baberko :asigim: :asigim: :asigim:
benim az makarnam var yanına salata yapsam yeter demi uğraşmim :)))
bizim için değil yani
yok len nerdepıtır ne öle hep makyajlı mıs dolasıyon senn
eda nerdesın olm sen okadr sey anlattım kacrdın pasta olayını okuudn mu :mymeka:
zar: pıtırcık
hehe saol kızadaşım çok güzelsin...tıpkı ben:)
amanıııın pıtır, pınaropuyorumnanaktan
arsi efet canlı çiçek zuzummm ycycyc canlı olan lilyumlu istiyorum boyum uzun o top gibi olanlardan değilde hafif sarkıklardan olu dimi bana
ay yelızcım o kırmızı olmazsa olmazım
Şeniz
Şeniz
ay canım benım aslandaşım çok tşk ederim kırmızı oje manyaklıgım waar eee çantamızda bıraz bızım gıbı benzesın dımı opuyorumnanaktan
ben istedimde ondan arsicik darılma :kedi:
arsi efet canlı çiçek zuzummm ycycyc canlı olan lilyumlu istiyorum boyum uzun o top gibi olanlardan değilde hafif sarkıklardan olu dimi bana
enişte seviosa olabilir..:içelim:
arsimam ole deme ama nütlen gormedıysen senın için eklerım
amanıııın pıtır, pınaropuyorumnanaktan
yaa bende kırmızı ojesiz duramıorum laelaelaelaelae habire kırmısı oje sürüorum tırnaklarım sararıo artık hafasızlıktan laelaelaelaelae
pıtırcık çok tatlısın maşallah.Baharcım bende eklıydın ama şu an ekli değilsin.Bende resimlerini görebilir miyim
ayy dün gorumceme gıttıkya burnu cok guzel olmuş ama cok acı cekmış bellı
dedıkı önce kucuk cekıçlerle kırdılar kemıklerımı sonrada bıseylerle cektıler
sankı elektrık süpürgenın vokumu gıbıydı
kadın herseyı hıssetmış bı ara öle bı vurmuslarkı burnuna narkoz bıle olmasına karsı aıcdan ayaklarını yukarı doğru refleksle cekmış
ayy cnm yaa hemencın gecsın ınş
neysem dün bi gittim karı bi azarladı beni nerde iç çamaşırın diye
yok dedim
annem len yengem bi koşu gidip aldılar
karşıdaki iç çamaşırcıdan
ama süper bişi 80 tl
taşlı maşlı bişi böle
neysem asıl konu gelinliğim manyak güzel bişi olmuş yaaa
tam istediğim gibi inşallah değecek verdiğim paraya
haftaya çarşamba bitmiş halini giyicem ozaman foto çekicem
sizde bi görün
hadi öperim hepinzii
edaaaaaa
ya ben burda o kadar söledim
tefal çok pahalıı
taç diye bi marka war bileniniz yokmu?
gerçekten harika malı
evde kullanıyoruz ablam kullanıyo ve kullanan herkes çok memnun
fiyatlarıda çok uygun
ben bi pilav tenceresi aldım büyük boy 44 tl
bi bak istersen siteside war canımcım
ya deniz ya taç istemiyorum amaaaaaaaaaaaaaa
mervecim o birazcık haklı gibi görünüyo şu anda
o yüzden birazcık alttan alabilirsin gibi gelio bana
yani hafiften iğneleyici bi şekilde alttan al bence
nasıl?
şöyle mesela: hadi dün bi eşşeklik ettim ben bilemedim sürpriz yaptığını
ah be canım sevgilim
sen de bilmez miydin benim baba stresimi, gecenin o saati dışarda duramayacağımı?
mesela: ya aşkoooooooooooooooooooommmm (burası avrupa yakası selin modunda) ya süprizin babamdan izin isteseyöişsin çok güzel olacakmaaaaaaaaaaaaaaaşşşş ama ben nasıl kalacaktım ki o saatteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mesela: aşko tamam hadi konuyu uzatmayalım sen bu akşam sürprizini tekrarla ben de süper mutlu bi doğumgünü kızı olim hadi hadi hadi hadi haylililililililililililililililiya haylilililililililililiyaaaaaaaaaaa
canım hayırlısı olsun hakkında ama bence stresten dolayı olmuyorsundur çünkü adet düzenide kafaya bağlı hipotalamus çok çalışınca günümüs geçiyo sırnaşık şey stres yapmıcan adette tamamen kafayla alakalı..Günaydın Günaydın Günaydın Günaydın Günaydın..... herkese çookkk mutluyum bugüünnnnn çünküm 3 gündür adet olamadım die sıkıntılanmıştım sabah test yaptım tek çizgi çıktıı ayyy havalara uçtummm artık 1 ay adet olmasam umrumda olmaz hamile değilim hamile değilim alkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar imam nikahı oğlan evindemi kız evindemi kıyılır benim bildiğim kız evinde sizce?
Ama pegasus için hiiiiiç iyi uçmiyir diyorlar.. sürekli türbülans sürekli sallantı dolmuş gibi gidiyormuş.
canım nerde oturuyon bılmıyom ama avcılar sahılınden ada turları duzenlenıyooo istersen oraya gıdebılırsınız çok gusel oluyooo
baberko ne güzel resimler koymuşun
öle kızım millet ikinciye evlenio
biz daha birinciyi bulamadık
püü kalıbıma yazık diom başkada bişi demiom
ben kaçırdımDurun güzel takip edeyim şimcik:)Ayy bende eklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?