:1hug::1hug: hadi anlat nasıl geçti kaydirigubbakcemile5
korkmaz iyidir de, bu gerçekten bakır mı yoksa çelik tencerenin dışını bakır rengi kaplamışlar mı? çünkü çelik tencere gibi görünüyor.
hepsi çok güzeeellzemuszemus
Pashminam, peçeteliğin çok şıkmış :lepi:
gaso teşkür edrimm opuyorumnanaktan
günaydın canlarımmm :kedi:
hoşgeldin buketçimm opuyorumnanaktan
:sinifsinif:sulfatcım bohçalar süper..
böcük kaşlarını aldırmanı tavsiye ederim yerimseniben
mandilin elmalı toplar,
jüli pilav süperdi yerimseniben
böcük kasımda evleniyomuş :lepi:
buket gelmiş gitmiş görmedim :sinifsinif:
pashmina peçetelik çok tatlı yerimseniben
pıtırcık :jeyyar:
başka unuttuğum warsa affedin
saol canım, bu aRADA allah analı babalı büyütsün opuyorumnanaktan
Kızlarrrr günaydınlarrrrr,
Ben de nişanlandım sonunda, Allah utandırmasın herşey yolunda gitti çok şükürr, tarihe en çılgın gelin olarak geçebilirim çok oynadım, hiç oturmadım diyebilirimm hihoyyyt
darısı başıma, allah tamamını erdrisin zemuszemus
çok çok güsel geçti geçmeyede devam ediyor çok şükür.düğün günü herşeyy güzel gtti.sadece kuaförden biraz geç çıkınca sevgülü eşim sinirlendi . . .
düğünde herşey çok güseldi herhangi bi sorun olmadı. . .
ertesi gün otobüse binip antalyaya gittik.düğünden sonraki gün sevdiceğime karşı olan duygularım tavan yaptı. yeniden aşık oldm . birbirimizden gzlerimizi alamıyorduk . .
ssevgiliyken veya nişanlıyken birbirmizi ne kadar çok sevdiğimizi sölerdikk .aşkımızı anlatırdıkbirbirimize . ama evlendiktn sonra aşk bitti yerini kocaman bi sevgi aldı resmen :asigim:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok çok güsel geçti geçmeyede devam ediyor çok şükür.düğün günü herşeyy güzel gtti.sadece kuaförden biraz geç çıkınca sevgülü eşim sinirlendi . . .
düğünde herşey çok güseldi herhangi bi sorun olmadı. . .
ertesi gün otobüse binip antalyaya gittik.düğünden sonraki gün sevdiceğime karşı olan duygularım tavan yaptı. yeniden aşık oldm . birbirimizden gzlerimizi alamıyorduk . .
ssevgiliyken veya nişanlıyken birbirmizi ne kadar çok sevdiğimizi sölerdikk .aşkımızı anlatırdıkbirbirimize . ama evlendiktn sonra aşk bitti yerini kocaman bi sevgi aldı resmen :asigim:
VAZGECILMEZIM seni görünce aşkım gelio aklımaa :sinifsinif:
:1hug:
hufff ösledim yaaa :gitme:
Allah analı babalı büyütsün
hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah
hoşgeldin
ay gecen gece askımda bana bi msj gecmiş aynen vazgecilmezim sin yazmış aklıma sen geldin kaydirigubbakcemile5 ama bana askım hiç baberko demezki kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
densem hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inş.
buket canım çok güsel bi gelin olmuşsun allah utandırmasın
vazgeçilmezim hayırlı olsun canım umarım çokkk mutlu olursun
densem, gözünüz aydın, analaı babalı büyüsün bebişinz.
vazgeçilmezim, hoşgeldin. hani nirde foto ?
mandilinciiim hoşbuldm. henüz çıkmadı fotolar. bende heyecanla bekliorummmm şakkıdı
[
VAZEGEÇİLMEZİM maşallah kız Allah bozmasın
Ay cooooook güzel yazmissin canim opuyorumnanaktan
Ömür boyu mutluluklar dilerim canikom :asigim:
Vazgeçilmezim maşallah Allah her gününüz daha mutlu daha sevgi dolu olur inşallah
Kızlarrrr günaydınlarrrrr,
Ben de nişanlandım sonunda, Allah utandırmasın herşey yolunda gitti çok şükürr, tarihe en çılgın gelin olarak geçebilirim çok oynadım, hiç oturmadım diyebilirimm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?