Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa ewt sormuştun hatta bu maldiv cok takılmaz sıkıntılı gacıdır ben gir gir diyorum bugün sözümü gecirtebildim bakalım nekadar kalcak nekadar kalcan kız hülü (hülü diyebilirsiniiz)kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk mandilincim...evet haklısın o koptuğum dönem aslında baberkodan haber aldığım dönemdi...:roflol:baberko tam zmanlı burda takıldığı için onun kadar profesyonel değilimsırnaşık şey

maldv resim koysana :jeyyar: görelim boyunu posunu tipin belki kısmet cıkarlülülülülülükaydirigubbakcemile3

haklısın baberkocum nekadar takılırım burda bilemiyorum ama şunu çok iyi biliyorum burdaki muhabbetlerden geri kalmıyorum...
inşallah izne çıkabilirsemmafoldumben 1 hafta uzak kalırım ama sonra yine takipteyim:1ninca:

Kizlar siz kesin yan yana oturuyorsunuzdur simdi kaydirigubbakcemile3

Bu ara sagol mandalincim, nerden cikti ya bu bel tutulmasi simdi? Ben nasil oynayacagim mafoldumben

betam hoşgeldinn yavruuu,çok geçmiş olsun kızcam ama enişteye iyi bakamıyo sana lmaz:
Kızmaa koçişimee çok yardımcı oluyorr banaa :kedi:
Bilmiyorum neden oluyorr öffff :gitme:

Bu ara sagol mandalincim, nerden cikti ya bu bel tutulmasi simdi? Ben nasil oynayacagim mafoldumben

Jülide benimde öyleydii hareket edemez oldumm..Viks diye bi merhem var onu sürdürr bol bolda masaj yaptıra yaptıra annen yedirsin beline sonra sıcak bi havlu sarr bi süree yatt..Çok iyi geliyorr yerimseniben Çok geçmiş olsun bu aradaa :teselli:

sinay belinde niye yeşil kemer var bi de?
bizde adet böle edacım kırmızı ve yeşil aynı anda takılır kırmızı namus yeşil şeref anlamında namusumuz şerefimiz gibim alın veriyoz der gibi ıyyyyy töbe töbe atalardan böle gelmiş bizde halen sürdürmekteyiz kafamçokkarıştı
gamze,sinay,buket albümlerinize baktım
hepsi çok güzel de
sinay o rengarenk kaşıklar nerdendi yaa bende istiom netçezz:)

bu kaşıklarrrıı biryerden tanıyor gibiyim akşam yemek yediğim kaşıklarım beniiimmmm:1rolleyes: neysem sadete geliyim ben onları Evkurdan aldım kuzum 6 kişilik 25 lira ama bana yetmez die 12 kişilik yaptım böle bile anca yetiyor bulaşık makinesinde rahatlıkla kullanabilirsin yerimseniben

Ha ha bakiyomda topigi siz yürütüyorsunuz bugün, yan yana kaydirigubbakcemile3
Ben ve nisanlim genelde kütüphanede ders calisirdik, ordada yan yana oturuyorduk kaydirigubbakcemile3
Ve sürekli msn'den konusuyorduk. Arkadaslarimiz bize bakip gülüyorlardi kaydirigubbakcemile3

Bu ara sizede sagol kizlar, inallah dügüne kadar düzelir mafoldumben

Maldivlerr ben seni hatırlıyorumm..Bi arada ütü muhabbeti olmuştu galiba zemuszemus
hoşgeldinn tekrarr :1hug:

Sinayy resimlerine baktıkta ağlayasımm geldii yorum yazamadımm :gitme: Ben daha memur konuşmaya başlamadan ağlamaya başlamıştımmm duvağın altından gözyaşlarımı sildimm durdumm çok zorduu yaa senağlama Seni çok iyi anlıyorum.Ve bizimkileri 2 haftadır görmüyorumm çok özledim hepsinii senağlama

hala başımın ağrısı geçmedii akşamada yemeğim yok napıcamm benn :uhm:

Sanada gecmis olsun cnm mafoldumben...
Benim annemde Marmariste tatilde mafoldumben
Ama tek basima yapmaya denicem. Yardimin icin coooook tsk ederim tatlim :kedi:
Günesde iyi geliyormus. Bitaz balkona cikip günesleniim ben mafoldumben

haha evet çaldım ben resmi
benim 2 takımım var başka desen
bi tenede böle olsun

pıtırcıkım saol cnm
sinayy prenses gibisin tatlım yaaa
rica ederim puketim
bu arada puket adası die bi yer var dimi şimdi aklıma geldi

pıtır evkurda bende gördüm canımcım...

densem bakçak bakalım
alırsın dimi kız varsa deönis

Sanada gecmis olsun cnm mafoldumben...
Benim annemde Marmariste tatilde mafoldumben
Ama tek basima yapmaya denicem. Yardimin icin coooook tsk ederim tatlim :kedi:
Günesde iyi geliyormus. Bitaz balkona cikip günesleniim ben mafoldumben

hımm olsun kendinde sürebilirsin illaki bişe sür derim yumuşat bölgeyi güneşe çık evet güneşte iyi gelir yerimseniben

ahh ahh 6 gün kalmış
kesin olmamakla beraber takvime göre düşünürsek
önüne bi 10 ay koy offfff offffff :gitme: :sinifsinif:
bende sevdiğime kavuşiim artık nolarrr :sinifsinif:

inşallah canım ogünde gelecek
merak etme çok çabuk geçecek

ay kızlar iki gündür kulaklarım tıkalı yaaaaaaa. nedendir acaba ? sıcak su torbası yapıp üzerine yattım ama yinede tam geçmedi

neden acaba hiçde bilmem ki sebebi ne CADIARZU

geçmiş olsun jülicim yaa
dikkat et kendine

Maldivlerr ben seni hatırlıyorumm..Bi arada ütü muhabbeti

hala başımın ağrısı geçmedii akşamada yemeğim yok napıcamm benn :uhm:
nazar değdi beta sana yaaa
dikkat et tatlım kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…