ananem burda olsa kokar mokar tok tutar derdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hehe ölemi yapsampıtırcık boşver simiti
kap bi kamyon tekeri hoooppp suya gamyoncuiremsu
bi kaç resim eklicem ama site hata veriii
abooow uçmuş sayfalar..
ışılım dert etme canım kınalığı salı getircekmiş nasıl olsa. Gelinliğini bekliyorum ondört açtım gözlerimi.... Şeniz
cross kim arkadaşlar tanıyommu ben acepCADIARZU
ışıl gönder ayakkabını sen ben yazim
bu ışıl gider dolma kalemla yazr valla
kizlar slmlar... bir kac gündür araniza katilmiyorum.
bana darilmayin...
moralim cok bozuk canim hic birsey yapmak istemiyor...
kkya giriyorum girmemle cikmam bir oluyor...
en kisa zamanda araniza dönmek istiyorum...
kendinize iyi bakin...
anladım canım son bişey daha ne zaman iğne olmaya başlamak gerekio hapı 1 ay önce kullanmaya baslıosun bu da evlenmeden önce 1 kere yeterli oluo mu
vazgeçilmezim genelde iğneyi bir cocuk dünyaya getirdikten sonra öneriyor doktorlar yani bizim işyerinde bir kız var o vuruluyor.ona öle demişler
canım iğneyide evlenmeden önceki ilk adetinde vuruluosunnn. . . sonracığıma ilerleyen aylarda adetinin ilk günü vuruluosun hep.yanlız adet olma aralığı 30 günü geçiyorsa sende 28.günde falan tekrar vuruluorsun zemuszemus 30 gün kesin koruma sağlıyormuşşş :ecrin_bebek:
kızlarrr selammmmmm ben geldimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan tatil süper geçti bugün kocişim hasta ve evde o yüzden henüz yeni girebiliorum nete
kızlarrr selammmmmm ben geldimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan tatil süper geçti bugün kocişim hasta ve evde o yüzden henüz yeni girebiliorum nete
ben nazardan korkuyorum daeda, neden siliyorsun çeyizlerini? Başkası görüp almasın diye mi?
bak bikaç foto daha koicameda cnm ben pek göremedim gelinliği ama sanırım göğüs dekolteli taşlı bi gelinlik ölemi????
geçmiş olsunsağolun kızlarrr amin eccum
buketttttttttttttttttzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?