Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay geçmişi okuyup geleyim dedim de

maşallah yine herkesin çenesi düşmüş 10ar 10ar ilerliyosunuz ha

:1hug::1hug: hadi anlat nasıl geçti kaydirigubbakcemile5

çok çok güsel geçti geçmeyede devam ediyor çok şükür.düğün günü herşeyy güzel gtti.sadece kuaförden biraz geç çıkınca sevgülü eşim sinirlendi . . .
düğünde herşey çok güseldi herhangi bi sorun olmadı. . .
ertesi gün otobüse binip antalyaya gittik.düğünden sonraki gün sevdiceğime karşı olan duygularım tavan yaptı. yeniden aşık oldm . birbirimizden gzlerimizi alamıyorduk . .
ssevgiliyken veya nişanlıyken birbirmizi ne kadar çok sevdiğimizi sölerdikk .aşkımızı anlatırdıkbirbirimize . ama evlendiktn sonra aşk bitti yerini kocaman bi sevgi aldı resmen :asigim:

arkadaslar dun pıknıkte cektıgım resımlerı eklemek ıstıyorum ama kart okuyucum calışmıyor ....oglene kadar bıseyler ayarlamam lazım....cok romantık resımler cektık... zemuszemus

hanı ben sıze demıstımya 3 gun aramadı aksamları uyya kalıyo dıye
dun ınat ettı gece saat 3 hala kapatmıyo dedımkı askım kapatta uyu sabah 6da kalkcan yok dedı aradan 15 sanıye gectı ana benımkı uydu nefesını hıssettım bıraz dınledımmm ayy keske yanında olsaydımm dedım :asigim:
sonra korkutmak ıcn aradım mesgule alıp telı kapattı:mymeka: bı baktım gene arıyo ama uykulu actım telı hala nefesının sesı gelıo:roflol:

Merhaba kizceler ;=)
Günaydin kizceler,

görmeyenler icin tekrar ekledim müzik listesini :kedi:
Sizce nasil?

Giris müzigi:
YouTube - Notre Dame de Paris song 19 Belle

dans müzigi:
YouTube - Soner Arıca-Devlerin aşkı

nikahtan sonra:
YouTube - Grup Gundogarken - Sen benim sarkilarimsin

pasta kesilirken ve ardindaki dansaki müzik:
YouTube - Tanju Okan Hasret

Taki merasimde:
YouTube - nilüfer ta uzak yollardan
YouTube - Ayten Alpman (Ben Varım)
YouTube - Erol Evgin - Söyle Canım (Mega Sound) 1981/82 Yılbaşı Proğra
YouTube - Ayla Dikmen - Sensiz Yaşamam 1970

Linkleri silicem birazdan ;=)

Buketcim canim hosgeldin opuyorumnanaktan
Herseyin güzel gecmesine sevindim
Ömür boyu mutlu olursunuz insallah

Ay cooooook güzel yazmissin canim opuyorumnanaktan
Ömür boyu mutluluklar dilerim canikom :asigim:

Vazgeçilmezim maşallah Allah her gününüz daha mutlu daha sevgi dolu olur inşallah

eda nan naperrr

lady ben lady34 u arıycam dıe az kalsın senı arıyordumm he bu kım ya dıom lady yazıyo 2 lady olmuş:bbo: sonradan aklıma geldın

vazgecılmezımm :asigim:

lady, hadi hayırlı olsun şeker, şimdi sürekli yüzüğüne bakıp bakıp seviyorsun, gülüyorsun dimi. Ben hiç unutmuyorum günlerdir defalarca nişan fotolarına bakmıştım :) Çok tatlı bi heycan ilk zmanları. Canım foto istiyorum ben ama?

VAZGECILMEZIM seni görünce aşkım gelio aklımaa :sinifsinif:

:1hug:

hufff ösledim yaaa :gitme:

aşkmda bana vazgeçilmezim dio :asigim:

Allah analı babalı büyütsün
hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah

hoşgeldin

hoşbuldum arsiciim . . :kedi:

ay gecen gece askımda bana bi msj gecmiş aynen vazgecilmezim sin yazmış aklıma sen geldin kaydirigubbakcemile5 ama bana askım hiç baberko demezki kaydirigubbakcemile3

bende ilk başta sevdiceğime vAZgecilmezimsin diodumm . o ruh haliyele ozamn bu nicki aldm
sositososito

çok teşekkür ederim canımcığımmmm opuyorumnanaktan

hayırlı osun canım...

densem Allah analı babalı büyütsün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…