Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sende çalışıyomusun tatilmi yapıyosun anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
hem iş hem tatil
tatile gidemiom zaten

hepsi güzelmiş

Son düzenleme:
merhaba kızlar...gerçi benim selamımı kimse almıyor ama neyse...
darkangel internetten ne kadarda baksan üstüne giyinmeden deneme yapılmadan anlaşılmıyor cnm...daha doğrusu bende öyle oldu ve hemen başla düğününe az kalmış bide gelinlikle uğraşm cnm...

yelızcım sımdı nerden çıkartın bunu benım selamımı kımse almıyooo dıye ole sey olurmu hıç h.g canım benım

ne demek o öle beee
kırıosun bizi
selam selam selam
lmaz:lmaz:lmaz:

darkangelcım ekledıgın gelınlık çok hos ama etek kısmı bırasda yukardan baslandıgında daha seker olur

neden böyle düşündün ki :uhm:

ya cnm düşündüm işte. bu arada sanada bir soru sormuştum geceliklerimiz aynı demiştimya benimkinin taşları karardı sende öyle bişe var mı?

olabülü:1ninca:
ayrıca evlisiniz gidin martta antalyaya bodruma bi haftasonu güzel oluomuş martta denize bilem giriliomuş:kedi:

benim kocişin işi belil olmazki
bi bakarsın o sıra başka bi şehirde işte
gitti ucak parası :)
ama akşama sorarım :))))
mantuklu aferin kızzzz

güzel ama ışık aldanması var bence bu gelinliğin ışıl ışıl olması çok hoş ama normali öle olmaz ki

ya cnm düşündüm işte. bu arada sanada bir soru sormuştum geceliklerimiz aynı demiştimya benimkinin taşları karardı sende öyle bişe var mı?

kusura bakma hayatım görmedim heralde sorunu :kedi:
ya benimkiler nişan bohçasında sandıkta yani
açıp bakmadım ne zamandır
ama en son baktığımda öle bişe yoktu..
nemli bi yerdemi saklıyosun onları?ondan olabilir
oksitlenme yapmış olabilir..
akşam gidince bakıp yazcam sana sösss Şeniz

kızlar gelin el buketi yaptırmak istiyorum kullanan varmı?

heee benim fikir almak için koymuştum daha gelinliğimi almadım bile hemen sonra sildim nerden aldın kız bunu :1shok:
rica etsem silinebilirmi? alıntı yapanlardanda rica ediyorum
kendimi internete düşmüş gibi hissettim :kedi:

tamam cnm nemli bir yer değil..ama kullanmadan kararmış...bide taşlarını çıkarırsam nasıl olur onun içinde bakıp bana bilgi verirsin..taşlarını çıkarıp birbirine dikicemdeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…