Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsi efet canlı çiçek zuzummm ycycyc canlı olan lilyumlu istiyorum boyum uzun o top gibi olanlardan değilde hafif sarkıklardan olu dimi bana

olur tabiki cnm onlar daha güzel hem..senin düğünede az kaldı...çok heyeceanlı...:teytey:

yaa bende kırmızı ojesiz duramıorum laelaelaelaelae habire kırmısı oje sürüorum tırnaklarım sararıo artık hafasızlıktan laelaelaelaelae

pıtırcık çok tatlısın maşallah.Baharcım bende eklıydın ama şu an ekli değilsin.Bende resimlerini görebilir miyim

ben istedimde ondan arsicik darılma :kedi:

:dilcikar:
aradan çekilek isterseniz başbaşa kalınnn

arsi efet canlı çiçek zuzummm ycycyc canlı olan lilyumlu istiyorum boyum uzun o top gibi olanlardan değilde hafif sarkıklardan olu dimi bana

evet sana sarkık olur iyi taşırsın
sarkık lilyum araya minik gonca gül olabilir
tam süper olurrrrrr

enişte seviosa olabilir..:içelim:

severrr ooooooooo kaydirigubbakcemile2

arsimam ole deme ama nütlen gormedıysen senın için eklerım

gördüm :dilcikar:

buyrun size asıl perişanlık

kız pıtırcık bu sizin memlekette çekildi :)

hayatım nerede bugün

Son düzenleme:
selam güzeller geç kaldım bugün ya .. benimkiyle barıstık yine kandırdı beni :mymeka::mymeka: haftasonu geldi yuppi onu görcem :asigim:

CANIM GEÇMİŞLOLSUN GÖRÜMCENE inşallah en kısa zamanda toparlanır benimde bi arkadasım öyle olmuş bi darbe almıştı burnuna küçükken sonra yaptırdı resmen kırıyolar diyo kemiği ığğğ düşününce kafamçokkarıştı

canım merakla fotoğraflarını bekliyoruz gelinliğinide çok merak ettim Allah mutluluğunu daim etsin ..
[/QUOTE]

canım taç markasını bende biliyorum çokta güzel ve kaliteli kimse pek bilmiyor ama benim görümcede almış kullanıyor teflonu falan oldukça güzel kullanışlı yani.. tefalde güzel ama pahalı oluyor biraz bide tefalin ütüsü olsun küçük ev aletleri olsun çabuk bozuluyor ee fransız ürünü tabi nazik :1closedeyes:

yaa ben bu kızın bu söylemlerine bayılıyorum bi böcük bide bu alemler ne güzel taktikler veriyolar demedimmi dün banada bişiler dede benim odunuda yontcak sositosositosositososito süpersiniz yaaaa opuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun hakkında ama bence stresten dolayı olmuyorsundur çünkü adet düzenide kafaya bağlı hipotalamus çok çalışınca günümüs geçiyo sırnaşık şey stres yapmıcan adette tamamen kafayla alakalı..

kızlar imam nikahı oğlan evindemi kız evindemi kıyılır benim bildiğim kız evinde sizce?

benimde nikahım nişanlıyken kıyıldı :jeyyar::jeyyar: nişanımdan 8 ay sonra kıyıldı hocada tanıdıktı kız evinde kıyılır nikah yani hocayıda erkek tarafı getirir zaten ..onlar getirdi kıyıldı

Ama pegasus için hiiiiiç iyi uçmiyir diyorlar.. sürekli türbülans sürekli sallantı dolmuş gibi gidiyormuş.

evet canım pegasustan herkes şikayetçi benimkisi thy.de çalışıyo thy.de bilet fiyatyları almış başını gidiyor oldukça pahalı e diğer havayolu şirketleride bikaç milyon indirimli ama nekadar güvenlikli bilmiyoruz gerçi Allaha emanet deyip yola çıkıyoruz

canım nerde oturuyon bılmıyom ama avcılar sahılınden ada turları duzenlenıyooo istersen oraya gıdebılırsınız çok gusel oluyooo

ayyy bizde gitmiştik ada turuna aşkımla çok güseldiii kartaldan vapura binmiştik süper oluyor gerçekten bence gidin canım..

baberko ne güzel resimler koymuşun
öle kızım millet ikinciye evlenio
biz daha birinciyi bulamadık
püü kalıbıma yazık diom başkada bişi demiom

:roflol::roflol:

baberko resimler ne güzel canım maşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…