Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ışılım nerde kırmızı çaydanlığın, ben kıpkırmızı bi porselen çaydanlık bulamadımda hemen kopi çekeyim senden :)

canımcım şimdik şöle oldu
ankaradan almışlarrr ama nerden tam bilmiyorum
anaaa sende ankaradasınnn delikafadulden

dur kuşum bu akşam öğreneyeim yazarım sana merak etmen kaydirigubbakcemile5

hımm bizde kısmetse ailecek bilgisayarcı olcaz, nası bi evimiz olcek acebaa :uhm: :bbo: kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

ben geldimmm :kedi:

geçmiş olsun dileyen tüm arkidişlerimee kocaman öpüücklerr Şeniz

betam hoşgeldinn yavruuu,çok geçmiş olsun kızcam ama enişteye iyi bakamıyo sana lmaz:

uyy bende fiyatlarını merak ediyorum :)) diğerlerinin var ama dream in yazmıyo fiyatları

evet ama yatak odası 5000 tl nin üzerinde olcakmış sanırım papi

ayy canım çok az kaldı evini çok merak ediorumm

azcık kaldı hayırlısıyla vakit geliooo

5000nin üzerindemi :1shok:

aşkım yaptıralım demekte haklı o zaman gerçi çok orjinal ayrıntıları var yaptırınca onlar olmıcak muhtemelen ama biz bütün mobilyaları o fyata yaptırırız heralde :icecream:

bu arada ben yaptırdığın zaman o kadar ucuz olacağını düşünmüyodum, bizim abi nişanlı şu anda, salona koltuk takımı, oturma odasına köşe takımı ve birde kitaplık faln filan yaptırcakmış 4000 demiş adam.. tanıdık gerçide baya iyi geldi bana fiyatı

O Evdeki kızın kardeşi nasıl insanlar niye böyle şeyler yapma gereği duyuyo kaydirigubbakcemile3 konuyu kapğadılar :)

selam kızlar huff dün kk acılmadı bende bütün gün ugrastım ancak bugun gelebildim..
nasılsınız??

bugun cok sıkıcı bi gün :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…