Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunebu bende ıtıraf edım bi iki bişi yenı uye oldugum zamnalra bakıom puanım 50 cıvarı zoruma gıttı ozmanlarda... :kedi: sonar dedım baska uyelık te alcam ordan uye olup kendıme puan vercem baktım uye olamıyomm sonrada amann dedım salla ... zemuszemus

hadi böcük yallah
puficim öp kokla işte
paşminacım komik değil salağım daha çok ahhaha
fibulacım aynen öyle
bi de bu beenmeyle alakalı ben biliyorum mesela benimkinin ailesi istediim şeyleri yapmakta zorlanırlar
hep orta karar gidiyoruz işte :)

Fibulaaaaaa; sağol canım yaa dualarınızla valla...Bu geçici durumdu birde öbür durumumuz düzelse inşallah allahım ya inşallahhhhhhhh:Saruboceq:

kızlar adet gunlerınzde sızde goguslerınzde muthıs bı agrı duyuynsmu bazen endıse edıyom kanser belrtısımı dıee...

SENİ ÇOK SEVİYORUM ABLACIMM kaydirigubbakcemile3 :lepi: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

şenizi bende birinin sevgilisi sanıyodum.çeyiz topiğinde de görmeye başladım.allahım herkesinmi sevgilisi şeniz dedim.en sonunda kendimce bişi buldum.sevgiliye nişanlıya verilen kod adıdır bu ya ay ne salağım ben diye düşündüm.yine yanlış tahminmiş meğerse.

ayy eda yaa hiç güleceğim yokdu bende zaman zaman bu tarz konuşurum ama yanaklarımı hiç sıkmamıştım ama cok şeker içinden gelerek söylüyorsun demek ki

kesinlikle katılıyorum eda ablayı dinlemek gerek yerimseniben

yaa eda bu salaklığı bende yaptım ilk başta bende öyle düşünmüştüm :kedi:

kıs edaa bende öle yapıorum hep kaydirigubbakcemile3

hatta bazen kavga ediyoruz falan ben başlıorum sımarıklık yapmaya bi dur yaa ciddi bişi konuşuorum dio başlıo gülmeyee kaydirigubbakcemile3

erkekler çok ciddi konusulmasından sıkılıo bi süre soora çok sımarıklardan da aynı şekilde.. :bbo:

dengeyi ii ayarlamak lazım lülülülülülü

AYYYYY KOPTUUMMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bırı gelıp burda benı ararsa o kım dıyın
cunku deryaıncı gelıp yolcak benı
kız gene bısey yazmış cvp verdımde

nışanlısı demıskı takı setı almayım ıncı setı alım bıde bılesık yok demıs ılla takı setı alcan benım babam ıncı set alcak
adam demıs ya para etmes ıncı alalım
yok yok demıs bunu sorun etmış bıde ben bısey ıstemedımkı aılem bıle ıstemedı

dıyom tekrar dıom alcacık alcacık damlar bedavaya gıttı bızım .....lar:roflol:

Son düzenleme:
eda koptum valla bu vibratör olayına salak salak güüyorum hatta kaydirigubbakcemile3

ayy cocuğu düşünemiyorum :uhm:

heheh ay bend eneler var

bigün gimadayım yine bankadayken
gittim ayakkabı bıyası alcam
aldım çıktım ofise
ulan bakıyorum bi acaiplik var
burak diye bi arkadaşım benden önce aldı boyayı
boyicak ayakkabılarını

lan eda dio sen ne aldın
ayakkabı boyası diyorum

yok yok dio sen ayakkabılarındna önce kendi kaportanı cilalatcan heralde

ben slaak git ayakkabı boyası diye kaporta cilası al
tehey allam yaaa

delisin yaaa gider ayak şunu okudum koptum wala bana bi ara loy loy güloy diolardı :) :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…