Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük 1. sıraya yazdıra yazdıra senin uşak hızlı çıktı zate gidicen erkendenkaydirigubbakcemile3

abooow uçmuş sayfalar..

ışılım dert etme canım kınalığı salı getircekmiş nasıl olsa. Gelinliğini bekliyorum ondört açtım gözlerimi.... Şeniz

oyy kuşummm inşallah beğenirsiniz yaa
cross kim arkadaşlar tanıyommu ben acepCADIARZU

ben oliiimm o :roflol::roflol::roflol:

ışıl gönder ayakkabını sen ben yazim
bu ışıl gider dolma kalemla yazr valla

yok nan göz kalmiylen yazcammm :sm_cool:

hayırdır canım yaa dert etme kendine bu kadar
:teselli:

anladım canım son bişey daha ne zaman iğne olmaya başlamak gerekio hapı 1 ay önce kullanmaya baslıosun bu da evlenmeden önce 1 kere yeterli oluo mu

canım iğneyide evlenmeden önceki ilk adetinde vuruluosunnn. . . sonracığıma ilerleyen aylarda adetinin ilk günü vuruluosun hep.yanlız adet olma aralığı 30 günü geçiyorsa sende 28.günde falan tekrar vuruluorsun zemuszemus 30 gün kesin koruma sağlıyormuşşş :ecrin_bebek:

vazgeçilmezim genelde iğneyi bir cocuk dünyaya getirdikten sonra öneriyor doktorlar yani bizim işyerinde bir kız var o vuruluyor.ona öle demişler

canım bende gttm doktora ama bana öle bişey demedi.spiral veya implant için onu dedi :1ninca:

ooo süper bişeymiş kaydirigubbakcemile3
benim bunu bi 2-3 sene vurulmam lazım kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canm

kızlarrr selammmmmm ben geldimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan tatil süper geçti bugün kocişim hasta ve evde o yüzden henüz yeni girebiliorum nete

hoşgeldin gamzecimmmm ohh ne güzel...kaydirigubbakcemile2 geçmişler olsuna.s. tatil sonrası kötü oldu desene Allah acil şifalar versin:Saruboceq:

kendınize ii bakın kızlar biraz tv seeredim.. opuyorumnanaktan

eda, neden siliyorsun çeyizlerini? Başkası görüp almasın diye mi?
ben nazardan korkuyorum da
sizden değmez de birileri bakar eder ne bileyim
durmasın orda

dursun mu yoksa

ne diosun???

eda cnm ben pek göremedim gelinliği ama sanırım göğüs dekolteli taşlı bi gelinlik ölemi????
bak bikaç foto daha koicam
bayıldım yaa

sağolun kızlarrr amin eccum

buketttttttttttttttttzemuszemus
geçmiş olsun

hoşgeldinn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…