neyse iyi eğlenin tatilin tadını çıkarın ama dönünce düğün resimlerini bekliyoruz canım ona göreee sırnaşık şey

iyi eğlenceler canım

:1shok: :1shok: :1shok:

baberko, nice mutlu yıllaraa a.s.

burcuuu, maşallah sizi anlıyorum, makina yanımızdaysa aşkım da bayılır fotoğraf çekmeye, o hep benimkini çeker, ben alabilirsem 3-5 poz da onu çekerim zorla :))
hayırlısıyla haftasonu gel de, görelim şu derya deniz fotoları :))) albümler yetmicek kız senin resimlere, hepimiz kendi hesabımızın kotasını sana mı devretsek napsak

bugun görumceme gtcez yanı ınş
cok süslendım allam benımkı süse bayılır makyajımıda aksam yapcem

kızlar balayı fotolarımı toparladım buraya ekliyim daha sonra silip profilime koyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…