ay böcük iyiyim iyiyim
gördüm de unuttum len
böcük bugün sana mesaj atcam
gözün özel mesajarında olsun
bi de ne dicem
dün canım sıkıldı çeyizlerimin bi kısmını döktüm
fotolarını çektim
koim di mi
koim koiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
anaaaa benimki de dün düğünü konuştuselam güzellerrrr ay ben nekadar mutluyum bugün yaaaa maşallahhh zemuszemus
bukett geldinmi kızzz barbi geliinn napıyosunuz
bunebu çeyisleri sermişin hepside çokgüsel ii günlerde kullan canım fondü tabağını çok beğendim pasta kabıyla beraber nerden buldun kaça aldın ?
dün düğünü konuştukher an herşey olabilir :dance:
walla paşminacım işte bi senede yemeden içmeden yaptıklarımeda döktürmüşsün canımmm
walla şaka mı deil mi bilmiyorum daeda nasıl yetiştirdik bilionmu aç gezdik aç
şaka bi yana benim kredi kartım ağzına kadar doluydu sakız bile alamazdım
pembe tencereye gelince bi özelliği yok yaw dıiı pembe teflon tencere
eda nasıl yetiştirdik bilionmu aç gezdik aç
şaka bi yana benim kredi kartım ağzına kadar doluydu sakız bile alamazdım
pembe tencereye gelince bi özelliği yok yaw dıiı pembe teflon tencere
ne güzel anlatmışsın canım.rabbim bir ömür boyu devam ettirsin bu duyguları inş...
ne ilginç bir duygu olsa gerek.artık helalin ve aranızda hiç bir sınır kalmıyor...
ne güzel anlatmışsın :asigim:
ağzını yıdımŞenizeda, güle güle kullan hepsinide. laelaelaelaelae
porselen mutfak takımı güzelmiş ama o senin mutfağına uymaz sen onu böcüğe ver sana geldiklerinde.
sağol şekerim de böcüğe ne vercem
kırmim kafasınıklava:
sağol bebişimmmm
bah bçcüe de vermim sağa da vermim
gelmiin üztüme reja ediyorum aaa
bu arada o porselen takımın
kare olanının kenarı kırılmış
dün farkettim
bi üzüldüm bi üzüldüm ki sormin gitsin
nazar bozan olsun dedim sonra napim
hayırlı olsun canım.. Allahtamamına erdirsinKızlarrrr günaydınlarrrrr,
Ben de nişanlandım sonunda, Allah utandırmasın herşey yolunda gitti çok şükürr, tarihe en çılgın gelin olarak geçebilirim çok oynadım, hiç oturmadım diyebilirimm hihoyyyt
çok çok güsel geçti geçmeyede devam ediyor çok şükür.düğün günü herşeyy güzel gtti.sadece kuaförden biraz geç çıkınca sevgülü eşim sinirlendi . . .
düğünde herşey çok güseldi herhangi bi sorun olmadı. . .
ertesi gün otobüse binip antalyaya gittik.düğünden sonraki gün sevdiceğime karşı olan duygularım tavan yaptı. yeniden aşık oldm . birbirimizden gzlerimizi alamıyorduk . .
ssevgiliyken veya nişanlıyken birbirmizi ne kadar çok sevdiğimizi sölerdikk .aşkımızı anlatırdıkbirbirimize . ama evlendiktn sonra aşk bitti yerini kocaman bi sevgi aldı resmen :asigim:
ya tam olarak bizi anlattın işte mandilincim ya:lepi: :roflol: wallahi ya ne günlerdi. Dışarda yemek yemek için bile kaç kez düşünülür mü?
sürekli elimizde bi kalem kağıt masraflar maaşlar.. teee ylar sonrası için yapılan hesaplar. martta rahatım tamam derdim mart gelir yine çöküş nisanda rahatım tamam derdim yine çöküş. Neyse tüm sefilliğe değiyor ama :1rolleyes: :asigim:
:lepi: :roflol: wallahi ya ne günlerdi. Dışarda yemek yemek için bile kaç kez düşünülür mü?
sürekli elimizde bi kalem kağıt masraflar maaşlar.. teee ylar sonrası için yapılan hesaplar. martta rahatım tamam derdim mart gelir yine çöküş nisanda rahatım tamam derdim yine çöküş. Neyse tüm sefilliğe değiyor ama :1rolleyes: :asigim:
bukettt çiçeğin çok güzel yaa lilyummuuu lilyum dmii
[/B][/COLOR]
1,25 tl araba param bınmıyom 2 gun 2,5 tl eder dıom haftada bu kadr yürüyom:roflol:
cok cımrılestım ya
aylardır hıc param yok
2 ay once derdm aman benımm evlenmeme cok var alırım yavas yavs bı baktım aşık oldum ene dön başa
mokunu yemıs tavık gıbıyım:bbo:
çok garip bi duygu hakikaten . . herşey yeniden başlıyor sankii. ilk buluştuğmzda kalbimm yerinden çıkacak gibi olmştu ve ayaklarımn buzları çözülmştü.yine aynısı oldu. düğün günü böyle hissetmiyordm yanlızzz düğünden birgün sonra herşey deiştiii. artıkkk sevgim yüreğime sığmıyorduuuuu . önceden belkide sadece kalbimi kaplayan sevgi şimdikk bütün bedenimi sarmıştı . . . :asigim: sabahları o uyurken onu izlemek gibisi yokk. sabahları öpücüklerle uyandırmk gerçktn müthiş bi duyguuu . :asigim:
ayhh ne güseeelll :asigim: maşallah diyiim
:Saruboceq: amin böcük inşallah tez zamanda a.s. seninkine bıraksk şimdi gitmiştin böcük napıyo çocuğa bilmiorum he :jeyyar:erva hadı bakemmm sıra sende olsun
eda bızde kasım dıook yanı sadece benımkı dıo
nan o takvımınde ne yazıy turkce yazsana:mymeka:
evet cnm lilyum 1 haftada solmadı bilionuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?