Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mervecimm bende olsam kalamazdım valla 12 ye
aşkım da en fazla beni 11 e kadar eve bırakırdı
hatta babamdan sinema için izin bile aldı
ne günlere kaldık yawww
kocamız olcak adamlan babamızdan isin alıyos

neysem diycektim ki nişanlın da haklı o kdar hazırlanış
ama düşünmesi gerekirdi senin giriş saatini
ama sende küs kalma
edanın taktikleri uygula

günaydın kızlar
akşam seksü donlarımı çekemedim
ama size başka foto eklim
bunlar benim işyerindeki mutfaklarım
biri içeride
diğeri bahçede:)
]

maaşallah ne iş yeriymiş o bee :1shok:

aman sen renkli yazma
alıntımı ettin kendinmi yazdım anlamadım
bi sonları anladım
hadi bakalım haftaya görürüz inşallah gelinliğini
soraki haftada gelinlikle seni:)

:)[/B][/COLOR]

:[/QUOTE]

evet evet evet evettttttttttttt :lepi:

Son düzenleme:
sinaycım canikom istediğin sonucun cıkmasına sevindim ama o testler bazen yanıltıcı oluyomuş hastalığın 10 gün gecikirse doktora git opuyorumnanaktan

sinaycım canikom istediğin sonucun cıkmasına sevindim ama o testler bazen yanıltıcı oluyomuş hastalığın 10 gün gecikirse doktora git opuyorumnanaktan

olamaz yaa gözlerimle gördüm tek çizgi çıktı :çok üzgünüm: değilim işte değilim bahar kötü olan ne biliyor musun adetim 6 gün gecikti ve benim bekarken hiç adet düzensizliğim yoktu d.k. hapıda kullanmıyorum aman yaa off yaa o testten sonra içime su serpilmişti ben en iyisi kan tahlili de yaptırıyımkafamçokkarıştı değilimdir yaa olamaz yaa olmamalı biz daha çok yeniyiz :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben

ay edaa alemsin valla yaa kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer içimden maymunluk yapmak gelmio

merwebu canım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere tatlım

yaa izin almak için arasa babam zaten anlayışla karsılardı..ee onun nüfüsuna geçene kadar babaların kuralları geçio napalım mafoldumben

Mervebu doğum günün kutlu olsun canım.Böcük sen pastaları et ona görrusun kaçırma za senı

ay bende kutluycaktım mervecim
nice yıllara

merve doğum gunu kutlu olsun balımmsağlıklı yıllara

sınay gözun aydın cnm

teşekkür ederim kızlar..en mutsuz doğum günümü yaşıyorum şu an :sinifsinif:

yaa bilio babamın 11den soorasına kızdıgını arayıp izin alsa böle bi problem yaşamıcaktık..tamam uğraşmış ama babamın da neye kızdıgını gayet iyi bilio..biraz daha hassas davranabilirdi..

Kızlar günaydın...
Uçak kullanıyormusunuz bilmiyorum kışın gerekir mi onu da bilmiyorum ama ihtiyacı olanlar için diyim dedim pegasusun bugünden itibaren indirimli biletleri satışa sunulmuştur.
girip bakabilirsiniz gidebileceğiniz yerlere 12 liraya (kdv hariç) uçabilirsiniz.
Biz üç ayrı yere haftasonları için aldık.
İzmir, antalya ve kayseri şubat ve mart için haftasonlarında gtmeye.
iki kişi 190 a geldi.
Böyle birşey düşünürseniz küük bir haftasonu gezisi olarak bakın derim yakın zamanda biletler tükenecektir eminimki çünkü sözlümün iş arkadaşları 12 şer 12 şer almışlar:1shok:

olamaz yaa gözlerimle ...................kafamçokkarıştı değilimdir ............. biz daha çok yeniyiz :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben

canikom korkma sonuçta bünyen yeni bişeye alıışıyo bide düşünüp durma sıkıntı yaptıkça gecikir 4 gün daha bekle madem olmadı kan testi yaptırırsın

akşam hazır kekten pasta ettım acele ıle cunku yığenımın doğum gununde askım yoktu
aksamda hanı benım pastam dedı
bende edıverdım
neyse getrdım yıyoz askım catalı almadı:1shok:ben elımde yıycem dedı bende ıyı dedım neyse catalı aldı genede bı ıkı yedı
baktım elıyle alıyo
al askım deedı ellerınle yaptın ellerımle ye:asigim: neyse ellerımzle yedık sonra yengemde abıme dıo kıskanmış oda bızı sende bana yedır dıokaydirigubbakcemile3
neyse tam tv ye dalmışım benımkı hopppppppp pastayı yüzüme yapıstırdı mafoldumbenmafoldumben

daha ilk adetinmi sinaycım evledikten sonra? ondan da olmuş olabilir korkma hemen :1hug: bi kaç gün daha bekle stres yapıp geleceği varsada gecikiyodur :kedi: sakin ol canım eğer öle bişi varsada Rabbim hayırlısını versin gönlünüze göre versin inşAllah :Saruboceq:

sadece internet alınan biletler için gecerli ve iptal değişiklik olmuyo

böcük siz tam ekşın insanlarısınız he kaydirigubbakcemile3
kimbilir daha ne ekşınlar wardır sizde :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…