- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ANLATSANA anlatsanaadelikafadulden kaşlarınımı aldın nişanlının yoksa
papi çulo kalcak adım he
Arsi Pınar Pıtır teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan
ben tv izlicem gelirim yine
ben onu bilmiyorum onla ilgili şikayet gelmiyoda içindeki yiyecek ve içecekler ücretliya bi de sabiha gökçene iniyo kalkıyo. ben onuru hiç sevmiyorum bilmiyorum ama ondan cok korkuyorum.biraz reklam yapim en cok atlası seviyorum zemuszemus
bide bişey dicem kızlar (lepicim cnm lafım sana değil yanlış anlama sakın sonucta bende ucucak olsam promosyondakiyle ucarım :) ) bu yıl cok ucak düştüya hep indirim filan yapıyolar ucaklrın bakımı yapılmıyo eskiden ucuz ucak bileti nerdeee şimdi hepsi öyle thy de dahil bakıldığında.
hadi yakafamçokkarıştı
ama oradan uçan arkadaşlarım var sürekli normal zamanlarda da -tatlicadiarzu-
aman be canımm
hepsi öle zati
ben uçaktan korkmuyom biş olcaksa zaten heryerde olur sen öle düşünme portakalım
çüşşşş
baktımda sayfa hata veri
ama nere giderizki
bi tokat bi kayseri ii olur ama tokata burdan yok
ayy annemleri trabzona yollasam :)))))
olabülü:1ninca:
ayrıca evlisiniz gidin martta antalyaya bodruma bi haftasonu güzel oluomuş martta denize bilem giriliomuş:kedi:
ne taraftasın sen
wallahi ben uçaktan tırsan hatta titreyen biri olarak en sonda atlas jette de acayip korktum. Kalkışta inişte kalbim duracak sandım. Yani benimki uçak fobisi ölüm korkusu değil. Bu yüzden uçak denilince aman bana uzak kalsın diyorum mecbur kalmadıkça. :1ninca:
bizim şansımıza mayısta giremedik :bbo:
şu gelinlik nasıl sizce? ama etek çok aşağıdan başlamış belden başladığını düşünün yada üstü de farklı olabilir bu siteden bikaç arkadaştan buldum üstleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?