Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

maldivcim hoşgeldin bahar benim hakkımda nediyooo :lepi:

ne anlatıyo bakimmm :roflol: :roflol:

ahh ahh 6 gün kalmış
kesin olmamakla beraber takvime göre düşünürsek
önüne bi 10 ay koy offfff offffff :gitme: :sinifsinif:
bende sevdiğime kavuşiim artık nolarrr :sinifsinif:

maldivcim hoşgeldin bahar benim hakkımda nediyooo :lepi:

ne anlatıyo bakimmm :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maldiv şimdi tutuştu patron aradı haftaya izne cıkıyo pazar günü toplantı varmış dedi şimdi takvime bakıyo bizim patronun dengesizliğinden patlıcak kız :1ninca:

Sinay nikah resimleri de çok güzel tekrar tebrik eder hep mutlu kalmanı dilerim.Gamze senin tatil resimleri de süper çok da güzel yanmışsın:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maldiv şimdi tutuştu patron aradı haftaya izne cıkıyo pazar günü toplantı varmış dedi şimdi takvime bakıyo bizim patronun dengesizliğinden patlıcak kız :1ninca:

ay evet ya çok huzursuzum planlarım altüst oldu:sinifsinif:
kızlar baberko hepinizi çok seviyorrr.bi tek pelin hariç( hani şu acerkentli)kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Camasir asmaya gidiyom mafoldumben
Ammanda güldüm vallah bugün...
Bu ara belim tutuldu, zor hareket ediyom mafoldumben

Evet ya, iki tane igne yedim, zor yürüyorum. Insallah dügüne kadar (1,5 hafta) iyi olurum.
Birak oynamayi, düz ayakkabi ile yürüyemiyom bile mafoldumben

ay kızlar iki gündür kulaklarım tıkalı yaaaaaaa. nedendir acaba ? sıcak su torbası yapıp üzerine yattım ama yinede tam geçmedi

maldivler hoşgeldin...

sinay resimlerin çok güzel.

cemin teflonları da iyidir.biz de kullandık.

ne acarkentti öyle yaa :)kısa ömürlü oldu :)

bu pelinn böcüğün pelinnnnnnnnnn olmasın ...

jüli geçmiş olsun.. düğün öncesi dikkat et kıs

maldivler, hoşgeldin. Ben seni hatırlıyorum ama baberko ile birlikte giriyordunuz biz aynı iş yerindeyiz demiştiniz. Sonra kayboldun hatta ben bi süre baberkoyu lahanayla aynı şirkette falan sanmıştım, ay uzattım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…