Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ouf çok geçmiş olsun başıma gelmedi ama kötü birşey oldugunu duydum çabuk geçer inşAllah :sinifsinif: senin kesin stresten olmuştur misafirler..çocuklar..biblolarr koltuklarınn....:tomato:

ohaa zariff yani bu simdi mi denir Allah askına;? :bbo:

sinaycım geçmiş olsun canım yaa

ama denize girmesekde mi dikkatli olmamız gerekiyor muş annamadım ben kafamçokkarıştı

bence yüzyüze vermelisin canım

günaydın kızlar...
bugün doğum günüm ve nişanlım hala bişe demedi mafoldumben

beni pek kaale almıyon ama iyiki doğmuşsun opuyorumnanaktan

peçetelik-7,95

nihale 3 ad-3,50

rende 2 ad pk-9,95

ikili kesme tahtası-7,95[/FONT][/B]

güle güle kullan canım hepsini

niye otogarda indinizki? kocatepe durağından daha yakın

kızlar çeyize almaya hiç aklıma gelmeyen ama ilk günden lazım olan bişey sölimmi

yok süzgeçler vardı
lazım olan şeyi sölüüüomm tataaaammm

Hunii

annemde dioki ben 30 yıllık evliyim bana lazım olmadı sana ilk günden nası lazım oluo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben 2 tane almıştım 2 boy :lepi:

burcişşşşşşşş zemuszemus

oha bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ay uyuz oldum

kız nasıl kabul etmicen :) bana taktik versenekaydirigubbakcemile5

biz balayından geldik çarşamba günüydü. geldiğimizin ilk haftasonu eşimin bi tane işyerinde abi var nikaha gelememişlerdi. demişki bizimkine cumartesi size gelcez. benimki de bana cumartesi erdoğan abiler gelcek eşi çocukları falan dedi. ben deki tepki: gelcekler mi? kendikendilerine mi karar vermişler? öyle gelcez diyince gelinmiyor. önce bi müsat misiniz diye sorulur müsaitsek gelinir. git söyle müsait değiliz dedim naniknanik

kızlar balayı için bavul hazırlıyorum bir sorum var 5 yıldızlı otele gidiyoz ama ütü götürsekmi yanımızda yinede?

valla ben ütüye ihtiyaç duymadım. balayında kıyafetle kendimi de hiç kasmadım. her akşam (alacarte restoranlarına gittiğimiz geceler hariç hep spor giydik)

tatlişkom beni uyardılar antalyaya gitmeden önce özellikle Alanya için rus turistler senin gözünün içine baka baka kocanı ayartır dikkatli seç gideceğin oteli dediler bende korkumdan "family" seçtim :roflol:

ben niye antalya tarafına değil de bodrum'a gittim sanıyorsunuz. rus garılarından kaçmak için sırnaşık şey ay çok kıskancım hayatta tahammül edemezdim laelaelaelaelae

ay canım ya inşallah herşey problemsiz geçer ve dilediğinin üstünde olur herşeyin.

pıtırcık bu arada benim lafımı çalma emi kuşum papi papi papi culoooooooo :sm_cool:

baştan da alıntılar yapmıştım ama bilg. kapandı başka neler vardı hatırlamıyorum.

hee aklıma geldi buket teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
beta buket laidy burdakilerin hepsi çok güzel oluyo niyeyse

sinay, canım geçmiş olsun sistit çok acı veren bişi diye duydum bende, inşallh antbiytk geçirir.

ışılım, sana yazmıştım ama okumadın sanırsam? sen tekirdağ merkezdemisin demiştim ama?

kız antepli sizin antep'in halısı bana fenalıkkkkkkkkk getirdi. yün halı başa belaymış tüyleri kalkıp duruyo yeni diye sanki ev pismiş gibin duruyo :)))) ben de her pisliği halıya vuruyom :)))))))

yahu bu yeni halıların hepsinde var heralde, her yerden halı tüyü topluyorum, süpürüyoruz ertesi güb bidahaa bidaa ne zaman bitecekse tüy kalmıcak halıda

yahu bu yeni halıların hepsinde var heralde, her yerden halı tüyü topluyorum, süpürüyoruz ertesi güb bidahaa bidaa ne zaman bitecekse tüy kalmıcak halıda

kız antepli sizin antep'in halısı bana fenalıkkkkkkkkk getirdi. yün halı başa belaymış tüyleri kalkıp duruyo yeni diye sanki ev pismiş gibin duruyo :)))) ben de her pisliği halıya vuruyom :)))))))

aynı sorun bende de var şekerim, yeni olan her halı da olur antep in halıları çok güze lolur bi kere, dünyanın en güzel 3.halısı Antep halısı karalama hemen :1rolleyes:

böcük len
dünya kadar çeyiz koydum dün
nankör

ne dunya ama :dilcikar: beğenmedımm daha cok al koy
ahh ahh eskıden ben neydım bee
en son ala ala
4 tane battanıye
hamam takımı
katı meyve sıkacağı
yemek takımı
mutfak robotu
süpürge
ütü
bunları koycam daha baska bısey almadım sanırım kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…