Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kuzucum benim ne güzell bizleride unutmuyorsun arada haberdar ediyorsun :1hug:
ohh ohh tatil güzel geçiyor yaniii zemuszemus tadını çıkarın sizi gidi balayı çiftleri kaydirigubbakcemile3

kızlar cumartesi kaynanamlar gelecek.düğün tarihini kesinleştrimeye.ne yapsam acaba?çayın yanına.kısır,bir kek ,tuzlu simit yapayım diyorum.kuruyemiş de alırım.olurmu ki.

hoşgeldin Şeniz

hayırlı olsun :Saruboceq:

Hoşgeldin burcu özledik seni... Herşeyin istediğin gibi geçmesine çook sevindim..

burcucm hoşgeldin..resimlerinizi bekliyoruzz a.s.

ii tatiller çifte kumrularaa (maşallah)

edacım bu dediğini üstüme alınmak isterdim hatta klava: buna bile razıyı olurdum ama işsizim ben :bbo:

tv keyfi yapceeem lülülülülülü
hahahha
o zaman daha çoh gısgandım laaaaaaaaa

daha gıcıım sana dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

eda senin yüzünden garip surat ifadelerine maruz kaldım yine kaydirigubbakcemile3
öyle puahahahahaha fln die gülünce :kedi:
ehehhehehe
olum bana takıl ömrün uzasın
bak hiç tevazu yok

gel sana da vurim :mymeka:

ayyyyyy çoook mesaj yazıyoruz sana bisürü iyi dilekte bulunuyoruz hemen arkandan

çok tatlısınız maşallaaahhhhh

ŞenizŞeniz
özledim seni
bikaç resim eklesene düğünden net olsun :)
tacı takmamışsın çiçek olmuş hayırdır :)
taç saça uymadı kast katı topuz gerekti onuda ben istemedim canikom ondan takmadık. çiçek taktık. çok ağırdı taç zaten. kısmet böyleymiş kaydirigubbakcemile3
arsim foto eklemeyi çok isriyorum ama fotolar acayip büyük boyutta ve ben küçültemiyorum dönüşte aşkım hepsini küçültecek bizim için. nasıl alatsam yani bir bina boyutunda çıktı alabilecek kadar büyük boyutlu. KK kabul etmiyor denedim ama olmadı. o eklediğimide aşkım ssiz görün die küçülttü Şeniz
evet canım allahım nazardan saklasın çok iyi aramız. dönüşte tüm fotoları ekliycem o zaman görürsün sevdiceğimle beni:1hug:
kuzucum benim ne güzell bizleride unutmuyorsun arada haberdar ediyorsun :1hug:
ohh ohh tatil güzel geçiyor yaniii zemuszemus tadını çıkarın sizi gidi balayı çiftleri kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 çıkırıyoruz kuzuşum ama ben artık evisimize gitmek istiyorummmm

hahahha
o zaman daha çoh gısgandım laaaaaaaaa

daha gıcıım sana dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

ehehhehehe
olum bana takıl ömrün uzasın
bak hiç tevazu yok

gel sana da vurim :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 senin içinde keyif yaparım canım :roflol: :mymeka:

anladım kuzu sacıda resmide
küçültme için mail atabilirsen (gelmez ama) yardım ederim :)

kızlar hepiciğinize teşekekür ederşm bende elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yorumlarınızı...
ama gerçek anlamda sizle vakit geçirmeyi özledmmmmm....

pınarcım eklediğin gelinliklerin hepiciii çok güzel bende öyle isterdim ama ne yazııkki kilo meselesi kafamçokkarıştı

kızlar ben çok beğendim sizde bakın istedim fikir olur sizede çeyizci fıstıklar :))

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/298298-turkiyemin-yeni-gelin-evine-buyrunnnn.html

ayy Türkiyem evlendi mi yaa hemen bakayım

kız bunebu ben okuyamadım o sildiğin şeyi yaaa napmıştın kız sırnaşık şey

burcuu hoşgeldin diycem ama gitmişin

çok eğlenin canım amma velakin evi niye özlüyon be kluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…