Sinaycım çok tatlısınız
Burcucum sende çok tatlısın böcüğün dediği gibi tatilin anasını ağlattın vallahi :1hug:
Baharcım; doğum günün kutlu olsun, nice nice mutlu yıllara sevdiklerinle inşallah
Bugün benimde nişanlımın doğum günü ama biz küsüz
:kedi:
cok ıyı brısı allah bozmasın
amelıyat oldu gecmıs olsuna gtcez benımkı sabaha kadr calıstı bugn ızınlı karsıdan buraya gelcek ablasına
sonra uycak aksam benı alcak tekrar gtcez
kızlar kocişim kalktı şimcik az işim var :jeyyar:
hadi başş başşş
teşekkür ederim darısı başına canım:asigim:sinayy çok güzell kareler...çok güzel görünüyorsunuz...tekrar mutluluklar ömür boyu...
canım çok tatlısın yaa sarı şekerrr
Allah huzurunuzu bozmasın inşallah
QUOTE]
çok tşkr ederim amiin canım hepimizin inş.
teşekkür ederim canımŞeniz darısı başına dicem ama böle bir küs bir barış nasıl darısı başına olcak bilmem böle bir günde küsülür mü kıss-tatlicadiarzu-Sinaycım çok tatlısınız
Burcucum sende çok tatlısın böcüğün dediği gibi tatilin anasını ağlattın vallahi :1hug:
Baharcım; doğum günün kutlu olsun, nice nice mutlu yıllara sevdiklerinle inşallah
Bugün benimde nişanlımın doğum günü ama biz küsüz
teşekkür ederim böcüğümŞeniz darısı başına inş. tez zamanda ee akşamda gidiyomuşun kaleyi içten fethetmeye :jeyyar::jeyyar:sıldım cnm sen duzelmışsın:lepi:
cok tatlusun yaa
masallahhŞeniz
sen benı öldurcen:mymeka:
adamın üstüne gtme
gıtmıyorum dıyebılırsın ama suan o işsızlığın verdığı moral bozukluğunu yasıyo
sen ona destek olmalısın ne demek küsüz
işi varken deıldınız demı
bak cnm bı pasta yap süprıs olur ellerınle bu küslukte bıterr:asigim:
sağol pashminam darısı sana yakın zamanda :asigim:sinayy çok güzelsiniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansinay maşallah canım yaa
kızlar kocişim kalktı şimcik az işim var :jeyyar:
hadi başş başşş
kızlar neymiş şu antalya da ki olay yaaa biri deyiversin
Pufi sen hatanı anlamışın zaten sana bişi demiyomlmaz:
Beni haklı gördüğünüz için herkese teşekkür ederimmmmmmmmmlülülülülülü
Ayhh sinirlerim çok bozuk yaaa... Mawro bende gidicem bakalım ne tepki verecek hayırlısı ağzına kilit gözüne bulut diye dua okuyarak gidicem CADIARZU
akşama işimiz cokk:jeyyar:teşekkür ederim böcüğümŞeniz darısı başına inş. tez zamanda ee akşamda gidiyomuşun kaleyi içten fethetmeye :jeyyar::jeyyar:
Kıs yapacaktım ama akşam yine bozdu sinirimi bende yapmadım tekrar küstüm hemde fena şeyler söyledim neyse bakalım gönlünü alabilecekmiyim. Öğlen uyandırmaya gidicem aslında doğum günü olmasa almam bana yapılsa kızarım çünkü o yüzden şansımı denicem ikimizin de şaftı kaydı laelaelaelaelae
böcük teşekkür ederim cnm..daha güzelleri senin olsun
günaydın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?