Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bahaaaaaaaaaaaaaaaar çok tatlısın sen maşallaaaaaaaaaaaah

merve eferim yuvayı dişi kuş yapar eferim

ya acaba elisaların durum naısl düzeldi merak ediyorum

ne dicektim

ha paşmina yaa ben de adaya gidin dicektim
burgazadaya gidin
orada çok güzel bi rum restoranı var tepede
orada balık yiin rakı için oooooooooooooooohhhhhhhhhh

arsi ya arada bi de kaynına yemek yapmışsın bravo yani
o daha yeni evlenmedi mi be
gitsin karısı yapsın alalalalalalla klava:

cnm aslandaşımm maşalalhh benimde ona benzer cantam var :kedi: ojelerde yakıyo ayy süpersin cnm yaa kırk bir kere maşallah arkadasımaa

kız bu benim makinamla diil
bugün makyaj fln yapmadım
çok perişan bi haldeyim
geçen sene ramazan bayramından bu foto

Allah canını almasın emi :)) boşver bende korayla koyduğum resimde perişan gibiydim kaydirigubbakcemile3 biz bizeyiz gerci misafirler var ama napalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pıtır ne öle hep makyajlı mıs dolasıyon senn

eda nerdesın olm sen okadr sey anlattım kacrdın pasta olayını okuudn mu :mymeka:

sürmüş yine kırmısı ojeleri pınar:)

ay yelızcım o kırmızı olmazsa olmazım

Şeniz

Şeniz

cnm aslandaşımm maşalalhh benimde ona benzer cantam var :kedi: ojelerde yakıyo ayy süpersin cnm yaa kırk bir kere maşallah arkadasımaa

ay canım benım aslandaşım çok tşk ederim kırmızı oje manyaklıgım waar eee çantamızda bıraz bızım gıbı benzesın dımı opuyorumnanaktan

aferin pıtırcık kız bizim koymamızı bekledin çek şipşak koy habire yeni makina aldın bide klava:

Allah canını almasın emi :)) boşver bende korayla koyduğum resimde perişan gibiydim kaydirigubbakcemile3 biz bizeyiz gerci misafirler var ama napalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok ben bugün çok çirkinim

arsi efet canlı çiçek zuzummm ycycyc canlı olan lilyumlu istiyorum boyum uzun o top gibi olanlardan değilde hafif sarkıklardan olu dimi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…