Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selamkaydirigubbakcemile2

Geçmişi okuyamıyorum önemli bişey varmı acaba. Biz de bugün kınayla ilgili tüm malzemeleri aldık. Geriye elbisem kaldı, onu da beğendim yarın alıcam. Bugün bir de kapımızı da süsledik tam gelin evi oldu :1rolleyes:

Dışardan görünüm

ıçerden görünüm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dükkan bana mı kaldı bu sabah... hadi bakalım hayırlı uğurlu bi gün olsun....

sulfat kapınızı sevsinler çook tatlı olmuş ne güzel süslemişsiniz canımcım çook az kaldı sevdiceğinle o kapıdan girmeyee :1rolleyes:

Kiz tobi karar verdin mi? Ankara mi Istanbul mu?
Benim dügünümde haftaya :kedi:
elbisemi gördün mü? Profilimde

tatlım henüz net bişi belli değil biliyosun daha 2 sene var.ama eskisi kadar istanbula imkansız bakmıyorum..elbiseni gördüm canım yeşil sana çok gzl olmuş..gelinliğinide çok begendim hayatım....
Bizim evin köpegi ablasi ;=)

insan bunu yer ya..yatagını sevsinler..benim öle yatağım yok bee sırnaşık şey

sakal ipten klozet takımım teyzem ördü.senin için ekledim pashminacım...

güle güle kullan canım ellerine sağlık teyzenin çok gzl olmuş

süper olmuş bayıldım hatta bu fikri çaldım :lepi:

mandilinim hemen bakıyorum seninde fotolarına..

kızlar ya face olan varsa göndersin bana ya buraya giremiyorum pek bari oradan alırım detayları..benimki kapalı profil...varsa msn yollayın ordan bulayım sizi uzak kalmayım be :sinifsinif:

Hemşomm senin kapında pek kokoşş olmuşş zemuszemus

Benimm kapı süsümm hala duruyorr kıyamıyorumm çıkarmayaa opuyorumnanaktan

napıon kız sabah 6da kalkıp kahvaltı hazırlamak içinmi yoksa.
biz kahvaltı yapmadan çıkıoz evden bende senden 55 dk sonra kalkıom

pufi hayırlı olsun bahsettiğin küçük evi mi tuttunuz bakim, anlat

Dün sürekli ev baktık 4-5 saat aradık iyice moralimiz bozuldu hiç istediğimiz gibi ev yok Yeni ev istedik biz hep ne bileyim en azından ilk oturacağım evin biraz bakımlı olmasını istedim ama kiralık evlerin hepsi böğğğğğğğğ...

Moralimiz bozuldu eve geldik ya aramayalım dedim artık tamam tutalım o küçük evi sonra bakarız birde bunu stres yapmayalım dedim...
Böyle kararlaştırdık neysem sonra kayınvalidem geldi meğersem o da ev bakıyormuş bize...Bakarken bakarken bir ev görmüş kiralık yazıyormuş işte zile basayım derken aşağı bi tanıdık inmiş sormuş işte ben şu eve bakıyorum demiş eee demiş orası benim ev ben yeni ev yaptırdım çıkıyorum bu evden demiş, lütfen siz tutun ben sizi çok seviyorum felan feşmekan şimdi dışarı çıkıyorum akşam gelin eve bakın demiş niyse akşam gittik cümbül cemaat kısa bir süre sonra paldır kültür cumburlomp evi tuttuk...

Ev çok bakımlı oturanlar kendilerine göre yaptırmışlar mutfağı felan şirin salonla oturma odası bitişik yani ortada kemer var(Ben ayrı istiyordum da:) işyerime uzak ama arabayla gidip gelicem artıkın...

Öyle işte ama ne bileyim ya işte burası benim evim diye benimseyemedim bi anda...Belki
can sıkıntısının üstüne denk geldiği içindi bilmiyorum ama hayırlısı tabiki:Saruboceq:

Uzun yazdım ama böyle işte kısçeler :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…