ayy kuzucuğummmm zaten şimdilik sadece öpüp koklıorummm düğünden günüde dahilk hala hastayımmm :kedi:
ayy kuzucuğummmm zaten şimdilik sadece öpüp koklıorummm düğün günüde dahil hala hastayımmm :kedi:
benım uşakla konustumm dedım kasım cok erken aşkım nolurr daha gec olsun ne dedı beğenırsınz kasım dıye kım dedıkı sana :1shok: bayramdan hemen sonra dedı:mymeka:
hönk oldum gece konustuklarını unutuyo benımkı yaa
temem kapat konuyu dedım
dayak yıycen benden hııhhh
işte buna sinir oluom hee nedir bu heriflerin ç.ektiği nan gıcık garılar sizi :1closedeyes:
:1shok: herşey ii güzelde bu olmadı şimdi naniknanik
ayy ben hep bunu istiodm . sevdiğimle bi kaç gün uyuyim sadece diodum gerçk oldu opuyorumnanaktan ama o sankim artık dayanamıo . . . sositososito
canım senin adetin kaç gün sürüyoki :uhm:
evet güzeeeelll yaaaaaay kenan doğulu gel gelinim süpppeeeeeer bence
Bende Tanju Okani, nostaljik sarkilari begeniyom aslindaşarkı seçimlerimde güzel di bence özellikle pasta şarkısını tavsiye ederimmm
Güzelde canim, ben degisik sarkilar ariyorum. O sarkiyi ben cok dinledim :kedi:kutsi ilanı aşkta muhteşem oluyor bir kere rast geldiydim...
Koy koy :kedi:koim koiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Biz menemeni kahvaltiya yapariz kiiiiizzzpuketcim menemen yap :lepi:
Harika canim yaaaaaa. Bende istiyom böyle :Saruboceq:
Aynen ya!!! Evden disariya cikmiyom kac haftadirli :sinifsinif::lepi: :roflol: wallahi ya ne günlerdi. Dışarda yemek yemek için bile kaç kez düşünülür mü?
sürekli elimizde bi kalem kağıt masraflar maaşlar.. teee ylar sonrası için yapılan hesaplar. martta rahatım tamam derdim mart gelir yine çöküş nisanda rahatım tamam derdim yine çöküş. Neyse tüm sefilliğe değiyor ama :1rolleyes: :asigim:
bizim ev maceralarımız süper asıl yaaa evde askeri eğitim var diş fırçasına macun sıkıp önüne götürüom geyik tavan yaptı gülerken altıma işicem nerdeyse
:jeyyar: sen varya seeeen adama yem atıyon geri çekiliyosun sonra :jeyyar:
bisden önce gider bu heesositososito
Vazgecilmezim, korunmak icin mi igne kullaniyorsun?
ben bişi yapmıyom-tatlicadiarzu-azcuk seksuyumm okadr:jeyyar:
gece bana neler neler dıo tube yaa dıomm sabaha unutuyo hoşşık:mymeka:
ben aklına getrmeme calısıyom evlılık lafını dayanamıyo cunku
o bısıler anlatyo benım aklımdan o zmn hıc cıkmıoo
gece uyanıp senı yanımda bulmak
nefesını hıssetmek öperek uyandrmak falan falan dıo bende hee ondan dıomkaydirigubbakcemile3kızıo
ewet canım aylık iğne kullanıorum
anladım canım kötü olmus o zaman yaa..hayatm normalde düğünden 10 gün önce hasta oldummm
yanlız strestenmi yoksam aylık iğnedenmi bilmem düğün günü yine oldm
ki doktor demişti ara kanama yapar die .ama nebilim bu kadar uzun olcaığını kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?