Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yagünaydın restoran var ya
çok güzel irmik helvası yapıyolar ya

acaba tariflerini istesem ayıp olar mı

aynı sorun bende de var şekerim, yeni olan her halı da olur antep in halıları çok güze lolur bi kere, dünyanın en güzel 3.halısı Antep halısı karalama hemen :1rolleyes:

antepli yesin seni :1hug:

karalamadık nan övdük, genelde yün halı derler polyester mi ne o çıkar tiftik tiftik olur. ama bu harbi yün çıktı dedikkkkkk :mymeka:

ye benü:1hug:

canım ya senin ütün philips GC4640'tı yanlış hatırlamıyorsam
kaça almıştın ben fiyat sordum 320tl dedilerde alsammı almasammı kararsız kaldım:kedi:

ulen başka bişi almadım dediin yine dünya kadar şey
ben hiç küçük ev aleti almamaya karar verdim bu arada
canım ya senin ütün philips GC4640'tı yanlış hatırlamıyorsam
kaça almıştın ben fiyat sordum 320tl dedilerde alsammı almasammı kararsız kaldım:kedi:
yok yok böcüün orada 240a satılıyomuş

boyner evde'de de 345 liraydı

daha ucuza keisn bulunur

ayy naptın hbrim yok benim :)

valla ben nişana kadar anne demedim bi kere ki nişana kadar 2 yıl çıktık. nişandan sonra zar zor anne dedim ve hep nasılsınız yer misiniz içer misiniz modundaydı... valla ben bişi yapmadım ama sanırım oğluna yaptırdıklarımdan dolayı gözü korktu ve hep eşime şöyle derdi ben hayatim'e bişey söylemeye korkuyorum...

ve evlendiğimizden beri bırak gelmeyi bizi hiç aramadı bile

ilk gittiğimde öyle gitmiştim.bu ona göre daha kolay.ondada az buz yürünmüyor valla...

ne bilem bana orası kolay geliyy. bi de ikea'ya arabayla gitmek şu açıdan daha iyi. eşya alıyon onları taşıması zor taksiye binsem öyle angut bi yerdeki taksi anasının dini kadar dolaşıyo

walla ben hiç odadan çıkmayı düşünmüyorum ne havuzu :jeyyar:

:jeyyar: ama sanmam kaydirigubbakcemile3

yok yok böcüün orada 240a satılıyomuş

boyner evde'de de 345 liraydı

daha ucuza keisn bulunur

arada çok fark yaa iyiki gaza gelip almamışım hemen
bide bişey daha sorucam azur serisinde aralarındaki fark ne ben 4640 ile 4630 arasında sadece bi taban farkını gördümdeCADIARZU

kızlar gc 4640i ümraniyede 278 tl
ben 4620 almaya karar werdim aralarında bi fark yok özellik olarak 216 tl taksitli fiyatı..
bide philips maraton wardı peşin fiyatı 400 tl..bilginize..

yahu bu yeni halıların hepsinde var heralde, her yerden halı tüyü topluyorum, süpürüyoruz ertesi güb bidahaa bidaa ne zaman bitecekse tüy kalmıcak halıda

aynen yaaa resmen halıları sildim o tüyler gitsin die yinede kabarıo yaaa

o kaaaaa yol gidip de havuza girenleri de hiç anlamıyorum lmaz:

kız gıgıla yaz alibey havuzu gör bakem o havuzu görünce deniz görmedi gözümm

aaayyy korkutma sinaycım yaaa....
balayı sististi olurum diye ödüm koptu, günlük hayatta da mı çok dikkat edecekmişiz,
belirtileri neler,? baska nelere dikkat etmek lazım
:çok üzgünüm:

ay sinaycım ya aman dikkat et
üf pis bişidir o hep duyarız
geçmiş olsun tatlım

ay beni de antibiyotik bozuyo mesela

ouf çok geçmiş olsun başıma gelmedi ama kötü birşey oldugunu duydum çabuk geçer inşAllah :sinifsinif: senin kesin stresten olmuştur misafirler..çocuklar..biblolarr koltuklarınn....:tomato:

ohaa zariff yani bu simdi mi denir Allah askına;? :bbo:

sinaycım geçmiş olsun canım yaa

ama denize girmesekde mi dikkatli olmamız gerekiyor muş annamadım ben kafamçokkarıştı

havuza girmeyin yeni evlencekler bi mikrop kaparsınız sonra uğraş dur

sinay, canım geçmiş olsun sistit çok acı veren bişi diye duydum bende, inşallh antbiytk geçirir.

ışılım, sana yazmıştım ama okumadın sanırsam? sen tekirdağ merkezdemisin demiştim ama?

GLCNN belirtisi sürekli wc ye gidion ama öle böle değil yanee gidion gelion oturuon yine sıkışıyon hadee yine-tatlicadiarzu- daha sifon dolmadan sen wc desin :roflol::roflol::roflol: ve eşinle yakın temastan kaçıyon resmen işkence oluyo yaneee :kedi: sonracığıma damla damla yapıyon çişini ve acayip yanıyor kafamçokkarıştı offf antibiyotiğin faydasını gördüm ama 2 gündür rahatım

böcük onu duymadım çocuk mocuk olayını ama büyüklerimiz yeni gelinlere hep derlerdi ayağını sıcak tut die bende dalga geçerdim :jeyyar:doğruymuş gerçekten evlendiğim hafta ne yaptıysam şimdi bir bir acısı çıkıo hele o havuz varya o havuz ömrümü yedi-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim kızlar aman siz bari dikkat edin hele yeni evlenecek olanlar yerimseniben

ilginç düğün isteyenler parmak kaldırsın kaydirigubbakcemile3

yiter gariiii:))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…