lepi bişi dicem kuzum şimdi sen sözlüm dion profilde evli yazıo gerçekten ilköğretim mezunu musun?bu emekli ne oluyor o zaman ?? birde kıbrısta mı yaşıyorsun? yoksa okuyor musun???ayy çok soru sordum ama napıyım kafam tırmalandı -tatlicadiarzu-Kızlar günaydın...
Uçak kullanıyormusunuz bilmiyorum kışın gerekir mi onu da bilmiyorum ama ihtiyacı olanlar için diyim dedim pegasusun bugünden itibaren indirimli biletleri satışa sunulmuştur.
girip bakabilirsiniz gidebileceğiniz yerlere 12 liraya (kdv hariç) uçabilirsiniz.
Biz üç ayrı yere haftasonları için aldık.
ızmir, antalya ve kayseri şubat ve mart için haftasonlarında gtmeye.
iki kişi 190 a geldi.
Böyle birşey düşünürseniz küük bir haftasonu gezisi olarak bakın derim yakın zamanda biletler tükenecektir eminimki çünkü sözlümün iş arkadaşları 12 şer 12 şer almışlar:1shok:
inş. baharcım ama ufacık bir adet ağrım bile yok hani bugün yarın gelse dicem offfff yaaa mafoldumbencanikom korkma sonuçta bünyen yeni bişeye alıışıyo bide düşünüp durma sıkıntı yaptıkça gecikir 4 gün daha bekle madem olmadı kan testi yaptırırsın
sadece internet alınan biletler için gecerli ve iptal değişiklik olmuyo
lepi bişi dicem kuzum şimdi sen sözlüm dion profilde evli yazıo gerçekten ilköğretim mezunu musun?bu emekli ne oluyor o zaman ?? birde kıbrısta mı yaşıyorsun? yoksa okuyor musun???ayy çok soru sordum ama napıyım kafam tırmalandı -tatlicadiarzu-
inş. baharcım ama ufacık bir adet ağrım bile yok hani bugün yarın gelse dicem offfff yaaa mafoldumben
daha ilk adetinmi sinaycım evledikten sonra? ondan da olmuş olabilir korkma hemen :1hug: bi kaç gün daha bekle stres yapıp geleceği varsada gecikiyodur :kedi: sakin ol canım eğer öle bişi varsada Rabbim hayırlısını versin gönlünüze göre versin inşAllah :Saruboceq:
böcük oaraya beni götürmeyen O olsun tamam mı
sizin ora ne ucuz olum yaa:1shok:
ışıılım biz görebilcekmiyiz gelinliğini :kedi:
Kızlar günaydın...
Uçak kullanıyormusunuz bilmiyorum kışın gerekir mi onu da bilmiyorum ama ihtiyacı olanlar için diyim dedim pegasusun bugünden itibaren indirimli biletleri satışa sunulmuştur.
girip bakabilirsiniz gidebileceğiniz yerlere 12 liraya (kdv hariç) uçabilirsiniz.
Biz üç ayrı yere haftasonları için aldık.
İzmir, antalya ve kayseri şubat ve mart için haftasonlarında gtmeye.
iki kişi 190 a geldi.
Böyle birşey düşünürseniz küük bir haftasonu gezisi olarak bakın derim yakın zamanda biletler tükenecektir eminimki çünkü sözlümün iş arkadaşları 12 şer 12 şer almışlar:1shok:
inş. değilimdir eccu mafoldumben herife zor bakıyom bebişe kim bakacak -tatlicadiarzu-
kızlar imam nikahı oğlan evindemi kız evindemi kıyılır benim bildiğim kız evinde sizce?
böcük siz tam ekşın insanlarısınız he kaydirigubbakcemile3
kimbilir daha ne ekşınlar wardır sizde :jeyyar:
:kedi: yapıstrmam mızemuszemusböcükk çokk güldümm kaydirigubbakcemile5 sende ona yapıştırsaydın süper valla
Böcük çok tatlısınız yaa tencere yuvarlnamış kapağını bulmuş:)ikinizde birbiriniz gibisiniz.:)
böcüklü pasta
sizdede bu pasta yapıştırma adet herhal
sizin gruptada yapmıolarmıydı?
aa lepicim bide bişey dicem internetten alırken yolcunun kendi kredi kartı olmalı başkasınınki kullanırsanız havalimanında kart sahibi bulunmalı haberiniz olsun cnm
gel cnm seve seve
her zaman elımden gelenı yaparımmzemuszemus:lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:inş. canım yakın zamanda da eşin olur :asigim:
85 liyim yüksek yapıyorum ist liyimsositososito
ordakiler tamamen uydurmalmaz:
he evet bir de sözlüm var yakında nişanlım olacak:asigim:
ayy içime buzlu su serptin :1hug:Sinaycım ben de bekarken adet olacağım günü bilirdim saati bile tahmin ederdim hiç şaşmazdı:)Ne zamn ki evlendim ilk aydan başladı aksaklık değişmeler,ve her seferınde hamileyim kabusu:)Bence olursun normaldır
benim nikahtan sonra indim kayınpederimin evine orda yatsı ezanı olmadan :jeyyar:üst katta kimse bilmeden kıydılar -tatlicadiarzu-kızlar imam nikahı oğlan evindemi kız evindemi kıyılır benim bildiğim kız evinde sizce?
edaaaaaa
ya ben burda o kadar söledim
tefal çok pahalıı
taç diye bi marka war bileniniz yokmu?
gerçekten harika malı
evde kullanıyoruz ablam kullanıyo ve kullanan herkes çok memnun
fiyatlarıda çok uygun
ben bi pilav tenceresi aldım büyük boy 44 tl
bi bak istersen siteside war canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?