Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama napsın sinayda bende aynı durumdayım
2 gündür evde yalnız olmama rağmen annemlere gitmiyorum sırf eve alışayım die bu duruma alışmak gerçekten çok zor
odama girince tüylerim diken diken oluo

çook haklısın ışıl,benim kocişte ben sana anneni aratmamalıyım diye içerleyip durmuştu biara, canım benim çırpınıp durdu sürekli hadi şunu alalım şuraya gidelim diye sırf ben anne anne diye ağlamayım unutayım diye. :asigim:
Artık evliyiz sinaycım sevdiceğimizin yanındayız, eskileri yad edip üzülme hepsinin mutluluğu başka sende biliyorsun. Daha kötüsünü düşünürsen daha mutlu olursun, benim annecim teee istanbullarda, ışıl yawrim teeee alamanyalara gidicek. Tabikide eskisi olmaz ama istediğin zaman hemen gidebilirsin babaevine. :1hug:

ben geldimmm :kedi:

geçmiş olsun dileyen tüm arkidişlerimee kocaman öpüücklerr Şeniz

songacım anneannem de bana o çaydanlıktan almış hemide kırmızzııııı çok güzel bence daha kullanmadım ama görüntüsü yeter

ışılım nerde kırmızı çaydanlığın, ben kıpkırmızı bi porselen çaydanlık bulamadımda hemen kopi çekeyim senden :)

çook saol cnmm :kedi:
hoşgeldin gülsüncüm
ne geçmiş olsunu yaw bişimi kaçırdımki ben
bu arada harika bi gelin olmuşsunnnn

Evlilikk çarpmışş benii kafamçokkarıştı
Öff 3 gündür hastayım buketimm ülser olmuşum galiba bide kansızlığım cabası :sinifsinif:
tahlil sonuçlarında belli olacak...

bu aradaaaa Günaydın herkeseee a.s.

anca bitti geçmiş :)

Gamze hoşgeldin aramızaa özledik valla seni, kulaklarını baya baya çınlattık gerçi kek olsun poğça olsun :)

croiselle inşallah gelinliğin istediğin gibi olmuştur :Saruboceq:

Sinayyy ağlama yaaa üzülme işte yakınındalar ve her durumda gene yanında olcaklar, bu kadar sıkma kendini bak yeni bi hayata başladın herşey çok güzel

Herkese merhaba hihoyyyt
Evim tamamen yerleşti. Harika oldu Şuan sadece aksesuar eksiğim var onları da balayından dönünce alıcam artık. Bugün kına alışverişi yapıcaz, geriye de beklemek kalıyor :1rolleyes:

sulfat sabırsızlıklan bekliyoruuum yawrim seni.
Aksesuar detayını boşwer, yorulma artık :)
6 güncük kalmış :lepi:

bugun hıc ıyı sayılmam cok takıp edemıyorum sızı mafoldumben

sınayım mutluluklar balım
gorusuruz kızlar :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…