Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

BÖCÜKÜM moralinin düzelmesine sevindim bacım..inş allahın izniyle herşey yoluna girer.allah daha kötü sıkıntılar vermesin..

bence çiçek her daim verilebilecek bir hediye.belli kalıplara bağlı kalma bence gider gitmez kim koyarki bu kuralları. içinden geliosa götür.benim gelinim bana çiçek getirse çok sevinirdim açıkçası

günaydınlarrrr güzel günler herkesee kaydirigubbakcemile2

böcük moralinin az da olsa düzelmesine sevindim hihoyyyt

slm kızlar.
fikrinize ihtiyacım var.
erkek ratafına nişan bohçası götürcez.
ama çiçek gidermi kayınvalideye.
kimisi götürmüş kimisi gitmez dio.
sizler naptınız gidermi çiçek?

bizde çiçek götürmüştük..yapay olanından aldık sonradan zaten bana kaldı evimde kullanıyorum :lepi:

bencede kural die bişe yok..
biz götürmemiştik çiçek...
böcüküm ii olmana çok sevindim kuzucum..

günaydın kızlar

puficiğim hayırlı olsun sevindim senin adına ev ilelri zor işler gerçekden ,

böcük sana ne oldu pek anlamadım ama yokluğun belli oluyordu,

pek katılamıyorum size ama okuyup okuyup kaçıyorum herşeyden haberim varrrr :jeyyar:
bugün cok başım ağrıyo akşam garip bir rüya gördüm nişanlıyım ama başkasıyla evlendiriliyordummmm :1shok:

buket ben senin dugun fotolarını yeni gördüm :1shok: ay canım ya balayında çok güzel geçmiş belli hihoyyyt

darısı başıma inş...kızlar ya bnim dugun 2011 di ya hani askerliği beklemeyecektik biz.ama arkadaşla diyoki askere gitsin gelsin öyle evlenin diyolar ee o zaman yasakkelimeolur 2012 hele bide uzun dönem çıkarsa 2013 :sinifsinif: bu kız bunalıma girmesinde ne yapsın kafalarını vmarsında ne yapsın şimdiii ay ağlıycam ya :gitme:

tobicim, asker beklemek zor olur tabi üstelik evliyken
hemen askere gitseee tez zamanda hemen CADIARZU

Günaydın kızlar geçmişi oku oku bitmıyor :)Böcüküm moralınının düzelmesine sevindim,her işte vardır bir hayır.BAberkonun arkadaşı maldivler birazcık geç oldu ama hoşgeldin.Jtosik müzikler çok güzel.Pufilotom evine alışmaman normal bir yerleştirmeye başla o zaman alışmayı görürsün.sulfat dı sanrıım kapı süsü yapan bayıldım bayıldım bayıldım.Neden bizim aklımıza gelmemişti bılmıyordum kı o zamanlar bu topiği.Bşka unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar:)

Kzlar selam opuyorumnanaktan
Yokluğumda neler oldu anlatabilecek biri varmı? Böcük ne oldu anlamadım

betacım, kocişten sonra uyumaya çalış, yorulursun böyle kuşum
Normalde 1-2 saat kestiriyorum ama bugün hiç uykum gelmedi :umursamaz:
benimki kafanı kazıt dese kazıtırım yeterki kocişim beğensin. ama oda hiç öle yap böle et demio
kaydirigubbakcemile3 Bende saçlarımı kestirmeye gidicem dedimm kuaför kıyamadı sadece azıcık kısalttı katlarımı belirginleştirdi daha uzunmuş gibi oldu..
Benimki ne desinn hiç ellenmemişş bu saç kaynak falanmıı yaptılarr kaydirigubbakcemile3
Saçlarımıı kestirmemii istiyorrr ama benn kıyamıyorummm :gitme:

Böcüğümmmm eski böcüğüü özledim heee moralinin düzelmesine sevindimm şekerr Şeniz

tobicim, asker beklemek zor olur tabi üstelik evliyken
hemen askere gitseee tez zamanda hemen CADIARZU

ah canım bilmezmiyim ama 2 sene okulu var daha hemen bitince gitse ooo bizim iş çok uzun..artık sizin bebişleri falan hepsini görürüm ben zemuszemus

herkese günaydınnn
sulfat kapın pek kokoş
böcük iyisin dimi kuzum
sen olmayınca ekşınları kaçırıoz bak dikkat et kendine
bide benim çok uykum var ya

uy canlarım benım
evt kk sorun var bende cıkmakta zorlanıyommm sayfalar gerı basmıyoo kk bılemıstemıyo cıkmamı:roflol:

patron 3 4 gun yok ee yığenı var basımda sureklı benı kaldırıp oturuyo pc basına:

ay beta çok özendim kız sana ne cici kocişi işe göndder yeni evinde ay ne heycanlı opuyorumnanaktan

ay bu son cümlen bana çok tanıdık gelio
bizim bay x'te ben kalktımmı anında yerime konuodu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…