aa kızlar
kına kıyafetini erkek tarafı mı yapar???
kızlar adet gunlerınzde sızde goguslerınzde muthıs bı agrı duyuynsmu bazen endıse edıyom kanser belrtısımı dıee...
günaydın
kafee alın mı
aa benim ablamda biz kendimiz yaptık alalaaaa
aa kızlar
kına kıyafetini erkek tarafı mı yapar???
ya yürü gitslz zengunsunuz:roflol:
abıye bındallıyı erkek alıyo
gerısını kız alıyo bızde
ayyy ne hikayeler yaaaabunebu cnm bır derdım varda kadın kayınpederınn altınalrına gos dıkemsınden bahsedıyodu..
he erkek tarafı yapar tabi
kuruyemişini falanda erkek tarafı yapar diye biliyorum öle değil mi kıslar :1rolleyes:
bocukcum konuya gec cvp verıcem derdım var kosesndydım .bence sevgılım dısarda yemek yemeye uşenr ve sen ısmarla derse (kız 2 yıldırhep kendı oduyomş)kı her defasında ben kıl olurum..enayımym derım kendı kendıme..hanı 80 lıralık yerıne 2 lıralıkta olsa bı yerde sınr olmşsam takılrm.gerci benım gıbı bı cadaloz gelın böle seyerı kaldrmaz..kanımca bır erkk kadın parasına mınnet etmemelı...sevgılımn durumu ıı deılken bıle borc aldı ben bılıodum borc aldgını yınde her ıstedgını al dedı bana..ben butce dogrultusunda aldım ve nısanda takılanları yarıya bolştk borcu kapattı...bıde bole durumda olup bırbırını ıdare etmek gusel...bısekılde kımse kımseyı kullanmazsa fedakarlıgımı devm ettrrrm..ama bu saatten sonra bıle olsa böle seylerle karslarsam bıdaha dusunurummm...
ya kınayı kuruyemişi erkek yapar biliodum dahe erkek tarafı yapar tabi
kuruyemişini falanda erkek tarafı yapar diye biliyorum öle değil mi kıslar :1rolleyes:
kıyafeti duyunca şaşırdım walladoru erkek yapar bı tek kına yerını kız tutar şakkıdı
ay yok canım ne münasebet yaaay allam yaa ne insanlar war..
yok beyaz eşyayı kız alırmış yok onu erkek alırmış
yok bunu o alırmış bu alırmış pofffflmaz:
yani kızlar bizim aldığımız onca şey warken yani komple kız çeyizinden bahsediyorum
biz lafını bile etmiyoruz.milyarlar harcıyoruz zor bela alıyoruz iyi kötü bişiler
yani nedir bu savaş?heleki erkeklerin böle konuşmaları deli ediyo beni..
böcüğe katılıyorum sen ben warken olmaz bu iş BİZ warsa anca o zaman..
kusura bakmayın alakasız oldu biraz ama sinir oldum ya..
edacımmm kına kıyafetini a dan z ye erkek tarafı yapar normalde
bana sorarsan yapmazlarsada kendileri bilir
ben acizmiyim der kendimde hallederim..
mesele çiçek çikolata olayı wardıya senin
üzülüyomusun kendin yaptın die HAYIR
aynı öle işte.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?