Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lepi bişi dicem kuzum şimdi sen sözlüm dion profilde evli yazıo gerçekten ilköğretim mezunu musun?bu emekli ne oluyor o zaman ?? birde kıbrısta mı yaşıyorsun? yoksa okuyor musun???ayy çok soru sordum ama napıyım kafam tırmalandı -tatlicadiarzu-
canikom korkma sonuçta bünyen yeni bişeye alıışıyo bide düşünüp durma sıkıntı yaptıkça gecikir 4 gün daha bekle madem olmadı kan testi yaptırırsın
inş. baharcım ama ufacık bir adet ağrım bile yok hani bugün yarın gelse dicem offfff yaaa mafoldumben

sadece internet alınan biletler için gecerli ve iptal değişiklik olmuyo

evet netten aldı benimki:lepi:
biz bo zamanımıza göre ayarladık okul tatilde falan sınav yok oyüzden ekstrem bişi çıkmazsa sorunsuz uçup döncez inşallah:Saruboceq:
öğrenmişken diyim dedim belkim düşünen vardır diye

85 liyim yüksek yapıyorum ist liyimsositososito
ordakiler tamamen uydurmalmaz:
he evet bir de sözlüm var yakında nişanlım olacak:asigim:

Sinaycım ben de bekarken adet olacağım günü bilirdim saati bile tahmin ederdim hiç şaşmazdı:)Ne zamn ki evlendim ilk aydan başladı aksaklık değişmeler,ve her seferınde hamileyim kabusu:)Bence olursun normaldır

kızlar imam nikahı oğlan evindemi kız evindemi kıyılır benim bildiğim kız evinde sizce?

durun daha bıtmedı
sonra bende aldım pastayı hopp onakaydirigubbakcemile3
yengem bağırıyo nan durun halıyı yenı yıkadım bız hıc yaa yapma dıom cığlık atıyom ısırdım onu:jeyyar: sonra abım geldı
hoppp ben o an yengeme koştum onada fırlattım sonra abım yengeme ben ona ev pasta oldu
bıde gelmış benımkı ooo tadı süpermış dıye yuzumdekılere parmak atıyo
sonra gıttık yıkadık elı yuzu falan
ona ceza verdım halıyı banyoya attık verdım elıne fırcayı hadı bakım dedı
hazrlandı gercekten sonra ıkımız halı yıkadıkkaydirigubbakcemile3
allahtan 4 mt halıcık

inş. değilimdir eccu mafoldumben herife zor bakıyom bebişe kim bakacak -tatlicadiarzu-

aa lepicim bide bişey dicem internetten alırken yolcunun kendi kredi kartı olmalı başkasınınki kullanırsanız havalimanında kart sahibi bulunmalı haberiniz olsun cnm

ışıılım biz görebilcekmiyiz gelinliğini :kedi:

elbet kuşum görmezmisinin
çarşamba çekeceğim foto
ama bak çok pahalıymış bu gelinliğe bu kadar para verilmez demeyin valla küserim zati
içime oturdu :sinifsinif:

anamm hemen kayınvaldemlere diyim
kayseriden gelceklerdi sağol kuşum :lepi:

böcük siz tam ekşın insanlarısınız he kaydirigubbakcemile3
kimbilir daha ne ekşınlar wardır sizde :jeyyar:

böcükk çokk güldümm kaydirigubbakcemile5 sende ona yapıştırsaydın süper valla
:kedi: yapıstrmam mızemuszemus
Böcük çok tatlısınız yaa tencere yuvarlnamış kapağını bulmuş:)ikinizde birbiriniz gibisiniz.:)

böcüklü pasta
sizdede bu pasta yapıştırma adet herhal
sizin gruptada yapmıolarmıydı?

evt cnm grup cıkardı daha ne şakalar var
bırbırlerını havuza atıyolar off eksık yaratıyolar bı bakıyom benımkı en altta kalmış herkes ustune zıplıyoo
bende kosuyom bırakın nan kocamı o bana lazım:jeyyar:
nışanda onun doğum gununde olursa ozmn nolcak merak edıyom
ayy ınş öle bısy yapmazlar:1shok:

aa lepicim bide bişey dicem internetten alırken yolcunun kendi kredi kartı olmalı başkasınınki kullanırsanız havalimanında kart sahibi bulunmalı haberiniz olsun cnm

sözlümün kartı onsuz da uçamayacağıma göre sırnaşık şey

gel cnm seve seve
her zaman elımden gelenı yaparımmzemuszemus:lepi:

hehe olaar şu nişan olsun eksik meksik halletcem tabi sen ozaman tutup da evlenmezsen:1shok:

Sinay buarada hamile değilsindir olur öyle kaymalar vücudun hormonları falan değişiyor alışmaya çalışıyorsun ama olmazsa git kan test yaptır için rahatlarkaydirigubbakcemile5

85 liyim yüksek yapıyorum ist liyimsositososito
ordakiler tamamen uydurmalmaz:
he evet bir de sözlüm var yakında nişanlım olacak:asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol:inş. canım yakın zamanda da eşin olur :asigim:
ayy içime buzlu su serptin :1hug:
kızlar imam nikahı oğlan evindemi kız evindemi kıyılır benim bildiğim kız evinde sizce?
benim nikahtan sonra indim kayınpederimin evine orda yatsı ezanı olmadan :jeyyar:üst katta kimse bilmeden kıydılar -tatlicadiarzu-

ımam nıkahı bızde kız evınde olur
onceden nışanda olurdu nıkah ama sımdık yasak düğüne cok yakınken yapılıyo kız evınde
bıde düğün gunu yapılıyo cıftın kendı evınde

taçı teflon da değil de ben çelikte biliyorum.çeyiz seti alırken taç tencre seti vardı benimkinin içinde.kalitesi iyiymiş onunda.hatta birini evde kullanıyoruz şimdi güzel kaliteli teflonu da öyledir sanırım...

beta arsimave ışıl teşekkürrler size de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…