ben demıyom nan o dıo
gece uyya telde dınlıom onu sabah dıo horluyom mu pekı yok dedım 10 dk horlamadınsonrasını bılmıımmirmirmirmir
nan sende hıc işi bılmıyon hee kenara cekseydın ya :jeyyar:
çok afedersin kıçındna deterjanı koyuyon
başından süngere kendi içinden çıkarıyor
oh ov ov ov
he işte onu diyorum
oraya gidip bakcam
e madem sana yakın orası
bi gidip baksana ya
bana da haber ver soora
oy gözün aydın
bak kafana taktın
senin herif enerji depolayıp geldi fena mı
yakınmışız o zman :) pendik yayalar kelebek vadisindeyik bizde:icecream:
şimdiewet kızlar her ay olmam gerekio. ama iğneden çok korkan biri olarak sölüorum bu iğne hiç acıtmıo.yavaş yapılması gereken bi iğne zaten. ayrıca 6 TL . fiyatıda gayet uyygun yani. şunuda söliyimm ben hapı unuturum die iğne yaptrdm
senin donlarını bende görmedim yaaabenim seksü donlarımı kaçırdın valla
ışılın ayakkabısının altına başka isim yazdıran yok muuuu?????
kızlarrr selammmmmm ben geldimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan tatil süper geçti bugün kocişim hasta ve evde o yüzden henüz yeni girebiliorum nete
kızlarrr selammmmmm ben geldimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan tatil süper geçti bugün kocişim hasta ve evde o yüzden henüz yeni girebiliorum nete
ben bu gelinliği çok beendim
[/IMG]
:lepi: öle artık kendımı sonraları yazdrcamböcük 1. sıraya yazdıra yazdıra senin uşak hızlı çıktı zate gidicen erkendenkaydirigubbakcemile3
o zaman sen senin gelinliği biraz bol yapğtır da ben de giyim -tatlicadiarzu-canım geçmiş olsun çokkkkk
tatilinin iyi geçmesine sevindimmm opuyorumnanaktan
edaaaaaaaaaa o zaman benim gelinliğimide beğeneceksin çünkü aynı bunun gibi parlıyor dantel heryeriii :lepi:
sus çok konuşlma da mesajına bak:lepi: öle artık kendımı sonraları yazdrcam
h geldunnŞeniz
eda nan senın o ceyıslerıne kım nazar değcekler be bana değmedıler sana kımse değmes :dilcikar:
ayh ben de artık başlasam bakmayagazme hoşgeldin canım
geçmiş olsun yerimseniben
edacıkımm gelinlik güzelmiş
sana ne kdr yakışır hee sen kara gelinlik beyaz ohh misss
erva sen işi harbı bılmıyon hee azcık ders alsan ya benden:jeyyar:
erva serbest canım atışlar yani doktor öle söledi . ama yinede o kadar serbest olma diorum eşime .kazaya falan maruz kalırsak way halimize zemuszemus
hatice yazdım cicim
sıra no:9 oldu
donlarımı üzgünüm bi daha çekemem
sildim fotosunu her bi yerden çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?