ayyyy idrar yollarım iltihaplanmış istik mi sistik mi ne olmuşum yeni evliler haberiniz ola çok dikkatli olun doktor dedi bana da nedense en çok yeni evlilerde görülüyormuş ayaklarınızı sıcak tutacakmışınız sık sık çamaşır değiştirip wcde afedersiniz kurulanmayı ihmal etmeyecekmişiniz sonra benim gibi olursunuz sürekli çişim geliyor wcye koşuyom bişi yok ve acayip yanma ayyy berbat bişi antibiyotik kullanıyorum sabah öğle akşam benneyaptımki
sınay gecmıs olsun cnm
dıkkat et kendıne
yenı gelınler 1 hafta ellerını soğuk suya sokmamaları gerekıyomuş
burda bı abla demıskı hatta soğuk suya 1.hafta ellerıne sokan gelının cocuğu ya olmaz yada gec olur
ayaklarına falan dıkkat et
kızlar perşembe günü nişanlımın doğum günü hediyesini alıp kargo ile mi gönderiyim yoksa cumartesi benim şehrime yanıma gelicek geldiğinde mi vereyim hediyesini kararsız kaldımnişanımızdan beri görmüyordum çok özledimmopuyorumnanaktan
günaydın kızlar...
bugün doğum günüm ve nişanlım hala bişe demedi mafoldumben
peçetelik-7,95
nihale 3 ad-3,50
rende 2 ad pk-9,95
ikili kesme tahtası-7,95[/FONT][/B]
oyy oyy biizmkisi biraz zor oldu emme ben yinede anlatam mandilinim.
pashminannın tarif ettiği gibi,metroyla otogara gittim çünkü bakırköyden otogara olan otobüsü kaldırmışlar.ilk önce pişmanllığımı arabayla gitmediğim için yaşadım.bu da bana kapak olsun.
sonra otogarın arka kapısı yani otobüsler falan çıkış yapıyor orayı bulduk.karşıda zaten ikeanın arkasını görüyorsunuz.güvenliğe sorduk yolu takip edin dedi.ordan yürüdük aşağıya doğru.zaten tabelalar sürekli ıkeayı göstriyor.
ama öle bir dk falan değil 5-8 dk bir yol yürüyorsun varmak için.
biz birazda karanlığa kaldığımız için biraz tırstık.tek tük arabalar geçiyor ve köpekler vardı.
çok rahat gezemdim çünkü o yolu tekrar yürüme kabusu öle alacaklarımızı alıp hemen çıktık.
şimdi bana dersen ki bir daha hangi hataları yapmazsın diye...
1-asla arbasız gitmem bir daha.hem elimizde bir sürü yük hemde yl biraz geriyr insanı.
2-asla ve asla geç saate kalmam.pazar gündüz rahat rahat giderim.ne demişler gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir.:kediböle olmaya bilir salladım valla)
kızlar çeyize almaya hiç aklıma gelmeyen ama ilk günden lazım olan bişey sölimmi
yoksüzgeçler vardı
lazım olan şeyi sölüüüomm tataaaammm
Hunii
annemde dioki ben 30 yıllık evliyim bana lazım olmadı sana ilk günden nası lazım oluo kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrr evdeyimm ve internetimiz bağlandı ancak modemimiz bozuk çıktı bu gün halletmeye çalışıcaz.
bu şansımıza güvenliği etkin olmayan bir internet bağlantısı şansımıza bağlandı.
Şimdi kalıkıyorum kocişimle kahvaltı yapıcazzzz gelirim birazdan....
slm kızlar çok yorgunum dün akşam bir faciaydı resmen evde benden 2-3 tane vardı sanırım biri mutfakta biri salonda biri oturma odasında doğal olarak onca kişi salona sığmadı bayanlar dedi biz oturma odasına geçelim ve beraberinde 10 çocuk bütün biblolarımı yok ettim balayında aldığım kediciklerim canlarım benim onlardan biri yok artık :1no2: lavabodaki kurbağamı da yere düşürmüşler bacağı kopmuşçay, kuruyemiş, meyve, dondurma ve türk kahvesi faslından sonra gece 1 sularında evden ayrıldılar ee onların arkasından o evi toplamam bulaşıkları makinaya atıp duş alıp yatmam saat 3 ki bugün eve gidip evin her bir köşesine dağılmış olan kuruyemişleri süpürcem üstelik kabuksuz kuruyemiş verdim tam 4 çaydanlık çay bitti neydi yarabbim o bir daha yaşamak istemiyoruuuummmm-tatlicadiarzu-
kız nasıl kabul etmicen :) bana taktik versenekaydirigubbakcemile5
kızlar balayı için bavul hazırlıyorum bir sorum var 5 yıldızlı otele gidiyoz ama ütü götürsekmi yanımızda yinede?
tatlişkom beni uyardılar antalyaya gitmeden önce özellikle Alanya için rus turistler senin gözünün içine baka baka kocanı ayartır dikkatli seç gideceğin oteli dediler bende korkumdan "family" seçtim :roflol:
kızlarr nörüyonuzzzz çok yoğunum yaa okuyamadım hiç neler yazdınız
ay inanamıyorum yaa çok az kaldı heyecandan bayılcam ya şimdi beaaaaa
aşkımın gelmesine 4 güncük kaldı
Allahımm evleniyorummmmmmmmmmmmmm :lepi:
havuza girmeyin yeni evlencekler bi mikrop kaparsınız sonra uğraş dur
bence yüzyüze vermelisin canım
biz balayından geldik çarşamba günüydü ...... önce bi müsat misiniz diye sorulur müsaitsek gelinir. git söyle müsait değiliz dedim naniknanik
nan ben bütün balayı havuzdan çıkmadımm :umursamaz:
nan ben bütün balayı havuzdan çıkmadımm :umursamaz:
ohh iyi demişsin zemuszemus
yahu bu yeni halıların hepsinde var heralde, her yerden halı tüyü topluyorum, süpürüyoruz ertesi güb bidahaa bidaa ne zaman bitecekse tüy kalmıcak halıda
kız antepli sizin antep'in halısı bana fenalıkkkkkkkkk getirdi. yün halı başa belaymış tüyleri kalkıp duruyo yeni diye sanki ev pismiş gibin duruyo :)))) ben de her pisliği halıya vuruyom :)))))))
kız antepli sizin antep'in halısı bana fenalıkkkkkkkkk getirdi. yün halı başa belaymış tüyleri kalkıp duruyo yeni diye sanki ev pismiş gibin duruyo :)))) ben de her pisliği halıya vuruyom :)))))))
böcük len
dünya kadar çeyiz koydum dün
nankör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?