jüli geçmiş olsun.. düğün öncesi dikkat et kıs
maldivler, hoşgeldin. Ben seni hatırlıyorum ama baberko ile birlikte giriyordunuz biz aynı iş yerindeyiz demiştiniz. Sonra kayboldun hatta ben bi süre baberkoyu lahanayla aynı şirkette falan sanmıştım, ay uzattım :):)
jüli geçmiş olsun.. düğün öncesi dikkat et kıs
maldivler, hoşgeldin. Ben seni hatırlıyorum ama baberko ile birlikte giriyordunuz biz aynı iş yerindeyiz demiştiniz. Sonra kayboldun hatta ben bi süre baberkoyu lahanayla aynı şirkette falan sanmıştım, ay uzattım :):)
maldivler hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
aa ewt sormuştun hatta bu maldiv cok takılmaz sıkıntılı gacıdır ben gir gir diyorum bugün sözümü gecirtebildim bakalım nekadar kalcak nekadar kalcan kız hülü (hülü diyebilirsiniiz)kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan hoşbulduk cnm...sana nekadar dua ettim bilemezsin:Saruboceq:baberkoyu mutfakta ve bişeyler yaptığını görünce" eeyyy" dedim "kadınlar kulubü sen nelere kadirsin:roflol:"
maldv resim koysana :jeyyar: görelim boyunu posunu tipin belki kısmet cıkarlülülülülülükaydirigubbakcemile3
bana bak baberkocum beni burda kaliteli çzigimden çıkarma...delikafadulden:roflol:ama aslında hiçte fena olmaz kısmet falan:CüvCüv:kötükedihüso
Kizlar siz kesin yan yana oturuyorsunuzdur simdi kaydirigubbakcemile3
Bu ara sagol mandalincim, nerden cikti ya bu bel tutulmasi simdi? Ben nasil oynayacagim mafoldumben
Bu ara sagol mandalincim, nerden cikti ya bu bel tutulmasi simdi? Ben nasil oynayacagim mafoldumben
Kızmaa koçişimee çok yardımcı oluyorr banaa :kedi:betam hoşgeldinn yavruuu,çok geçmiş olsun kızcam ama enişteye iyi bakamıyo sanalmaz:
bizde adet böle edacım kırmızı ve yeşil aynı anda takılır kırmızı namus yeşil şeref anlamında namusumuz şerefimiz gibim alın veriyoz der gibi ıyyyyy töbe töbe atalardan böle gelmiş bizde halen sürdürmekteyiz kafamçokkarıştısinay belinde niye yeşil kemer var bi de?
Sanada gecmis olsun cnm mafoldumben...Jülide benimde öyleydii hareket edemez oldumm..Viks diye bi merhem var onu sürdürr bol bolda masaj yaptıra yaptıra annen yedirsin beline sonra sıcak bi havlu sarr bi süree yatt..Çok iyi geliyorr yerimseniben Çok geçmiş olsun bu aradaa :teselli:
haha evet çaldım ben resmibizde adet böle edacım kırmızı ve yeşil aynı anda takılır kırmızı namus yeşil şeref anlamında namusumuz şerefimiz gibim alın veriyoz der gibi ıyyyyy töbe töbe atalardan böle gelmiş bizde halen sürdürmekteyiz kafamçokkarıştı
bu kaşıklarrrıı biryerden tanıyor gibiyim akşam yemek yediğim kaşıklarım beniiimmmm:1rolleyes: neysem sadete geliyim ben onları Evkurdan aldım kuzum 6 kişilik 25 lira ama bana yetmez die 12 kişilik yaptım böle bile anca yetiyor bulaşık makinesinde rahatlıkla kullanabilirsin yerimseniben
rica ederim puketimpıtırcıkım saol cnm
sinayy prenses gibisin tatlım yaaa
pıtır evkurda bende gördüm canımcım...
Sanada gecmis olsun cnm mafoldumben...
Benim annemde Marmariste tatilde mafoldumben
Ama tek basima yapmaya denicem. Yardimin icin coooook tsk ederim tatlim :kedi:
Günesde iyi geliyormus. Bitaz balkona cikip günesleniim ben mafoldumben
ahh ahh 6 gün kalmış
kesin olmamakla beraber takvime göre düşünürsek
önüne bi 10 ay koy offfff offffff :gitme: :sinifsinif:
bende sevdiğime kavuşiim artık nolarrr :sinifsinif:
ay kızlar iki gündür kulaklarım tıkalı yaaaaaaa. nedendir acaba ? sıcak su torbası yapıp üzerine yattım ama yinede tam geçmedi
nazar değdi beta sana yaaaMaldivlerr ben seni hatırlıyorumm..Bi arada ütü muhabbeti
hala başımın ağrısı geçmedii akşamada yemeğim yok napıcamm benn :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?