elissam hoşbulduk....
aşkısımı şortumu ütületmeye gönderdim. getirince süslenip çıkıcaz....:)
cumartesi dönüş bu gün bir yere gitmedik deniz kum güneş yaptık. birde uyuduk bol bol... ,
yarın buranın bir pazarı varmış. onu gezicez hedyelik minik bir şeyler bakıcaz falan...
elissam hoşbulduk....
cumartesi dönüş bu gün bir yere gitmedik deniz kum güneş yaptık. birde uyuduk bol bol... ,
yarın buranın bir pazarı varmış. onu gezicez hedyelik minik bir şeyler bakıcaz falan...
kızlar cumartesi kaynanamlar gelecek.düğün tarihini kesinleştrimeye.ne yapsam acaba?çayın yanına.kısır,bir kek ,tuzlu simit yapayım diyorum.kuruyemiş de alırım.olurmu ki.
elissam hoşbulduk....
hahahhaedacım bu dediğini üstüme alınmak isterdim hattaklava: buna bile razıyı olurdum ama işsizim ben :bbo:
tv keyfi yapceeem lülülülülülü
ehehheheheeda senin yüzünden garip surat ifadelerine maruz kaldım yine kaydirigubbakcemile3
öyle puahahahahaha fln die gülünce :kedi:
ayyyyyy çoook mesaj yazıyoruz sana bisürü iyi dilekte bulunuyoruz hemen arkandanelissam hoşbulduk....
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/298316-9829-tatliruyanin-yatak-odasi9829.html
yatak odamınopuyorumnanaktan resmini ekledim...perde ve halımın rengi için önerilerinizi bekliyorum...CADIARZU
taç saça uymadı kast katı topuz gerekti onuda ben istemedim canikom ondan takmadık. çiçek taktık. çok ağırdı taç zaten. kısmet böyleymiş kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞeniz
özledim seni
bikaç resim eklesene düğünden net olsun :)
tacı takmamışsın çiçek olmuş hayırdır :)
evet canım allahım nazardan saklasın çok iyi aramız. dönüşte tüm fotoları ekliycem o zaman görürsün sevdiceğimle beni:1hug:cnm senin yazılarını hep okuyorum ve görüyorumki aşkınla çok ii anlaşıyorsun..ya ne bileyim sizi hayalimde hep çok cici bir çift gibi hayal ediyorum ki bu böyledir...eşin sana çok saygılı ve sevgili..
kuzucum benim ne güzell bizleride unutmuyorsun arada haberdar ediyorsun :1hug:
ohh ohh tatil güzel geçiyor yaniii zemuszemus tadını çıkarın sizi gidi balayı çiftleri kaydirigubbakcemile3
hahahha
o zaman daha çoh gısgandım laaaaaaaaa
daha gıcıım sana dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
ehehhehehe
olum bana takıl ömrün uzasın
bak hiç tevazu yok
gel sana da vurim :mymeka:
taç saça uymadı kast katı topuz gerekti onuda ben istemedim canikom ondan takmadık. çiçek taktık. çok ağırdı taç zaten. kısmet böyleymiş kaydirigubbakcemile3
arsim foto eklemeyi çok isriyorum ama fotolar acayip büyük boyutta ve ben küçültemiyorum dönüşte aşkım hepsini küçültecek bizim için. nasıl alatsam yani bir bina boyutunda çıktı alabilecek kadar büyük boyutlu. KK kabul etmiyor denedim ama olmadı. o eklediğimide aşkım ssiz görün die küçülttü Şeniz
kızlarrr kızlar gelemmii yanağızdan üpem miii Şeniz
kızlar ben çok beğendim sizde bakın istedim fikir olur sizede çeyizci fıstıklar :))
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/298298-turkiyemin-yeni-gelin-evine-buyrunnnn.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?