Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saolun kızlar opuyorumnanaktan
öyle zor bi süreçti ki
bebğin sağlığıyla ilgili problemler wardı
neyse çok şükür zemuszemus
böcük daha çok war kasıma be bitanem bi dene bence
emin ol çok hoşuna gidicek yerimseniben

ay gecen gece askımda bana bi msj gecmiş aynen vazgecilmezim sin yazmış aklıma sen geldin kaydirigubbakcemile5 ama bana askım hiç baberko demezki kaydirigubbakcemile3

Densem hayırlı olsun bebisiniz,
buketcim tekrar hosgeldin kuzum, bizde balayında Belek'deydik havaalanından gidiş zordu ,sizinki nasıldı?

sen nie değiştircen ya sora tanıyamıoz

ben tanıtırım kendımı pıtırımm :içelim:

ay gecen gece askımda bana bi msj gecmiş aynen vazgecilmezim sin yazmış aklıma sen geldin kaydirigubbakcemile5 ama bana askım hiç baberko demezki kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla banada mervebu demez adımı sölese eyvah neye kızdı acaba diorum kaydirigubbakcemile3 babamın yanında mecbur merve dio ama tuhafıma gidio kaydirigubbakcemile3

bana dişi kartalım neyım dıo hıc böcukum demıyoo:mymeka: dur bı dövem ben onu
ben ona uşağumm dıommm:roflol: arada

günaydın kızlar
densem hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inş.
buket canım çok güsel bi gelin olmuşsun allah utandırmasın
vazgeçilmezim hayırlı olsun canım umarım çokkk mutlu olursun

Kızlarrrr günaydınlarrrrr,

Ben de nişanlandım sonunda, Allah utandırmasın herşey yolunda gitti çok şükürr, tarihe en çılgın gelin olarak geçebilirim çok oynadım, hiç oturmadım diyebilirimm hihoyyyt

densem, gözünüz aydın, analaı babalı büyüsün bebişinz.

vazgeçilmezim, hoşgeldin. hani nirde foto ?

puket, kuşum sabah sabah senin mesajlarını görmeyi özlemişim kıs opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…