hem iş hem tatilsende çalışıyomusun tatilmi yapıyosun anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
hepsi güzelmişcvp geç oldu kusura bakma avcılardayım
şu gelinlik nasıl sizce? ama etek çok aşağıdan başlamış belden başladığını düşünün yada üstü de farklı olabilir bu siteden bikaç arkadaştan buldum üstleri
üst böyle
yada böyle bişi
merhaba kızlar...gerçi benim selamımı kimse almıyor ama neyse...QUOTE]
kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
merhaba kızlar...gerçi benim selamımı kimse almıyor ama neyse...
darkangel internetten ne kadarda baksan üstüne giyinmeden deneme yapılmadan anlaşılmıyor cnm...daha doğrusu bende öyle oldu ve hemen başla düğününe az kalmış bide gelinlikle uğraşm cnm...
merhaba kızlar...gerçi benim selamımı kimse almıyor ama neyse...darkangel internetten ne kadarda baksan üstüne giyinmeden deneme yapılmadan anlaşılmıyor cnm...daha doğrusu bende öyle oldu ve hemen başla düğününe az kalmış bide gelinlikle uğraşm cnm...
çıkrmadım cnm öyle oluyor yeniyimya ondandır...benide görün....
olabülü:1ninca:
ayrıca evlisiniz gidin martta antalyaya bodruma bi haftasonu güzel oluomuş martta denize bilem giriliomuş:kedi:
cvp geç oldu kusura bakma avcılardayım
şu gelinlik nasıl sizce? ama etek çok aşağıdan başlamış belden başladığını düşünün yada üstü de farklı olabilir bu siteden bikaç arkadaştan buldum üstleri
ya cnm düşündüm işte. bu arada sanada bir soru sormuştum geceliklerimiz aynı demiştimya benimkinin taşları karardı sende öyle bişe var mı?
kusura bakma hayatım görmedim heralde sorunu :kedi:
ya benimkiler nişan bohçasında sandıkta yani
açıp bakmadım ne zamandır
ama en son baktığımda öle bişe yoktu..
nemli bi yerdemi saklıyosun onları?ondan olabilir
oksitlenme yapmış olabilir..
akşam gidince bakıp yazcam sana sösss Şeniz
bende diyorum bu gelinlki üdt kısmı tanıdık geliyo diye seninmiydi sevengirl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?