Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben demıyom nan o dıo
gece uyya telde dınlıom onu sabah dıo horluyom mu pekı yok dedım 10 dk horlamadınsonrasını bılmıımmirmirmirmir
nan sende hıc işi bılmıyon hee kenara cekseydın ya :jeyyar:

uyuyınca telde onumu dinliyosun kız :bbo: sorma böcük kenara cekip alcaktım ifadesini 1 haftanında olmadı kalabalıktı yaaa :jeyyar:

enerji depolamışta bi işe yaramadı :sinifsinif: haftaya göstercem ona gününü ne demekmiş gitmek bodrumlara :mymeka:.. gitcem viaporta gülüm gidince sölerim sana orda güsel şeyler var

yakınmışız o zman :) pendik yayalar kelebek vadisindeyik bizde:icecream:

evet canım yakınmışız

şimdi
EVLENıNCE o iğneyi vurulduğun zaman her yaramaslık serbest mi atış serbest yani hihoyyyt ama ilerde bi sorun olmasın hani rahim sertleşmesiydi bilmemne..

benim seksü donlarımı kaçırdın valla
senin donlarını bende görmedim yaaa

ışılın ayakkabısının altına başka isim yazdıran yok muuuu?????

yaz bakim benide başlarda olmas mı :1closedeyes: adım hatice yas hee

kızlarrr selammmmmm ben geldimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan tatil süper geçti bugün kocişim hasta ve evde o yüzden henüz yeni girebiliorum nete

hoşgeldin canımm

kızlarrr selammmmmm ben geldimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan tatil süper geçti bugün kocişim hasta ve evde o yüzden henüz yeni girebiliorum nete

canım geçmiş olsun çokkkkk

tatilinin iyi geçmesine sevindimmm opuyorumnanaktan

ben bu gelinliği çok beendim

[/IMG]

edaaaaaaaaaa o zaman benim gelinliğimide beğeneceksin çünkü aynı bunun gibi parlıyor dantel heryeriii :lepi:

böcük 1. sıraya yazdıra yazdıra senin uşak hızlı çıktı zate gidicen erkendenkaydirigubbakcemile3
:lepi: öle artık kendımı sonraları yazdrcam

h geldunnŞeniz

eda nan senın o ceyıslerıne kım nazar değcekler be bana değmedıler sana kımse değmes :dilcikar:

gazme hoşgeldin canım
geçmiş olsun yerimseniben
edacıkımm gelinlik güzelmiş
sana ne kdr yakışır hee sen kara gelinlik beyaz ohh misss

gamzeee hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5 ben senin kekten yaptım süper olduuopuyorumnanaktan saol opuyorumnanaktan

erva serbest canım atışlar yani doktor öle söledi . ama yinede o kadar serbest olma diorum eşime .kazaya falan maruz kalırsak way halimize zemuszemus

hoşgeldin tatilciiiiii Şeniz
hemen söyliyim senin poğaçalrından yaptım çok güzel oldular teşekkürler canım

kızlar bu arada dün kayınvalideme gittim.
bize sürahi ve günlük kullanmam için 12 kişilik kaşık çatal tk almış
ay çok hoşlaştım birden :sinifsinif:
bide balkona çıkıcaktım çok rüzgar wardı
dikkat et rüzgar uçurmasın seni dedi bana kafamçokkarıştı

gamze hoşgeldin cnm tatilin iyi geçmesine çok sevindimopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun çokkkkk

tatilinin iyi geçmesine sevindimmm opuyorumnanaktan

edaaaaaaaaaa o zaman benim gelinliğimide beğeneceksin çünkü aynı bunun gibi parlıyor dantel heryeriii :lepi:
o zaman sen senin gelinliği biraz bol yapğtır da ben de giyim -tatlicadiarzu-

ay bak bunlar da dier fotoları

:lepi: öle artık kendımı sonraları yazdrcam

h geldunnŞeniz

eda nan senın o ceyıslerıne kım nazar değcekler be bana değmedıler sana kımse değmes :dilcikar:
sus çok konuşlma da mesajına bak

gazme hoşgeldin canım
geçmiş olsun yerimseniben
edacıkımm gelinlik güzelmiş
sana ne kdr yakışır hee sen kara gelinlik beyaz ohh misss
ayh ben de artık başlasam bakmaya
ben bu gelinliğe bayıldım yaaa

edaaa çok şık gerçekten gelinlik
ben kabarık severim aslında ama bunada bayıldımmm
sana çok yakışır hee

erva sen işi harbı bılmıyon hee azcık ders alsan ya benden:jeyyar:

annat lan neler yapıyosun kimbilir sonra çocuğun üstüne atıyosun sırnaşık şey

erva serbest canım atışlar yani doktor öle söledi . ama yinede o kadar serbest olma diorum eşime .kazaya falan maruz kalırsak way halimize zemuszemus

:bbo::bbo: sen iğneyi olmadan önce doktora danısmıştın dimi aman evlenmekte bi dert erkekler korunsun herşeyide bismi düşüncez :1closedeyes:
hatice yazdım cicim
sıra no:9 oldu
donlarımı üzgünüm bi daha çekemem
sildim fotosunu her bi yerden çünkü

9.. neyse iidir sağol canım opuyorumnanaktan

eda baktımda adam gıbı mesac olm yarım yamalak yazmışsın
:mymeka:

erva kaş göz edıyomm kıvırıyomm gel hele senınle bı odama gecek dıom gerısı gelıyo:jeyyar: baş dönmem baslıyoo:jeyyar: anladın sen onıı

danıştım canım tabikiiii. . aman yok be cnm . ben şahsen kocacığımn korunmasını istemiorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…