Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

NE DEMEK KÜSÜZ klava: :mymeka:

:kedi:
cok ıyı brısı allah bozmasın
amelıyat oldu gecmıs olsuna gtcez benımkı sabaha kadr calıstı bugn ızınlı karsıdan buraya gelcek ablasına
sonra uycak aksam benı alcak tekrar gtcez

geçmiş olsun şeker, git tabi, hoşuma gitti ondan öyle dedim :)

nısandan sonra küzlükler artıyomu ne bızımde sureklı küslük bugun barsgz nazar degmesın..bakalım nereye kadar... :umursamaz:

sinayy çok güzell kareler...çok güzel görünüyorsunuz...tekrar mutluluklar ömür boyu...
teşekkür ederim darısı başına canım:asigim:

sakallı ipin kg fiyatı ne kadar kızlar :uhm:

annem banyo takımı örcekte kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

müracat: pashmina
buyrunnnnnnnnn

Kıs yapacaktım ama akşam yine bozdu sinirimi bende yapmadım tekrar küstüm hemde fena şeyler söyledim neyse bakalım gönlünü alabilecekmiyim. Öğlen uyandırmaya gidicem aslında doğum günü olmasa almam bana yapılsa kızarım çünkü o yüzden şansımı denicem ikimizin de şaftı kaydı laelaelaelaelae

Ayşecim,Gasolinecim,Puficimteşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan puficim seninde aşkının doğum günü kutlu olsun kaydirigubbakcemile5

kızlar neymiş şu antalya da ki olay yaaa biri deyiversin

Pufi sen hatanı anlamışın zaten sana bişi demiyom lmaz:

ben bazen küslüklerde nasıl olsa barıscaz deyıp gıdıom ofısıne sasryo...dıomkı gulerek buraya senı affetmeye geldımm...guluo benden osur dılemen ıcın sana sans tanıyorum dıorum muzıplıp yapıp..sevımlı oldugum zman sanırım daha kolay barssyzz..bunun adı herlde bırazda alttan almak..

Beni haklı gördüğünüz için herkese teşekkür ederimmmmmmmmm şakkıdı

Ayhh sinirlerim çok bozuk yaaasırnaşık şeyMawro bende gidicem bakalım ne tepki verecek hayırlısı ağzına kilit gözüne bulut diye dua okuyarak gidicem :uhm:

ay ne güzel dua o öyle.. tam benlik :sinifsinif:

teşekkür ederim böcüğümŞeniz darısı başına inş. tez zamanda ee akşamda gidiyomuşun kaleyi içten fethetmeye :jeyyar::jeyyar:
akşama işimiz cokk:jeyyar:

sus kız dedığın az susarkaydirigubbakcemile3
öğlen gıt süprıs et bacım küsluk olur mu hıc aaa ayıp
hemde yanında olma zamanında
neyse dayak yemeden yarına barısmış olarak gel yoksam konusmam
:dilcikar:

böcük teşekkür ederim cnm..daha güzelleri senin olsun
günaydın kızlar....

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…